Sinkkutapahtumat yhdessä osoitteessa

Sinkkutapahtumat syntyi ajatuksesta saattaa kaikkien sinkkuryhmien tapahtumat samaan paikkaan. Löydät tekemistä sinkuille erilaisten tapahtumien merkeissä. Sivusto palvelee jouhevasti minkä tahansa sinkkuryhmän – myös salaisen ryhmän – tapahtumatiedottamista. Moni sosiaalisen median ryhmä haluaa pysyä keskusteluineen suljettuna, mutta tapahtumiin halutaankin uusia kasvoja ennestään tuttujen rinnalle. 

Tässä onnistuneen tapahtumatiedottamisen helppo kaava:
1. Ilmoita tapahtumasi ensin Sinkkutapahtumat.fi -sivulla
2. Jaa sitten linkki Sinkkutapahtumat.fi -sivulta haluamaasi digitaaliseen kanavaan (esim. suljettuun Facebook- tai WhatsApp-ryhmään) ja katso mitä tapahtuu.

Se on juurikin tapahtumat, missä tapaat kerralla useamman sinkun kiinnostavan aiheen ympärillä. Ehkä löydät sielunyhteyden toisiin sinkkuihin jo ensimmäisessä tapahtumassa. 

Sinkkutapahtumat kannustaa sinua positiivisuuteen ja elämään ilon kautta. Sinkkuus voi olla mukavaakin. Osalle sinkkuus on ajanjakso elämässä ja toisille elämäntapa. Kaikille yhteistä on halu löytää muita ihmisiä kivan tekemisen ja olemisen merkeissä. Sinkuille sinkuilta, eli kivaa ohjelmaa ja tekemistä sinkuille.

Tule sinäkin mukaan sinkkutapahtumien toimintaan! Osallistua voit tulemalla sinkkutapahtumiin tai järjestämällä sinkkutapahtuman. Järjestämällä tapahtuman pääset valitsemaan aiheen, ajan ja paikan.

Sinkkutapahtumat sivusto pyörii talkoilla: ei voittoa eikä kukaan saa palkkaa. Tätä tehdään suurella sydämelle. Tule sinäkin mukaan toimintaan.

Kohdataan livenä!

Sinkkutapahtumat – tapahtumia, tekemistä ja ohjelmaa sinkuille.

Ihmiset

Löydät livekohtaamisissa uusia ihmisiä. Osa on mukavaa seuraa tapahtumissa, osasta tulee osa elämääsi jatkossakin. Muodosta merkityksellisiä ihmissuhteita tapahtumissa tapaamiisi henkilöihin.

Tapahtumat

Tapahtumat ovat se perusta, joissa kohtaat muita. Mitä aktiivisempi olet, sen enemmän mahdollisuuksia. Tapahtumissa kohtaat muita samassa elämäntilanteessa olevia ja saat vertaisseuraa.

Alusta

Sinkkutapahtumat tarjoaa sinulle alustan tehdä ja osallistua tapahtumiin, jotta löydät uusia tuttavuuksia.
Sinä olet toiminnan keskiössä. Tämä alusta on luotu, jotta sinkut, sinäkin, tapaa toisiaan.

Kaikille sinkuille

Sinkut tervetuloa

Kaikki upeat sinkut ympäri Suomea.

Kaikki ihanat ja positiiviset sinkut ovat aina tervetulleita mukaan touhuamaan parhaaksi katsomallaan tavalla. Usein esim. 55-vuotias sinkku miettii asioita erilailla kun 30-vuotias sinkku.

Keihäänkärki on noin 35-45 ikäiset sinkut.

Sisältö on useimmiten heille kohdennettua (esim. blogikirjoitukset).

Sivustolla vierailevat sinkut ovat 44v tai alle 59% kävijöistä.

Sinkkutapahtumat on kaikille sinkuille iästä riippumattomasti. Keihäänkäki vain vähän tarkemmin ilmoitettuna.

Siirry työkalupalkkiin