”Kiitos oli huippu ilta taas, jäin pohtimaan monia asioita!
Tämä ryhmä on ollut ihana ja huippuhyvät vetäjät omalla persoonallaan, ammattitaidollaan ja sydämellään tuovat uusia näkökulmia sinkkumaailman haasteisiin. Ryhmän vertaistuki ja me -henki antaa paljon.”
(Anne, Helsinki)

Sinkkunaisten intensiiviryhmä kokoaa yhteen samassa elämäntilanteessa olevia naisia. Lokakuussa alkavaan ryhmään kutsumme sinut, yli 45-vuotias sinkkunainen, joka haluaisit rakastua ja löytää parisuhteen. Ryhmän vetäjinä toimivat Match by K:n perustaja ja deittailun ammattilainen Katri Gruner, sekä parisuhteisiin erikoistunut ET psykoterapeutti Jonna Lehtosaari. Tapaamisia on kolme.

Ryhmän tarkoitus on toimia voimauttavana kokemuksena sen jäsenille. Kaikki tunteet ovat sallittuja ja valmistaudu menemään syvälle omiin ajatuksiisi ja oppimaan itsestäsi uutta. Jokaisella kerralla keskustelemme eri aiheista ja saat vapaaehtoisen kotitehtävän, jonka tarkoitus on selkiyttää sinulle sitä, mitä todella tarvitset. Ryhmässä voit myös kertoa avoimesti tunteitasi ihmisille, jotka ymmärtävät mistä puhut. Olemme saaneet upeaa palautetta ensimmäisen ryhmän osallistujilta ja ryhmä on ylittänyt odotuksemme!

Otamme ryhmään vain 7 naista, joten varaa paikkasi pian! Ilmoittautuminen ja lisätiedot osoitteesta https://www.matchbyk.fi/tapahtumat/2019/10/9/45-sinkkunaisten-intensiiviryhm


Sponsoroitu linkki.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});Tapahtuman tiedot


Paikka
Match by K valmennustila

Osoite
Liiketie 21
Helsinki

Päivä
ke 23.10.2019 - ke 20.11.2019

Aika:
18:00 - 20:00


Merkitse muistiin

0Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt: Älä missaa uutta tapahtumaa. Tervetuloa uudet.
Näin sinkkutapahtuma toimii Liity sinkkujen postituslistalle Ensimmäistä kertaa sinkkutapahtumassa

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä (Profiili):

Match by K


Kategoriat:

Match by K

Olen Katri Gruner, matchmaker, eli sydänten yhdistäjä. Työni on auttaa samanhenkisiä ihmisiä löytämään toisensa. Joka kuukausi kauttani tapaa toisensa kymmenittäin pareja. Toimin valmentajana liikunta-alalla yli 10-vuotta, kunnes toteutin unelmani palvelusta, joka auttaa ihmisiä rakastumaan. Uskon, että onnellisuus löytyy aidoista kohtaamisista, eikä puhelimen ruudulta. Palveluni on vaihtoehto pinnalliselle kertakäyttödeittailulle.

Kommentoi

sinkkutapahtumat
Siirry työkalupalkkiin