Uusi trendi aamutreffit kääntää deittailumaailman ylösalaisin – oletko jo kokeillut?

Treffeistä puhuttaessa moni ajattelee ensimmäisenä illallisia tai yksille lähtemistä. Ajat ovat kuitenkin muuttumassa, sillä aamutreffit kasvattavat voimakkaasti suosiotaan.

Treffeistä puhuttaessa moni ajattelee ensimmäisenä illallisia tai yksille lähtemistä. Metro-lehden mukaan ajat ovat kuitenkin muuttumassa, sillä aamutreffit kasvattavat voimakkaasti suosiotaan. Lehti listaakin, että ilmiöllä on lukuisia etuja iltatreffeihin verrattuna.

Aamutreffit – miksi lähteä?

1. Käytännöllisyys

Aamukahvi yhdessä voi mahtua aikatauluun silloinkin, kun nyky-yhteiskunnassa olemme usein kiireisiä ja illat ovat jo usein buukattuina illanvietoilla, ryhmäliikuntatunneilla tai ihan vain univelan nukkumisella pois.

2. Sopii myös selville

Aamutreffit puhuttelevat erityisesti niitä monia, jotka ovat korona-aikana alkaneet ajatella alkoholinkäyttöään uudelleen ja jättäneet sen minimiin. Aamulla kukaan ei oleta kattaukseen kuuluvan alkoholia, vaan kuulumiset voi vaihtaa sujuvasti kahvin äärellä.

3. Aamuvirkkujen unelma

Meitä on monen rytmisiä ja tyypillinen deittailusykli saattaakin tuntua aamuvirkuille kuormittavalta, kun pitäisi jaksaa kukkua iltamyöhään. Niinpä aamutreffien ehdottaminen saattaa heti paljastaa jotakin vuorokausirytmeistänne ja ainakin yhdistää aamuvirkut toisiinsa.


Sponsoroitu linkki


4. Olet energisempi

Jos takana on hyvin levätty yö, on aamulla todennäköisesti virtaa enemmän kuin illalla pitkän työpäivän ja kaikkien muiden askareiden jälkeen.

5. Pako-ovi on auki

Aamutreffeiltä on naurettavan helppoa myös poistua vikkelästi, jos treffikumppani ei vastaa odotuksia. Aina voi vedota pian alkavaan työpäivään.

6. Hyvä fiilis seuraa pitkin päivää

Jos treffit ovat onnistuneet, ne parhaimmillaan virittävät sinut hyvälle mielelle koko loppupäivän ajaksi ja voit rauhassa fiilistellä treffien jälkeistä innostusta.

Treffikumppania voit etsiä sinkuille suunnatuista tapahtumista sekä ilmaisesta Avec seuranhausta. Kumpi toimii sinulla paremmin? Sitten vain treffejä buukkaamaan!

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.