Paljonko vietät aikaa deittisovelluksissa? 2 tuntia vrk?

Deittisovelluksissa voi vierähtää tovi jos toinenkin. Niissä on syytä myös varoa markkinointiprostituutiota. Lue lisää sinkkutapahtumien blogista.

Deittisovelluksissa voi vierähtää helposti pitkään kun katsoo aikajanalllisesti. Viikkotasollakin ajankäyttö on merkittävää.

Onko se sen arvoista? Lue lisää ajankäytöstä ja miten Sinkkutapahtumat voi auttaa sinua löytämään seuraa sovellusten kautta.

Eräs tutkimus kertoo, että diginatiivit viettävät hämmästyttävät 10 tuntia viikossa pelkästään deittisovellusten äärellä.

Tutkimus, johon osallistui 5.000 iältään 18-30 vuotiasta, paljastaa että porukka luottaa puhelimiin rakkauden löytämisessä.

Tutkimus ei kerro miten esim. 35-55 vuotiaat aikaansa sovelluksissa viettävät. Monet ko. ikäryhmästä kertovat väsymyksestä ja siitä, että sovellukset ovat pinnallisia. Sovelluksia ei myöskään haluta enää ladata puhelimiin.

Badoo.com tutki sen 370 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti selvittääkseen nykyiset deittailutrendit. Miehet viettävät 85 minuuttia päivässä deittailusovelluksissa, keskimäärin 9.7 minuuttia kerrallaan.

Naiset puolestaan käyttävät 79 minuuttia päivässä deittalusovelluksissa, tyypillisesti selaillen 7.6 minuuttia kerrallaan löytääkseen potentiaalisia kumppaneita.

Badoon tutkimuksen tehnyt kertoi kyselystä: ”Me täällä Badoossa haluamme vastata käyttäjien polttaviin kysymyksiin kuten kuinka aloittaa viestittely netissä, miksi en saa riittävästi mätsejä ja eikö esillä oleminen takaakkaan rakkautta.”

Mutta yksi kysymys, joka ylittää muut on se, että kuinka paljon aikaa ihmiset todellisuudessa viettävät etsiessään sitä oikeaa.

Yllätyksenä ei tullut se, että monelle deittailusovelluksessa vietetty aika ei ole mikään ongelma.

Tutkimuksen perustella naiset loggautuivat deittailusovellukseen hämmästyttävät 10 kertaa päivässä ja miesten vastaava luku oli 9 kertaa päivässä.

Kiinnostavaa oli havaita, että 16% diginatiiveista asetti ikärajat korkealle löytääkseen seuraa.

Sunnuntait ovat deittailusovelluksille kulta-aikaa. Silloin niitä käytetään eniten.

Miten paljon sinä vietät aikaa deittisovelluksessa? Onko se kannattavaa?

Deittisovelluksissa luottoa?

Onko deittisovellus tai -alusta luottamuksesi arvoinen?

Iltapäivälehdessä on juuri julkaistu artikkeli kuinka mainostoimistolle annettiin projekti tehdä profiileita deittipalveluun ja niitä tehtiin useita satoja.

Profiilien tehtailija itse kertoi:

Alku oli oikeastaan aika hauskaa. Pystyi leikittelemään erilaisilla rooleilla. Osa persoonista oli vasemmalla kädellä sutaistuja, osaan etsin inspiraatiota tuttavista ja sukulaisista.

Itse koin sen alkuun ammatillisesti hienona, että pystyin ikään kuin luomaan kuvitteellisia profiileja, joihin ihmiset intoutuivat vastaamaan hyvinkin avoimesti.

Profiilien tekijä itse päätyi kutsumaan tätä markkinointiprostituutioksi ja siihen on helppo yhtyä.

Avec ja Viuhka apunasi seuranhaussa

Sinkkutapahtumilla on myös ilmaiset deittipalvelut. Näissä tarkoitus on puhdas: annetaan sinkuille mahdollisuus löytää seuraa. Nämä siis ovat täysin ilmaisia.

Avec seuranhaku toimii niin, että teet profiilin ja alat etsiä seuraa. Stalkkaus ei onnistu, vaan jotta näkisit profiileita, on sinun laitettava kuva ja profiilitekstit. Tyhjällä profiililla ei näe muiden kuvia etkä tule haussa esille.

Avecissa voit myös hakea tapahtumassa kohtaamaasi henkilöä: määrittelet hakukriteeriksi yhden kuukauden sisällä tapahtumassa käyneet. Kunhan vain vastapuoli on tämän käynyt päivittämässä, niin toimii.

Avec on tammikuussa 2020 tyhjennetty hiljaisista profiileista, eli sellaisista jotka eivät ole käyneet sivustolla kolmeen (3) kuukauteen.

Viuhka taasen on suunniteltu tapahtumissa käyttöön kännykällä vaikka nettisivulla toimiikin. Ei siis tarvitse ladata mitään sovellusta kännykkään.

Syötät sivulle oman deittinumerosi, salasanasi sekä sähköpostiosoitteen, jolla sinuun saa yhteyden.

Sitten klikkaat niitä numeroita, joista olet kiinnostunut. Mikäli vastapuoli on vastaavasti klikannut sinut, niin saatte toistenne yhteystiedot.

Viuhka on käytössä vain tapahtumissa.

Onnea kumppaninhakuun. Toivottovasti sinkkutapahtumien kautta löytyy!

deittisovelluksissa

deittisovelluksissa

Jutun insiraatio: Independent

 


Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki