Rakastaa, ei rakasta? Välittääkö hän minusta?

Rakastaako hän minua? Välittääkö hän minusta? Näitä kysymyksiä tulee mieleen kun on ihastunut toiseen.

Oikeasti? Sinun ei pitäisi joutua kyseenalaistamaan mitä hän tuntee sinua kohtaan.

Sabotoimmeko itseämme kun monimutkaistamme yksinkertaista asiaa liittyen deittailuun?

Välittääkö hän minusta?

Jostain itsesabotaasista johtuen meillä on tapana monimutkaistaa yksinkertaista asiaa littyen treffeihin. En tiedä, onko tämä milleniaalinen ilmiö vai olemmeko vain paremmin perillä teknologiasta ja siksi valmiita tarkkailemaan jokaista liikettä. Ehkä kaikki ovat aina katsoneet rakkautta kuin Neiti Etsivä -kirjaa. Täytyy olla todisteet! Hänen sydämensä on selvästi piilossa likakerroksen alla ja onneksi lähellä on lapio! Kaivamaan!

Rakastaa, ei rakasta? Välittääkö hän minusta? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Välittääkö hän minusta?

On totta, että merkityksen etsimiseen liittyy tiettyä romantiikkaa. Ei aina ihan tervettä romantiikkaa, mutta romantiikkaa nyt kuitenkin. Haluamme paljastaa salaisia merkityksiä. Olemme yhtäkkiä kuin FBI-agentteja, jotka tutkivat huolellisesti tekstiviestejä mikroskoopin alla. Löytyykö? Mitä? Valehtleeko? Jännittävää – vai onko?

Haluatko todellisen totuuden? Sellaisen, jota ei ole kirjoittanut lempikirjailijasi? Sellaista, joka ei ole vuorattu ääniraidalla ja pehmeillä tunteilla?

Rakastaa, ei rakasta? Välittääkö hän minusta? 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Rakastaa, ei rakasta? Välittääkö hän minusta? 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

Kun yritit kaivella sitä, mitä hän mahdollisesti tarkoittaa, kaikki romahtaa.

Kun lakkaat luottamasta ja uskomasta kumppaniisi, sinulla on syy olla uskomatta. Johtuuko se siitä, että hän ei ole panostanut tarpeeksi sinuun? Onko hän on tehnyt jotain väärin tai siitä, että olet huolissasi turhasta ja näin itse asiassa aiot sabotoida tilannetta riippumatta siitä siitä, mitä hän oikeasti tekee.

Hän rakastaa sinua ja sinä epäilet. Toki on riitoja ja ongelmia tai hetkiä, jolloin olette turhautuneita toisiinne. Suhteet vaativat työtä ja omistautumista. Aina ei ole kyse hyvästä seksistä ja lempeistä katseista.

Mutta jos jo ensimmäisenä päivänä joudut kyseenalaistamaan hänen aikeensa, olet menossa yksisuuntaiselle matkalle omaan helvettiisi. Sinne jääminen ei luulisi olevan kenenkään valinta.

Mies, joka välittää, ei ole tunteeton. Välittävä mies ei ole valikoiva. Mies, joka haluaa sinut, ei pyydä sinua tekemään mahdottomia. Miehet ovat melko yksinkertaisia. Kysy keneltä tahansa mieheltä, niin hän sanoo sen olevan totta.

Joten jos sinusta tuntuu, ettei hän vastaa tunteisiisi ja tästä johtuen epäilet häntä, niin tämä tuskin johtaa yhteiseen onneen. Tämä saa sinut vain onnettomaksi miettimään mitä olet tehnyt väärin.

Vastaus on, että et mitään. Hän ei ollut vain kiinnostunut sinusta. Mutta ihan varmasti joku muu on. Anna tällaiselle mahdollisuus ja tilaa tulla.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua

Artikkelin Rakastaa, ei rakasta? Välittääkö hän minusta? on kirjoittanut Ari Eastman

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki