Lähestyminen ja kontaktin ottaminen

Miten aloittaa lähestyminen ja ottaa kontaktia? Kun olet saanut deitti-ilmon eetteriin tai kohtaat tapahtumassa kivan sinkun, niin miten edetä? Miten herättää kiinnostus toisessa?

Pelkkä deitti-ilmoitus ei ehkä riitä.

Sinun on todennäköisesti otettava vielä toinenkin askel ja lähestyttävä kiinnostavaa henkilöä.

Mitä, missä, milloin: Lähestyminen ja kontaktin ottaminen

  • Miten lähestyä?
  • Millainen kontaktin ottaminen toimii?

Kun tapaat livenä tai laitat viestiä deittipalstan kautta, niin osoita toiselle osapuolelle, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Etsi yhteinen tekijä ja aloita keskustelu vaikka siitä.

Juttelu kyllä lähtee sujumaan, jos energiat kohtaavat.

Parikymmentä minuuttia podcastissa juttelua aiheesta kontaktin ottaminen ja lähestyminen.

Sitten vain taidot käyttöön. Harjotellessa taidot yleensä vielä kasvavat.

Voit tulla testaamaan taitojasi sinkuille suunnattuihin tapahtumin sekä tehdä profiilin sinkkujen ilmaiseen seuranhakuun Aveci’iin.

Nähdään ja kuullaan!

Sinkkujen podcasteja kootusti täällä tai voi siirtyä myös Spotifyn puolelle.

Podcastit ovat helppo tapa saada tietoa, ymmärrystä, vinkkejä ym. Voit junassa tai autossa matkustaessasi kuunnella helposti sisältöjä. Tai vaikkapa imuroidessa. Kuulokkeet vain korviin ja kuuntelemaan. Podcastin ääerellä voi myös sulkea silmäsi, rentoutua ja keskittyä kuulemaasi.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki