Tapahtumia sinkuilta sinkuille.

Moniin kysymyksiin löydät vastauksen UKK-sivulta.

Tiimi

Tiimi 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Suominen

Promoottori

Esiavioliitollisessa ajassa kunnostautunut useiden matkojen ja tapahtumien järjestäjänä. Nykyisin vanhana ja väsyneenä keskittyy harvempiin tapahtumiin, mutta uskoo yhä huolella mietittyihin järjestelyihin ja hyvään järjestäjäporukkaan, joka viihtyy yhdessä tekemässä tapahtumia. Rasittavan pikkutarkka keskustelija eikä muutenkaan helppo luonne. On kiinnostunut naisista, kovasti.

Walpuri

Walpuri

Promoottori

Pitkä kokemus isojen tapahtumien vääntämisestä. Toteuttanut monta sinkkujuhannusta ja pikkujoulua sekä syys- ja vappubilettä. Tällä hetkellä kuukausittaiset ruokailut tai muu ruumiin ravinto.

Tiimi 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

Sari

Promoottori & web

Kuukausittaiset kota-/tai laavutreffit. Heppatyttö jo lapsesta ja ajoittain jotain hevostapahtumia, esim. issikkamaastoja. Viihtyy metsässä koirien kanssa lenkkeillen.

Pitkä kokemus tapahtumien tekemisestä, mm. pyöräilyä, vuohikävelyitä, ratsastusta, alppimatkoja, juhannusjuhlat ym. Myös pikadeittejä silloin tällöin.

Tiimi 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

Oxa

Promoottori

Herrasmiesseikkailija toteuttaa pitkällä kokemuksellaan mm. hyvinvointitapahtumia ja vaellus/patikointireissuja  
Sinkku – kulissit kunnossa vain ihana vaimo puuttuu.

Tiimi 4 | 4 Tapahtumia sinkuille!

Pena

Viestit

Pena vastailee ehtiessään ST:n palautemailiin. Pena on henkinen savolainen: vastuu siirtyy kuulijalle. Täysin. Pena ihailee edesmennyttä Walter de Campia, vaikka tietää omien kykyjensä olevan paljon rajallisemmat. Tästä syystä Penalta saa kysyä mitä tahansa, hän kyllä vastaa, halusit tai et.

Tiimi 5 | 5 Tapahtumia sinkuille!

KM

Promoottori

Kokemuksella tapahtumia: kävelyitä, itsensäkehittämistä,  pikadeittejä, juhannusjuhlaa ym.

Päivi - st

Päivi

Promoottori

Iloinen karjalainen, jolla on hymy herkässä. Avoimin silmin maailmaa matkaava ja reissuja järkkäävä organisoija. Hoitaa asiat jäptisti ja sovitusti, mutta tilaa on aina ex tempro jutuillekin. Yltiöpositiivinen elämänasenne, taipumus ajatella, että kaikesta on löydettävissä jotain hyvää. Joskus tosin tarvitaan virkkuukoukkua, onneksi harvoin.

Tiimi 6 | 6 Tapahtumia sinkuille!

Nuppu

Eräpirkko / Parittaja

Ujonpuoleinen neito, jolla kokemusta vuohikävelyistä. Ollut tauolla yllättäen ilmaantuneen ujouden vuoksi, mutta nyt taas palaamassa harrastuksen äärelle. Kova mäkättämään, eli juttua riittää.

Sinkku. Ikä 8-vuotta.

Saavutukset: Paritus sinkkutapahtumassa.

Tiimi 7 | 7 Tapahtumia sinkuille!

Aavi

Eräpirkko / Parittaja

Kokemuksella sinkkujen vuohikävelyjen vetäminen erilaisissa maastoissa erilaisilla keleillä. Pitää erityisesti luomubanaanin kuorista ja osaa niitä myös pyytää.

Sinkku. Ikä 8-vuotta.

Saavutukset: Paritus sinkkutapahtumassa.

Esittelyt ovat vapaaehtoisia ja tapahtumia voi tehdä ilman omaa esittelyä.

Käytetty myös kuvituskuvia jos omaa ei halua näkyville.