Hei sinä siellä,

Etsitkö ohjelmaa tai seuraa?

Löydät kivoja tapahtumia, johon olet tervetullut mukaan. Tapahtumien kautta tutustut mukaviin sinkkuihin. Osasta tulee usein jopa hyviä ystäviäsi.

Teitä yhdistää kiinnostus samaan asiaan (tapahtuman aihe) ja aivan kuin harrastuksen kautta löytäisit uusia tuttavuuksia.

Näin moni on löytänyt
uusia ystäviä 55%
Näin moni on löytänyt kumppanin
26.3%

Sinkkulista tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysyä ajantasalla mitä tapahtuu. Ilman velvoitteita mihinkään.

Liittymällä listalle saat tietoa kun sinua kiinnostava tapahtuma on tarjolla ja ehdit tulla mukaan.

Löydä uusia ystäviä ja kivaa tekemistä.

Sinkkulista 💞

Sinkkulistan kautta voit saada etuja, joita muutoin ei tarjota.
Viikko- ja kk-kirjeen mukana tulee ajoittain mahdollisuus liittyä muillekin listoille (mm. isot tapahtumat, sinkkublogi, heti-ilmoitukset).

Löydä samassa elämäntilanteessa olevia hyviä tyyppejä

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.

Se ei ole vain paikka tuntea olevansa osa yhteisöä, vaan sieltä voi saada myös vinkkejä ja opetuksia rakkauselämän ongelmiin.

Enää sinun ei tarvitse kokeilla erilaisia sovelluksia tai lukea loputtomasti itsensä kehittämisen kirjoja – saat kaiken tämän yhdellä klikkauksella sinkkulistalle liittyessäsi!

Hyviä syitä liittyä sinkkulistalle

Etsitkö kumppania?

Mahdollisuus löytää kumppani: Verkostoituminen muiden sinkkujen kanssa avaa mahdollisuuksia löytää potentiaalisia kumppaneita tai romanttisia suhteita. On todennäköisempää löytää yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja samankaltaisia elämäntilanteita muiden sinkkujen joukosta.

Jakaminen ja vertaistuki

Verkostoituminen antaa mahdollisuuden jakaa kokemuksia, ajatuksia ja tuntemuksia muiden samassa tilanteessa olevien ihmisten kanssa. Sinkkuus voi olla joskus haastavaa, ja vertaistuki voi auttaa käsittelemään erilaisia tunteita ja vaiheita elämässä.

Uusien ystävyyksien luominen

Voit luoda uusia ystävyyssuhteita ja laajentaa sosiaalista verkostoaan. Näitä uusia ystävyyssuhteita voi ylläpitää myös silloin, kun olet siirtynyt parisuhteeseen.

Hauskanpito ja sosiaalinen elämä

Voit osallistua erilaisiin tapahtumiin, illanviettoihin ja aktiviteetteihin muiden sinkkujen kanssa. Tämä voi tuoda vaihtelua arkeen ja tarjota uusia kokemuksia.

Mahdollisuus ammatilliseen verkostoitumiseen

Sinkkujen keskuudessa saattaa olla myös ihmisiä, jotka jakavat samanlaisen ammatillisen taustan, harrastuksia tai urasuunnitelmia. Tämä voi avata ovia uusiin mahdollisuuksiin työelämässä ja auttaa rakentamaan ammatillista verkostoa.

Muitathan, että sinkkujen verkostoituminen ei aina tarkoita automaattisesti uuden kumppanin löytymistä. Verkostoituminen on ensisijaisesti sosiaalinen kokemus, jossa voi tutustua uusiin ihmisiin ja jakaa elämän iloja ja haasteita.

Sinulle sinkku

Tapahtumista löydät keskimäärin 35-59 vuotiaita sinkkuja. Alle ja yli tuon keskittymän myös paikalla, mutta ei samoissa määrin.

Olet tervetullut mukaan. Jos et löydä tarjonnasta sopivaa tapahtumaa, niin voit järjestää sellaisen. Helposti.

Saat hyödynnettyä sinkuille suunnattua alustaa ja kohtaamispaikkaa.

Sinkkutapahtumat.fi sivusto tarjoaa sinulle ilmaisen alustan ilmoittaa sinkkutapahtumista ja löytää seuraa, tekemistä, rakkautta, ym.

Sinkkulista - seuranhaku - Avec

Haluatko enemmän ystäviä ja tekemistä?

Ehkä jopa löytää elämänkumppanin?​


Liity sinkkulistalle ja tule mukaan!

Kivaa tekemistä sinkkuporukalla 🥰

Seurassa tekeminen on monin verroin mukavampaa kuin yksin. Lisäksi tutustut hyviin tyyppeihin ja luot uusia ystävyyssuhteita.

Valitse kiinnostuskohteesi ja lähde mukaan.

Tilaa viikkokirje

ja tiedät kun tapahtuu. Ehkä löydät hänetkin….

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.