Kumppanin etsinnän kaava: Fakkiutuminen

Kumppanin etsinnän kaava: Fakkiutuminen. Kumppanin etsiminen voi joskus olla haastavaa, erityisesti silloin kun on tiukasti fakkiutunut tiettyyn ideaaliin siitä millainen kumppanin tulisi olla

Vapauta itsesi kumppanin etsinnän kaavasta: Fakkiutuminen vs todellinen yhteys

Kumppanin etsiminen voi joskus olla haastavaa, erityisesti silloin kun on tiukasti fakkiutunut tiettyyn ideaaliin siitä millainen kumppanin tulisi olla. Tällöin saatamme ohittaa potentiaalisia kumppaneita, jotka eivät vastaa tätä ennalta määriteltyä kuvaa, vaikka he olisivatkin meille todellisuudessa sopivia.

Kumppanin etsinnän kaava: Fakkiutuminen

On tärkeää ymmärtää, että unelmakumppani voi jopa olla jotain aivan muuta kuin mitä olemme toivoneet. Jos aikaisemmat suhteet eivät ole toimineet, saattaa olla aika miettiä, miksi haluamme juuri tietynlaisen kumppanin. Onko kyse omista ennakkoluuloista tai ehkäpä pelosta astua pois omalta mukavuusalueelta?

Liiallinen fakkiutuminen tiettyyn tyyppiin voi tuoda mukanaan riskejä. Saatamme jäädä odottamaan täydellistä kumppania emmekä anna mahdollisuutta muille, joilla saattaisi olla paljonkin annettavaa meille. Lisäksi voimme menettää mahdollisuuden tutustua erilaisiin ihmisiin ja oppia uusia asioita itsestämme ja toisista.

Mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen kumppanin etsimisessä voi avata täysin uusia mahdollisuuksia. Saatat löytää itsesi yllättävän hyvin sykkaavaan sellaisen ihmisen kanssa, jota et olisi koskaan osannut kuvitella rinnallesi. Uusien kokemusten ja näkökulmien avulla voit kasvaa ihmisenä ja luoda syvempiä ja merkityksellisempiä suhteita.

Oma tyyppi saattaa olla ihan oikea, mutta mikään ei estä meitä laajentamasta näkemyksiämme ja antamasta mahdollisuutta myös muille ihmisille. On tärkeää olla avoin uusille mahdollisuuksille ja antaa tilaa itselleen ja toiselle kasvaa yhdessä. Joten rohkeasti ulos mukavuusalueelta ja anna mahdollisuus yllätyksille – saatat yllättyä positiivisesti!

Kumppanin etsiminen: Avarra näkemyksiäsi

Kumppanin etsiminen voi olla jännittävä ja innostava vaihe elämässä. Tai jopa puuduttavaa kun pitkään jatkunut. Monilla meistä on kuitenkin taipumus fakkiutua tiettyyn ideaaliin siitä, millainen kumppanimme tulisi olla. Tämä saattaa johtaa siihen, että ohitamme potentiaalisia kumppaneita ja jäämme kiinni turhiin odotuksiin. Tässä kirjoituksessa pohditaan riskejä liiallisesta fakkiutumisesta tiettyyn tyyppiin sekä keinoja avartaa näkemyksiämme kumppanin etsimisessä.

viiva
viiva

Liiallisen fakkiutumisen riskit

Kun olemme liian fakkiutuneita tiettyyn ideaaliin kumppanista, saatamme ohittaa potentiaalisia kumppaneita, jotka eivät täysin vastaa tätä kuvaa. Historiassa koetut suhteet, jotka eivät ole toimineet, voivat myös vääristää käsitystämme siitä, millainen kumppani meille sopii. Tämä voi johtaa siihen, että etsimme jatkuvasti samoja ominaisuuksia uusista suhteista, vaikka ne eivät olekaan meille parhaita.

Mukavuusalueen ulkopuolelle

Mukavuusalueen ulkopuolelle meneminen kumppanin etsimisessä voi olla pelottavaa, puuduttavaa, aikaavievää, mutta samalla se voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin ja yllättäviin yhteyksiin. Kannattaa olla avoin uusille kokemuksille ja tutustua erilaisiin ihmisiin. Saatat löytää itsesi yllättyneenä siitä, millaiset ihmiset todella vetoavat sinuun ja millaiset suhteet tuovat elämääsi eniten iloa ja merkitystä.

Oman tyyppisi laajentaminen

Vaikka oma tyyppi saattaa tuntua turvalliselta ja tutulta, se ei ehkä ole ainoa oikea vaihtoehto. Kannattaa rohkeasti astua mukavuusalueen ulkopuolelle ja antaa itsellesi mahdollisuus tutustua erilaisiin ihmisiin. Saatat löytää itsesi yllättäen viehättyneenä henkilöön, joka on täysin erilainen kuin olisit osannut kuvitella, mutta joka silti saa sydämesi sykkimään.

Yhteenveto

Kumppanin etsiminen voi olla haastavaa, mutta samalla se voi olla myös hyvin palkitsevaa. On tärkeää tiedostaa riskit liiallisesta fakkiutumisesta tiettyyn tyyppiin ja olla valmis astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle. Avartamalla näkemyksiämme ja antamalla mahdollisuuden erilaisille ihmisille voimme löytää sen oikean, joka tuo elämäämme onnea ja merkitystä.

Kumppanin etsinnän kaava

Kumppanin etsinnän kaava

Tässä mennään myös hienovaraisen rajan äärillä. Milloin annetaan mahdollisuuksia toimimattomalle suhteelle tai milloin avarretaan kuvaa potentiaalisesta kumppanista. Toiset meistä ovat herkempiä vaistoamaan (intuitiivisesti) toisen ihmisen energian. Vaikka paperilla kaikki olisi kunnossa, niin silti suhdetta ei vain voi muodostua. Kuten yksi shamaani sanoi: ”Resonoiko henkilö. Väkisin ei kannata yrittää.”

Joskus käy niin, että se tunne antaa hetken odottaa. Tämä on se, mille kannattaa antaa mahdollisuus.

Tapahtumissa kannattaa jutella mahdollisimman monen kanssa ja tutustua erilaisiin ihmisiin. Tapahtumissa on myös se etu, että voit kokea miltä henkilö tuntuu. Juttelu tosiaan ei ole vihje parisuhteesta saatikka avioliitosta, vaan ihan vain kahden ihmisen kommunikaatiosta 🙂 Sitä ei koskaan tiedä, että henkilö, joka ei vaikuttanut potentiaaliselta, onkin oikeasti hyvä tyyppi. Ehkä sitä yhteistä tartuntapintaakin löytyy. Jos ei muuhun, niin vaikka kaveruuteen tai hyvänpäivän tuttuun. Ja joskushan se rakkaus voi löytyä yllättävistäkin paikoista. Anna mahdollisuus ja ole avoin elämälle.

Etsitkö kumppania? KumppaniKartta auttaa Sinua. Sinkkutapahtumien Kumppanikartta tarjoaa monipuolisen ja tehokkaan keinon auttaa sinkkuja löytämään sopivan kumppanin.

Kumppanin etsinnän kaava - fakkiutuminen.
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki