Siirry työkalupalkkiin

PIENI MERENNEITO – lumoava Disney-suurmusikaali la 5.10.2019 klo 13.00
Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö

Syksyllä 2019 Kaupunginteatterin suuri näyttämö on muutettu vedenalaiseksi taikamaailmaksi, kun lumoava Disney-suurmusikaali Pieni merenneito esitetään. Nuori merenneito Ariel (Sonja Pajunoja) haluaa jättää merellisen kuningaskunnan ja elää ihmisten maailmassa. Ariel rakastuu prinssiin ja tekee merinoidan kanssa sopimuksen voidakseen elää rakastettunsa kanssa.   Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut musikaaliyleisöt ympäri maailman ja ui nyt vihdoin katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana mies Kinky Boots -menestysmusikaalin takaa – Samuel Harjanne.

Alan Menkenin lumoava musiikki teki aikoinaan tästä elokuvasta yhden maailman isoimmista menestyksistä. Musikaalia varten hän on säveltänyt yli 10 uutta laulua, ja mukana ovat  luonnollisesti hitit Part Of Your World ja Oscar-palkinnon voittanut Under the Sea. Laulujen sanat Howard Ashman & Glenn Slater sekä  käsikirjoitus Doug Wright. Perustuu H. C. Andersenin satuun ja Disney-elokuvaan (tuottajat Howard Ashman ja John Musker, käsikirjoitus ja ohjaus John Musker ja Ron Clements).   Alkuperäinen tuotanto Disney Theatrical Productions. Esitysoikeuksia valvoo Music Theatre International (Europe).

Perusliput maksavat 90,00 euroa ja lasten liput (alle 16 vuotiaat) 46 eur kpl. Lppuvaraukset eijamarjat@gmail.com viimeistään ma 2.9.2019. Lippumaksut siten, että ne ovat vahvistusviestissä annettavalla tilillä myös 2.9.2019. Joudun lunastamaan liput 3.9.2019 teatterilta.

Varauksen yhteydessä antakaa osoitteenne, koska postitan liput noin viikkoa ennen esitystä. Lippuvaraukset ovat sitoavia.

Lumoavaaa teatteritapahtumaa kaikille!

Terveisin Eija


Tapahtuman tiedot

Päivä
la 05.10.2019

Aika:
13:00

Paikka
Helsingin Kaupunginteatteri, Suuri näyttämö

Osoite
Eläintarhantie 5
Helsinki

Merkitse muistiin

webcal / iCal

0


Muuta:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt sen toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Kohtasitko tapahtumassa jonkun mielenkiintoisen? Voit löytää hänet täältä.
  • Tapahtuman suora linkki: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/pieni-merenneitoteatterilippuja-5-10-2019-klo-13-00/

Kommentoi

Voit myös kysyä ja tarjota kyytiä.

Promoottori

Tapahtuman järjestäjä:

Eijamarja
Lisätietoja: Lähetä viestiä tiimi -sivulta promoottorille tai laita julkista viestiä yllä olevan disqus kommentoinin kautta.


Kategoriat:

0 kommenttia

Vastaa