Siirry työkalupalkkiin

Match by K:n Etätreffit VKO23 | Liikunnalliset sinkut (M-N)

Päivä ja paikka: ti 02.06.2020 @

Haluaisitko löytää liikunnallisen kumppanin?

Etätreffit on kirjaimellisesti ryhmätreffit etänä; Tutustu kerralla useampaan sinkkuun ja tapaa heistä mielenkiintoisimmat livenä!

Etätreffit järjestetään Zoom-palvelussa, joka on netissä oleva virtuaalinen tila. Tarvitset vain tietokoneen tai puhelimen, sekä nettiyhteyden ja olet valmis treffeille.
Tapahtuman kesto on 60min. Katri Gruner toimii Etätreffeillä keskustelun vetäjänä ja pitää huolen siitä, että kaikki osallistujat pääsevät tasapuolisesti ääneen. Keskustelemme mm. viikon teemaan liittyvistä aiheista.

Etätreffit on helppo tapa tutustua saman ikäisiin ja henkisiin ihmisiin omalta kotisohvalta. Ei siis kannata jahkailla ilmoittautumisen kanssa, koska paikat menevät nopeasti!

Ryhmä 1.
2.6 tiistai klo.18.00-19.00
Ikä: Alle 35-vuotiaat

Ryhmä 2.
2.6 tiistai klo.19.30-20.30
Ikä: Alle 45-vuotiaat


Sponsoroitu linkki

Tapahtuman tiedot

Päivä
ti 02.06.2020

Aika:
18:00 - 20:30

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoja tapahtumista? Liity listalle.

Muuta:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.
  • Tapahtuman suora linkki: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/match-by-kn-etatreffit-vko23-liikunnalliset-sinkut-m-n/

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä:

Match by K
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

Match by K

Olen Katri Gruner, matchmaker, eli sydänten yhdistäjä. Työni on auttaa samanhenkisiä ihmisiä löytämään toisensa. Joka kuukausi kauttani tapaa toisensa kymmenittäin pareja. Toimin valmentajana liikunta-alalla yli 10-vuotta, kunnes toteutin unelmani palvelusta, joka auttaa ihmisiä rakastumaan. Uskon, että onnellisuus löytyy aidoista kohtaamisista, eikä puhelimen ruudulta. Palveluni on vaihtoehto pinnalliselle kertakäyttödeittailulle.