15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

Teot puhuvat puolestaan. Niin myös niiden puuttuminen. 15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

Teot puhuvat puolestaan. Niin myös niiden puuttuminen.

Hän johtaa sinua harhaan?

Olet luultavasti viettänyt liikaa aikaa vääränlaisissa suhteessa, koska et ole huomannut (tai huomioinut) niitä hienovaraisia merkkejä siitä, että hän ei vain antanut emotionaalista panostusta suhteeseen. Joskus nämä merkit voivat olla räikeämpiä kuin toiset ja pienemmät merkit on helppo jättää huomiotta, kun olemme ”kiinni” uuden kumppanin aiheuttamassa tunne-elämän jännityksessä.

Jos olet joskus antanut sydämesi mennä aivosi edelle ja jättänyt huomiotta varoitusmerkit – isot tai pienet – anna alla olevien kohtien toimia oppaanasi ensi kerralla matkallasi rakkauteen.

1: Et ole tavannut hänen ystäviään tai perhettään.

Kun tapaa uuden ihmisen, jota välittää,haluat kertoa siitä ystäville ja perheellesi. Tietenkin haluat ensin varmistaa, että homma kantaa mutta sen jälkeen.

Sama myös toiseen suuntaan, kohde kertoo sinusta myös omalle piirilleen.

Suhteen rakentaminen tarkoittaa, että elämänne kietoutuvat yhteen. Eli perhejuhlia, työpaikkakutsuja, ystävien kanssa ulos menemistä…

Varoitus: Joillakin ihmisillä kestää kauemmin kuin toisilla sopeutua tähän asiaan. He haluavat antaa teidän kahden kehittyä rauhassa pariskuntana ja varmistaa, että suhde on vakaa ennen tutustutamista omalle lähipiirille.

Tunsin kerran erään, jolla oli itselleen sääntö, että hän seurustelee henkilön kanssa tietyn ajan ennen kuin esittelee tämän ystävilleen tai perheelleen. Se johtui siitä, että oli menneisyydessä hätäillyt liian nopeasti eikä enää ollut halua kohdata samaa pettymystä uudelleen.

Haluan painottaa että nyt käsitellään henkilöä, joka selvästi ja tarkoituksella pitää sinut erossa ihmisistä, joista hän välittää. Aina löytyy tekosyy tai ”sopiva syy”, miksi sinä (tai he) eivät voi tulla mukaan.

Ehkä hän on jopa tavannut joitakin sinun ystäviäsi tai perhettäsi – mutta hänen omansa eivät vain koskaan tunnu olevan paikalla.

Jos aikaa kuluu liikaa ja alat epäilemään… niin siihen on luultavasti hyvä syy.

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

2: Hän yöpyy aina sinun luonasi… sinä et koskaan hänen luonaan.

Jonkun kutsuminen omaan kotiin on iso asia.

Sama varoitus kuin kohdassa #1 pätee – eri ihmiset ovat valmiita eri asioihin eri aikoina…

Mutta…

Jos hänelle sopii, että hän yöpyy luonasi ja voi lähteä nopeasti aamulla (tai jopa samana iltana), hän luultavasti tavoittelee vain sitä.

Se, että hän tulee luoksesi, jää sinne yöksi ja alkaa jättää sinne tavaroita (kuten hammasharja, hiusharja…), alkaa luoda pohjaa todelliselle suhteelle.

Ja jos hän välttelee todellista suhdetta, hän välttelee kaikkia niitä pienempiä askeleita, jotka voisivat johtaa siihen.

3: Teillä on vain pinnallisia keskusteluja.

Mieti kuinka paljon tietoa sinulla on oltava jostakusta, jotta voisit todella harkita elämän rakentamista hänen kanssaan… hänen menneisyytensä, lapsuutensa, perhe-elämänsä, mitkä ovat hänen toiveensa, unelmansa, toiveensa…

Nämä kaikki ovat asioita, jotka auttavat meitä määrittelemään yhteensopivuuden jonkun kanssa. Ja ne ovat asioita, joista meidän pitäisi olla uteliaita, jos todella haluamme selvittää, kuka tämä henkilö on.

Jos hän ei kuitenkaan oikeasti välitä, hän ei vain aio tehdä sitä.

Hän ei kysy vaikeita kysymyksiä.

Hän ei kuuntele intiimejä yksityiskohtia.

Hän lakkaa vastaamasta, kun tekstiviestit muuttuvat liian vakaviksi.

Henkilö, joka on todella kiinnostunut sinusta, haluaa oppia sinusta kaiken mahdollisen. Jos hän osaa luetella jokaisen pelaajan tilastot jostain urheilujoukkueesta, mutta ei tiedä missä kaupungissa olet syntynyt – se on suuri varoitusmerkki.

4: Hän ei huomioi tärkeitä päiviä.

Ihmiset kiinnittävät huomiota asioihin, joilla on heille merkitystä.

He näkevät vaivaa saadakseen sinut tuntemaan olosi erityiseksi. Syntymäpäiväsi, ystävänpäiväsi, yhteisten erityistapahtumien merkitseminen…

Jos hän ei vaivaudu osoittamaan sinulle rakkautta erityispäivinä, miksi luulet hänen tekevän niin satunnaisena tiistaina ilman hyvää syytä?

Suhteeseen sitoutuminen. Merkit kun ei olla
15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

5: Hän ei aseta sinua etusijalle.

Ihmiset varaavat aikaa sille, mikä (ja kuka) on heille todella tärkeää.

On täysin mahdollista, että hänellä on kiireinen elämä, niin meillä kaikilla on. Monet hyvin kiireiset ihmiset järjestävät aikaa niille, joita he välittävät.

Hän tulee tapaamaan sinua töiden jälkeen, hän juoksee tapaamaan sinua lounaalle tai kahville, hän varmistaa, että hän soittaa sinulle päivän päätteeksi. Tai jos hänellä oli kiire, lähettää sinulle hyvänyön tekstiviestin, jossa kertoo, että juttelette huomenna.

Hän varaa aikaa nähdä sinut henkilökohtaisesti.

Yksinkertaisesti sanottuna: prioriteetit ovat valintoja.

Jos näet hänen postaavan Instagram-tarinoissa, joissa hän on ulkona ystäviensä kanssa, mutta hänellä ei tunnu koskaan olevan aikaa sinulle, hän näyttää silloin sinulle, missä hänen prioriteettinsa ovat.

Elämässä on kyse tasapainosta. Tämä ei tarkita, että hänen pitäisi luopua kaikesta hänelle tärkeästä, jotta hän voisi viettää aikaa kanssasi jatkuvasti. Hän haluaa nähdä sinua joidenkin muiden asioiden sijaan, jos hän on aidosti kiinnostunut rakentamaan elämää kanssasi.

Jos joudut kyseenalaistamaan tämän… sinulla on luultavasti jo vastauksesi.

6: KAIKKI hänen kohteliaisuutensa koskevat ulkonäköäsi.

Rakkaus ulottuu myös pinnan alle, kun taas himo ei.

Toki kauneutta on hyvä arvostaa ja kertoa kuinka upea olet hänen mielestään – mutta jos hän ei muuta sano, niin hän keskittyy vain ulkonäköön.

Hänen pitäisi kehua työmoraaliasi, arvojasi, tapaa, jolla kohtelet muita, omistautumista työllesi, tapaa, jolla kohtelet lapsiasi….

Nämä kaikki ovat asioita, jotka tekevät sinusta sinut.

Ne tekevät sinusta ainutlaatuisen, erottavat sinut muista ja ovat asioita, jotka valitset.

Et sen sijaan valinnut sitä, miten geenit ovat muokanneet ulkonäköä. Sen kehuminen on laiskaa ja tylsää. Kuka tahansa voi tehdä niin… ja niin he tekevätkin.

Jos hän todella haluaa osoittaa arvostavansa sinua, hänen pitäisi osoittaa sinulle, että hän huomaa kaikki ne asiat, jotka useimmat ihmiset unohtavat.

Lisäksi, jos hän vain toistelee samoja kohteliaisuuksia, joita saat joka päivä satunnaisilta ihmisiltä Instagramissa, hän ei myöskään ole kovin erityinen – vai onko?

7: Hän välttää katsekontaktia.

Tämä pätee kaikenlaiseen kanssakäymiseen kanssasi – erityisesti intiimiin kanssakäymiseen.

Todellinen yhteys toiseen ihmiseen on sitä, että olet täysin läsnä hänen kanssaan (palataan vielä siihen hetken kuluttua), ja kiistatta tärkein aika olla täysin läsnä on silloin, kun olette fyysisesti intiimissä kanssakäymisessä.

Emotionaalinen yhteys ja läheisyys on se, mikä ajaa fyysisen läheisyyden todellista intohimoa – ja jos jaatte fyysisiä kokemuksia yhdessä, mutta hän tuntuu aina olevan henkisesti muualla, se on selvä merkki siitä, että olet hänelle pelkästään fyysistä.

Hänen pitäisi haluta olla yhteydessä sinuun, olla täysin mukana siinä hetkessä, ”imeä” itseensä kaikki kokemuksen palaset.

Tämä ei kuitenkaan koske vain seksiä – katsekontakti, kun keskustelette syvällisiä, olette treffeillä tai vain juttelette kahvilla… se kaikki viestii siitä, että hän on oikeasti kanssasi, eikä ajattele jotain (tai jotakuta) muuta, vaikka hänen pitäisi keskittyä vain sinuun.

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

8: Hän etenee liian nopeasti.

Läheisyyden rakentaminen vie aikaa. Todellinen yhteys ei synny yhdessä yössä. Jos hän alkaa heti alkuun tehdä fyysisiä lähentelyjä tai ottaa seksin suoraan keskusteluihinne mukaan, hän osoittaa sinulle räikeästi, mitkä hänen aikomuksensa ovat.

Jos etsit pelkkää säätöä, eikä sinua kiinnosta mikään muu – anna mennä vaan!

Mutta jos haluat jotain, jolla on sisältöä ja merkitystä ja jolla on todelliset mahdollisuudet kestää pitkällä aikavälillä, niin huomio, mitkä ovat hänen tarkoitusperänsä. Sellaista hän tekee niin kauan kuin annat hänen tehdä niin.

Jos hidastat häntä ja hän on valmis painamaan jarrua ja muuttamaan suuntaa, se on hyvä asia! Mutta jos hän palaa ”seksuaalispainotteiseen puheeseen” joka kerta, kun yrität vaihtaa puheenaihetta, julma totuus on, että hän etsii vain säätöä.

9: Hän tekee KAIKKI päätökset.

Suhteissa on kyse kompromisseista. Kaksi ihmistä sulautuu yhteen ja yhdistää elämänsä yhdeksi, luoden harmoniaa yhdessä. Etsimällä ja toteuttamalla asioita, joita molemmat rakastavat, joista molemmat nauttivat ja joista molemmat voivat tuntea kiinnostusta.

Jos sinusta tuntuu, että hän menee vauhdilla sinua huomioimatta, on sinun on mietittävä, kuinka paljon ajatuksiasi ja mielipiteitäsi otetaan huomioon.

Jotkut naiset nauttivat siitä, kun miehet ottavat ohjat käsiinsä, ja se on ymmärrettävää. Monet miehet pitävät siitä, että he tekevät aloitteen suunnitelmien tekemisestä, treffien suunnittelusta ja osoittavat sinulle, että he ovat valmiita näkemään vaivaa vuoksesi…

Se siinä juju onkin. Tehdä sinun vuoksesi.

Jos hän suunnittelee ja tekee asioita, joista sinä et oikeastaan nauti, mutta hän nauttii, se ei ole oikeastaan sinua varten, eihän? Hän vain tekee mitä haluaa ja vie sinut mukanaan. Sinun kuuluisi haluta samoja asioita ja tulla huomioiduksi eikä vain olla vikisten vietävissä.

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan.

10: Kissa- ja hiirileikit.

Olen kuullut sen kerta toisensa jälkeen varsinkin naisilta – miehet katoavat päiviksi. Tekstiviesteihin tai emaileihin ei vastata. He ovat yhtäkkiä erittäin kiireisiä. Kunnes taas palaavat takaisin ja tulevat kylään ja ”katsomaan elokuvaa”.

Se ei koskaan ole johdonmukaista – ja johdonmukaisuutta tarvitaan, jotta voi rakentaa todellisen yhteyden toisen kanssa.

Mikä parasta – sinun ei tarvitse pyytää häntä olemaan johdonmukainen, jos hän on todella kiinnostunut sinusta. Itse asiassa hän (yleensä mies) on se, joka ehdottaa, että tapaisitte uudelleen. Hän on se, joka kysyy aikatauluistasi. Hän on se, joka ehdottaa neljänsiä treffejä ennen kuin kolmannet treffit ovat edes ohi.

Jos hän on todella kiinnostunut sinusta, et kyseenalaista hänen tunteitaan, vaan hän tekee ne selväksi.

löydä seuraa - sinkkutapahtumat

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan

11: Et tunne suhteen edistyvän.

Olemme jo todenneet, että jokainen etenee eri tahtiin, mutta edistyminen itsessään on avainasemassa, oli se sitten kuinka nopeaa tai hidasta tahansa.

Hänellä ei ehkä ole huonoja aikeita, jos asiat eivät etene tai vakavoitu.Sinä et ehkä ole valmis tällaiseen.

Saattaa tuntua helpommalta jatkaa kuin katkaista suhde.

Hän ei ehkä osaa kertoa sinulle, ettei ole valmis.

Ehkä hän luuli seurustelunne alkaessa olevansa valmis, mutta olikin väärässä.

Ehkä hänen tunteensa ovat hiipuneet.

Oli syy mikä tahansa, suhteissa on oltava merkkejä siitä, että ajan kanssa siinä mennään siinä eteenpäin ja suhde tulee vakavammaksi.

Jos sinusta tuntuu, että asiat ovat olleet jumissa aivan liian kauan, on aika keskustella hänen kanssaan ja varmistaa, että haluatte molemmat samoja asioita.

12: Hän ei koskaan puhu tulevaisuudesta (tai suunnittele sitä).

Tämä on kaksitasoinen varoitusmerkki, sillä on mahdollista, ettei hän suunnittele yhteistä tulevaisuutta tai ettei hän edes suunnittele omaa tulevaisuuttaan.

Et voi suunnitella tulevaisuutta sellaisen ihmisen kanssa, joka ei ole suunnitellut tulevaisuutta itselleen.

He elävät edelleen hetkessä.

He ottavat asiat sellaisena kuin ne tulevat.

Ja vaikka se on ihan hyvä asia, jos olet sinkku ja aiot pysyä sellaisena, suhteen rakentaminen vaatii näkemystä siitä, mihin haluatte mennä, sekä yksilöinä että pariskuntana.

Jos hän vaihtaa puheenaihetta joka kerta, kun otat puheeksi jonkin asian ”myöhemmin”, tai jos hän ei koskaan sitoudu johonkin asiaan viikkoa pidemmäksi ajaksi, se on selvä merkki siitä, ettei hän ajattele niin pitkälle tulevaisuuteen sinun kanssasi. Hän johtaa sinua harhaan. Sinä ansaitset jonkun, joka on valmis sitoutumaan.

13: Hän on mukava vain sinulle, ei ympärilläsi oleville ihmisille.

Aidosti hyvä ihminen on hyvä ihmisille siksi, kuka hän on, ei siksi, keitä muut ihmiset ovat.

Tämä tarkoittaa, että hänen toimintansa on johdonmukaista.

Hän on ystävällinen sinulle, tarjoilijalle, baarimikolle, ystävillesi ja perheellesi… Miksi? Koska hän on ystävällinen ihminen.

Jos hän kuitenkin huijaa sinua – jos hän esittää jotain… ja sinä olet kohde.

Hän sanoo aina oikeita asioita, on loputtoman hurmaava ja vaikuttaa melkein liian hyvältä ollakseen totta… mutta kun on kyse siitä, miten hän kohtelee muita ihmisiä, hänen persoonansa näyttää muuttuvan.

Etsi johdonmukaisuutta ystävällisyydessä. Jos se on aina läsnä, se on osa hänen identiteettiään. Jos se vaihtelee likkaa, hän vain näyttelee roolia.

14: Hän tekee ”vitsejä” epävarmuudestasi.

Jotta tämä tulisi mahdollisimman selväksi: Kukaan, joka todella välittää sinusta, ei koskaan käytä epävarmuuttasi aseena sinua vastaan.

Ainoa asia, josta todellisen rakkauden pitäisi olla kiinnostunut, on sinun hyvinvointisi. Ei koskaan vetää sinua alas. Ei koskaan saada sinua kyseenalaistamaan itseäsi. Ei koskaan haukkua sinua asioista, joista hän tietää sinun olevan epävarma.

Päinvastainen on klassinen manipulointitaktiikka, jonka tarkoituksena on tehdä yksi asia: saada sinut menettämään itseluottamuksesi, jotta et uskoisi pystyväsi parempaan kuin mitä teet tällä hetkellä.

Alat kyseenalaistaa arvosi ja arvosi, joten alat ajatella: ”Onneksi minulla sentään on jo joku… Parempi olla mokaamatta sitä.”.

Ansaitset parempaa kuin tämä. Pystyt parempaan kuin tämä. Älä anna kenenkään saada sinua unohtamaan sitä.

15: Hän kertoo sinulle suoraan.

Asia on näin: Jotkut vain kertovat suoraan, etteivät he etsi mitään vakavaa.

Joillekin tämä tuntuu haasteelta. Haasteeksi olla se, joka ”muuttaa hänet”.

”Jos vain rakastan häntä oikealla tavalla, hän kääntyy. Hän haluaa jotain vakavaa. Hän muuttuu.”

En haluaisi olla pessimisti, mutta… jos mies sanoo sinulle, ettei halua sitoutua, hän ei halua sitoutua.

Jos hän muuttaa mieltään, hän kertoo sinulle myös sen.

Tätä voi olla vaikea hyväksyä, koska se ei ole mitä haluat kuulla. Joillekin tämä saa tuntemaan olonsa epätoivotuksi.

”Miten hän ei voi haluta rakentaa elämää kanssani?”

Totuus on, että kyse ei ole sinusta. Sinussa ei ole mitään vikaa. Et ole ei-toivottu. Et ole ”rikki”. Hän johtaa sinua harhaan.

Hän ei yksinkertaisesti ole valmis ottamaan sinua. Hän ei ole valmis vastaamaan sijoitukseesi. Hän ei ole valmis olemaan tasavertainen elämässäsi.

Sen sijaan, että taistelet sitä vastaan, näe totuus. Hän antaa sinulle mahdollisuuden säästää itsesi sydänsuruilta ja kävellä pois ennen kuin rakastut kunnolla.

On sinun valintasi, mihin suuntaan käännyt ja samoin kuin on sinun valintasi, mitä siedät ihmissuhteissasi.

Jos sinusta tuntuu, että sinua vedetään nenästä tai että tunteillasi leikitellään, sinulla on valta kävellä pois ja löytää joku, joka todella ansaitsee sinut.

Muista – mitä enemmän aikaa vietät väärän ihmisen kanssa, sitä vähemmän sinulla on aikaa löytää oikea.

Artikkelin 15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan on kirjoittanut James Sama.

Tunnistatko sinä näitä merkkejä jossain entisissä suhteissa?

15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan.

Mikäli haluat tarkemmin selvittää sinkkukuvioitasi, niin valmennuksen avulla voit sukeltaa syvemmälle.

Etsitkö seuraa? Kuukauden Sinkku teema voi olla juuri sinulle se keino löytää Hänet.

Sinkkutapahtumat suosittelee >>

Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille ohjelmaa ja seuraa.
15 merkkiä että hän johtaa sinua harhaan.
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki