Kiinnostaako jutella muiden sinkkujen kanssa?

– Sinkkutreffit
Treffataan ja tutustutaan verkossa lauantai-iltaisin. Vain äänelläsi on merkitystä 👄 Olemme kamerat suljettuna.  Saat toki pitää aukikin. Linjat auki kaikille paikasta riippumattomasti. Kielenä suomi. Alueena koko Suomi.

Sinkku treffit – keskustelua

Kun olet kirjoittanut sormet ruvelle somekanavien sinkkuryhmissä ja haluat jotain muuta, niin tässä ratkaisu: nettitreffit. Täällä jutellaan.

Sinkut linjoilla – kuin kaverille soittaisi

Liity mukaan  ja anna seikkailun sinkauttaa sinut kohti mahtavia uusia tuttavuuksia. Nappaa popcornit ja tule ainutlaatuiseen maailmaan! 🎪😄

Sinkut linjoilla Vähän kuin puhelin deitti 🗣️ 💬 mutta huumorilla.

Hinta ja ilmoittautuminen

Tämä on ilmainen ja etukäten ei tarvitse ilmoittautua. Tulet vain paikalle ja osallistut keskusteluun.

Aihe

Illan sinkkutreffien teema/aihe on vapaa. Keskustelut syntyvät itsestään.

Linjoilla ei mainosteta yrityksiä sekä politiikka, sodat ja uskonto on hyvä jättää pois.

Ohjeet osallistumiseen

Läppäri

Kännykälle ohjeet:

 

Osallistuminen

Linkki sinkut linjoilla keskusteluun>>

Olethan lukenut koko tapahtumailmoituksen ennen osallistumista? Lähinnä ettei sinulle tule yllätyksenä, että osallistujat voivat olla muualtakin kuin 15km säteeltä.

Huomioitavaa

Koska kyseessä on Sinkkutapahtumien järjestämä keskustelu, niin usein linjoilla on sinkkuja, jotka ovat käyneet tapahtumissa. Tapahtumat ovat kaiken perusta. Tapahtumissa käyneet saattavat olla tuttuja keskenään. Jos olet uusi / ensikertailainen, niin kannattaa tulla heti linjojen avauduttua paikalle. Silloin rauhallisin hetki ja ehdit päästä sinuiksi 🙂

Nämä kohtaamiset säännöllisesti lauantaisin. Ystävyyssuhteita ja pariskunta muodostunut näissä ja livenä myös tavattu. Tule sinäkin!

Keskustelulinja päähuone on kaikille avoin. Itsenäisesti voit mennä erilliseen huoneeseen ja infota siitä chatissa kutsuen muita samaan huoneeseen. Esim. jos haluat paikkakuntakohtaisen linjan tai deittilinjan.

Linjoilla olemisen edellytys on tapahtumailmoituksen lukeminen etukäteen sekä osallistuminen keskusteluun, ei pelkkä passiivinen kuuntelu.

Huom: Nämä keskustelut eivät sovi tiukkapipoille. Jos et omaa huumorintajua ja et osaavkeskustella, niin linjalla on nollatoleranssi narinalle. Linjalla on valtuutetut modet, jotka pitävät huolen hyvästä hengestä linjoilla. Myös äänettömät poistetaan linjoilta. Osallistu siis keskusteluun 🗣️ 

Tervetuloa kaikki hauskat sinkut mukaan juttelemaan rennosti ja pilke silmäkulmassa 💞 

ps.
Mikäli sinua ahdistaa ja/tai elämässä on vaikeaa, niin apulinja soveltuu tarpeisiisi paremmin kuin tämä sinkkujen yleinen keskustelulinja. Tässä yksi vaihtoehtoinen keskustelukanava. Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vrk numerossa  09 2525 0111


Lisätietoja sinkkutapahtumista:

  • Osallistumalla tapahtumaan hyväksyt toimintaperiaatteet.
  • Ekaa kertaa tapahtumassa? Lue vinkit.
  • Tapahtumaan osallistujat ovat yleensä ikäryhmästä 37-59 vuotta. Myös muun ikäisiä käy tapahtumissa.
  • Tapahtumat ovat vain sinkuille. Järjestäjä voi olla varattu, mutta osallistumisen edellytys on sinkkuus.
  • Kysyttävää? Katso Usein kysytyt kysymykset.
  • Sinkkulistan kautta voit saada etuja tapahtumiin.

Tapahtuman järjestäjä

Sinkut linjoilla / Sinkku treffit 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
sinkkutapahtumat


Kategoriat:

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit