Elätkö pelossa vai oletko rohkea?

Elätkö pelossa vai oletko rohkea? Millaista elämäsi olisi, jos heräisit aamuisin intona ja menisit iltaisin nukkumaan tietoisena elämäsi tarkoituksesta?

Sinkkuna on ehkä tullut siipeen sen verran monta kertaa, että on oppinut varovaiseksi. Mikä sen varovaisuuden ”hinta” lopulta on? Elää yksin? Välttää suhteita? Elätkö pelossa vai oletko rohkea – siinäpä pohdittavaa.

Mitä jos voisitkin elää elämääsi, niin että sillä on tarkoitus?

Marko Björs esiintyy tulevassa Rakkauden seikkailu –televisio-ohjelmassa

Hän kertoo mm. näin: 

– Olen aina patistanut ihmisiä epämukavuusalueelle, olemaan rohkeita ja heittäytymään. Olenko koskaan itse tehnyt niin? En. Nyt tein ja en kadu, arastelematon mies toteaa.

– Enää ikinä en tahdo elää jarru päällä, varjoissa, väistellen. Oloni on vapautunut, iloinen ja kevyt. Kokemuksesta voin sanoa, ettei koskaan ole liian myöhäistä olla rohkea, hän päättää tekstin voimakkaasti.

Elätkö pelossa vai oletko rohkea?

Miten sinä olet elänyt tähän asti? Mieti asiaa hetki. Oletko elänyt jarru päällä ehkä jopa peläten? Vai oletko antanut mennä Pelle Pelottomana uskaltaen elää ja ottaa riskejä? Vai hienosti taiteillen keskellä?
Kun olet elänyt näin, niin oletko nyt sellaisessa paikassa / tilanteessa, johon olet täysin tyytyväinen? Voisiko olla paremmin?

Oletko mielummin Pelle Peloton vai Jari Jarrumies?

Millaista elämäsi olisi, jos heräisit aamuisin aitoon innostukseen uudesta päivästä ja menisit iltaisin nukkumaan tietäen, että elämälläsi on tarkoitus? Jos eläisit työskennelläksesi, etkä toisinpäin?

Onni ei löydy puurtamalla vain sen vuoksi, että niin kuuluu tehdä. Tärkeämpää on, että sinä saat tehdä sitä, mitä rakastat, ja voit sitä kautta kokea elämäsi tarkoituksenmukaiseksi.

Onni ei synny siitä, että pitää tehdä, vaan siitä, että saa tehdä.

Ikigai tarkoittaa tekemisen iloa

Japanin kielessä ikigai koostuu kahdesta osasta: iki (elää) ja gai (syy). Yksinkertaisesti selitettynä ikigai on syy nousta aamulla sängystä ylös.

Oman ikigain etsiminen on prosessi, joka vaatii aikaa. Sen löytäminen edellyttää kärsivällistä itsetutkiskelua ja kykyä pysähtyä. Ikigai on lisäksi työkalu itsetuntemuksen kasvattamiseen.

Ikigain suurin salaisuus on itsensä hyväksyminen riippumatta siitä, millaisten ominaisuuksien kanssa on syntynyt. Jokaisen meistä on etsittävä oma reittimme, oman ainutlaatuisen yksilöllisyytemme. 

Kun etsit omaa ikigaita, älä unohda nauraa helisevästi – ihan joka päivä!

Löydä Ikigai tapahtumista. Tapaat mahtavia ihmisiä kivan tekemisen merkeissä.

Voit luoda ystävyyssuhteita ja merkityksellisyyttä.

Kuka elää sinun elämääsi: sinä vai pelko?

Kun istut vanhana kiikkustuolissa, niin mietitkö sitä kuinka elit täysillä vai kuinka annoit liekin silmissäsi sammua liian aikaisin?

Mene mukavuusalueesi ulkopuolelle ja löydä jotain uutta!

Japanilaisessa kulttuurissa ajatellaan, että on mahdotonta olla onneton, jos on löytänyt oman ikigainsa. Olet tällöin löytänyt sen, mikä tekee elämästäsi merkityksellistä.

Elätkö pelossa vai oletko rohkea? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Mikä on sinun elämän tarkoitus?

Elätkö pelossa vai oletko rohkea?

Sinkkutapahtumat

Tule mukaan tapahtumiin ja jos sopivaa ei juuri nyt löydy, niin järjestä sellainen.

Tapahtumasi löytyy näppärästi nettisivuilta haulla sekä tavoittaa uusia sinkkuja, jotka etsivät sinkuille suunnattua kivaa.

Avec seuranhaku

Sinkkujen omassa ilmaisessa seuranhaussa esittelet itsesi helposti valmiiden kenttien avulla.

Tee profiili jo tänään ja löydä seuraa >> 

Tai osallistu tapahtumiin tai/ja järjestä sellainen. Tapahtumat löydät osoitteesta: https://sinkkutapahtumat.fi/tapahtumat/

Nähdään!

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.