Miksi triggeröidyt? Mikä saa sinut reagoimaan?

Miten reagoit toiseen ihmiseen, kertoo aina sinusta itsestäsi. Mikä saa sinut reagoimaan näin? Mitä toinen ihminen peilaa sinulle, jota et itsessäsi hyväksy?

Triggerit, ah, ihanat ärsyttävät triggerit💕😇😁

Tiedätkö mitä tarkoittaa triggeröityä? Katso sanakirjasta jos uutta.

Miksi triggeröidyt?

Huomaatko ne? Mitä tunteita toisen postaukset tai kuvat Sinussa herättää, kertoo aina jotakin Sinusta itsestäsi.

Alustus

Mun on kerrottava: olen koukussa jenkkien Unelmien poikamies -sarjoihin. Koska romantiikka ja usein ne päättyy rakkauteen ja kahden ihmisen vahvaan yhteyteen.

Harvemmin kai yhdessä pysyvät, ja samapa se. Mutta Rakkaus teemana koukuttaa mut seuraamaan ohjelmaa.

No nyt viimeisimmässä tämä poikamies mainitsi useasti kuinka hänen pahin pelkonsa on se, ettei hänen rakkauteensa vastata. Ja niinhän siinä hänelle tuotiin pelko eteen kun hän sitte rakastui naiseen joka ei ollutkaan valmis sitoutumaan. Tuli hyljätyksi ja pääsi näin käsiksi tähän omaan pelkoonsa.

Triggerit: Pelot ja haavat?

Niinpä niin. Tästä pääsen nyt siihen kuinka koen ja uskon, ja kokemuksenikin vahvistavat sen, että omien pelkojen ja haavojen työstäminen on ensisijaista, jotta on mahdollisuus kokea tervettä ja ehjää ihmissuhdetta. Maailmankaikkeus vastaa värähtelyyn ja energiaan.

Oon itse saanut käytännön oppia toksisista ihmissuhteista, joissa mun haavoja on triggeröity pintaan. Siinä sitten minulla itselläni on ollut mahdollisuus joko työntää ne takaisin pinnan alle, tai syväsukeltaa pintaakin syvemmälle kaivamaan sitä juurisyytä ja syntyperää. Vuosia onnistuneesti sainkin tuupattua haavat sivuun! joko heittämällä miehen sivuun tai takertumalla epäterveeseen suhteeseen kiinni…

Miksi triggeröidyt? Mikä saa sinut reagoimaan? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Muutama vuosi sitten päätin että nyt saa ulkopuolinen paska riittää.

Ymmärsin, että niin kauan ku minussa itsessäni on tarttumapintaa eli haavaa, niin kauan ulkopuolinen maailma nostaa mulle sitä näkösälle juuri näitten triggerien myötä.

Narsistinen suhde on ollut paskin, mutta voi luoja että onkin ollu suurimpia opettajiani, ja tarjonnut mahdollisuutta valtavaan parannukseen. Oman isäni alkoholismi ja lapsuuden hylkäämiskokemukset jätti omat traumansa niin, että sitä samaa hylkäämisen kokemusta mulle on tarjottu varsin useasti tässä aikuisiällä.

Olen hakannut päätä seinään että miks vitussa oravanpyörä toistuu ja toistuu, kunnes ymmärsin lähteä hiilaamaan omaa sisäistä lasta ja sen haavoja.

Siitäpä aukes itselle semmonen paskahana ku ymmärsin, kuinka paljon haavaa mulla onkaan alitajuisesti ja tiedostamatta ollutkaan!

Lämpimästi suosittelen jokaista kahlaamaan omaa lapsuuttaan, sekä äiti- ja isäsuhdetta läpi. Hyväksyen, anteeksiantaen ja antaen rakkautta ensisijaisesti sille omalle sisäiselle lapselle!

Sisäinen lapsi

Mun piti kirjottaa jostain muusta mut näköjään tää sisäisen lapsen hiilaus oli nyt tärkeä tuoda esiin.

Monesti myös suhteessa riitelee kaksi sisäistä lasta, jotka haluaa tulla näkyväksi ja huomioiduksi. Se että olet itse itsellesi se luotettava vanhempi ja kumppani joka ei hylkää vapauttaa monelta riidalta ja toisen syyttelyltä. Muistetaan se, että toinen roolissaan vaan nostaa sun omat haavat näkösälle. Triggeröi. On siis syytä olla kiitollinen❤️

Paskaa kohtelua ei silti tule sietää. Omat rakkaudelliset rajat tulee vetää. Itseään tulee rakastaa niin paljon, ettei tyydy toksiseen suhteeseen.

Miksi triggeröidyt? Mikä saa sinut reagoimaan? 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

Mulla ois niin paljon sanottavaa ja tää nyt poukkoilee…🙈

Mut haluan sanoa vielä sen, että minä uskon energiaan ja värähtelytaajuuksiin. Mulle kaikki on ”vaan” energiaa. Joten vaikka ois kuinka komea ja jumalalliselta veistokselta (mikä lie se sit kenellekin on😂😇) näyttävä ihmisolemus, on se ihan yhtä tyhjän kanssa jos energiat ei natsaa.

Uskon myös siihen, että olen jo etukäteen sopinut kohtaamisesta ja suhteemme tarkoitusperästä elämänkumppaneitteni kanssa sielutasolla ollessamme. Joten mitään kilpailua ei täällä maan päällä ole.

Turha siis vertailla itseämme toisiin tai kilpailla keskenämme. Ei ole tarvetta tyrkyttää, ei etsiä. On vain avauduttava vastaanottamaan. Ja luomaan ensin se rakkaussuhde omaan itseen! Tätäkin täällä toitotettu mut se on vaan niin kaiken a ja o ja TÄRKEINTÄ elämässä. Suhde omaan itseen. Falling in lööv with yourself 💕💕

Oppia tää on. En oo todellakaan valmis. Ei haittaa 💕💕💕 Elämä on oppimatka kohti itseä. Sitä se on. Sipulin kerroksien kuorimista 💗

Tylsää ei ole. Muiden elämistä ei ehdi juoruilemaan eikä kiinnosta. Omassa navassa on ihan tarpeeks tekemistä ja puuhaa 🤗🤗🤗

Hyvää yötä ja Rakkautta täältä kaikille 💗💗💗 Sitäpä se kaikki on, ja sitäpä kaikki energia lopulta palvelee: rakkautta rakkautta vaan 💗💗

Toivottelee Elina

Miksi triggeröityä? Mikä saa sinun veresi kiehumaan? Kommentoi alle.


Vieraskynäkirjoitukset ovat aina tervetulleita. Haluaisitko Sinä kirjoittaa jostain sinkkuaiheesta? Laita blogikirjoitus tulemaan.


0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.