Etätreffit on korona-kauden inspiroimana luotu palvelu kaikille heille, jotka haluaisivat tutustua potentiaalisiin kumppaniehdokkaisiin myös poikkeusolojen aikana. Osallistua voit mistä päin Suomea tahansa!

Etätreffien avulla haluan tuoda yhteen yhteen ihmisiä, joilla on samanlainen elämäntilanne ja kiinnostuksen kohteet. Pilottivaiheessa ryhmiä on kolme ja jokaiseen ryhmään mahtuu 8 miestä ja 8 naista. Koska osallistuminen kolmeen ensimmäiseen ryhmään on maksutonta, odotan osallistujilta Etätreffien jälkeen palautetta tapahtuman ja tekniikan toimivuudesta.

Etätreffit tullaan järjestämään Zoom-palvelussa, jota osallistujat voivat käyttää tietokoneelta tai puhelimesta (vaatii ilmaisen aplikaation lataamisen). Jokaiselle osallistujalle lähetetään ennen tapahtumaa sähköpostiin linkki ja ohjeet, jolla hän pääsee sisään virtuaaliseen kokoontumispaikkaan.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa
https://www.matchbyk.fi/tapahtumat/2020/4/29/ettreffit-pilottiTapahtuman tiedot

Päivä
ti 05.05.2020

Aika:
19:00 - 20:00

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Muuta:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.
  • Tapahtuman suora linkki: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/match-by-kn-etatreffit-pilotti-maksuton-2/

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä:

Match by K
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Match by K

Olen Katri Gruner, matchmaker, eli sydänten yhdistäjä. Työni on auttaa samanhenkisiä ihmisiä löytämään toisensa. Joka kuukausi kauttani tapaa toisensa kymmenittäin pareja. Toimin valmentajana liikunta-alalla yli 10-vuotta, kunnes toteutin unelmani palvelusta, joka auttaa ihmisiä rakastumaan. Uskon, että onnellisuus löytyy aidoista kohtaamisista, eikä puhelimen ruudulta. Palveluni on vaihtoehto pinnalliselle kertakäyttödeittailulle.

Tiedät kun tapahtuu

Liity vip-listalle

Saat sinkkutapahtumien viikkokirjeen ja tiedät missä tapahtuu.

Sinkkutapahtumat on voittoa tavoittelematon sinkkujen kohtaamispaikka.

Siirry työkalupalkkiin