Sinkkujen Meikonkierros

Milloin

la 09.09.2023    
11:00 - 15:00

Missä

Meikon järvi
Korsolammentie 31, Kirkkonummi, Uusimaa

Event Type

Tule viettämään lauantaipäivää upealle Kirkkonummen Meikon alueelle. Tarkoituksena kiertää Meikon järvi eli kulkea merkittyä Meikonkierrosta, joka on eri lähteiden perusteella n. 7,5-8,3 km pitkä rengasreitti. Reitti on retkipaikka.fin blogikirjoittajan mukaan keskivaativa, sillä se sisältää jyrkkiä kallioita, kapeita ja epätasaisia polkuja ja on ajoittain märkä. Varustaudu siis pitävillä kengillä ja toki muutenkin säänmukaisella vaatetuksella. Ota mukaan riittävästi omia eväitä sekä juotavaa, pysähdymme todennäköisesti kahdesti retken aikana ihailemaan Meikon järven maisemia. Reitin varrella on yksi nuotiopaikka eli voimme yrittää tähdätä pitämään toisen tauon siellä, jos se ei ole kovin ruuhkainen. Tapahtuman kesto riippuu porukasta eli vaellusvauhdista ja taukojen pituudesta, mutta on todennäköisesti välillä 3-5h.

Hinta

Tapahtuma on ilmainen.

Ilmoittautuminen

Ei ilmoittautumista eli saavu vain ajoissa lähtöpaikalle eli parkkipaikalle Korsolammentien päähän. Lähdemme Meikonkierrokselle klo 11. Askartelen jonkinlaisen st-lappusen mukaan, jotta bongaat porukan helposti.

Saapuminen

Korsolammentien päässä on parkkipaikka. Julkisilla ei viikonloppuna pääse paikalle.

 

Nähdään!


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Sinkkujen Meikonkierros 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
anun3n

Profiili
Kategoriat:

5 2 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
4 Kommentit
Vanhin
Uusin Eniten ääniä
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit
Ari
Ari
2 kuukautta sitten

Moikka, kannattaa varautua syksyllä hirvikärpästen hyökkäykseen.. itellä oli paidan allakin 7. Tosin koskaan eivät ole purreet missään

Minni
Minni
28 päivää sitten

Tuleeko Helsingistä Meikoon joku ja saisiko kyytiä ainakin sinne suuntaan?

Johanna
Johanna
25 päivää sitten

Heips, Olisin kiinnostunut myös osallistumaan, mutta autottomana mietin muita mahdollisuuksia eli, kuinka hankala olisi juna-polkupyörä vaihtoehto? Kun olen täysin noviisi enkä tunne tienoota, niin voisiko ympäristöä tunteva valistaa, kuinka helposti löytäisi lähimmältä juna-asemalta parkkipaikalle ja onko mahdollisia suhteellisen nopeita pyöräreittejä treffipaikalle? Olisiko muita kiinnostuneita tästä mahdollisuudesta? Eli saisinko seuraa? yt. Johanna

Jonas
Jonas
25 päivää sitten
Vastaa  Johanna

Matka asemalta Meikolle on 6 kilometriä josta puolet on hiekkatietä. Muutama risteys matkalla joten kannattaa katsoa kartasta reitti tai käyttää puhelinsovellusta ellei joku reitintunteva kulje samaa matkaa. Alussa keskustan läpi vajaa kilsa ja sitten teiden varsia pyörätietä on asfalttia.

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.