Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla

Kyse ei ole vain oikean naisen löytämisestä, vaan myös oikean miehen löytämisestä. Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla. Meillä kaikilla on tarpeita parisuhteessa. Tarpeita yhteyteen. Tarpeita läheisyyteen. Tarpeita tuntea, että meitä arvostetaan, kunnioitetaan ja rakastetaan.

Kyse ei ole vain oikean naisen löytämisestä, vaan myös oikean miehen löytämisestä.
Uskon, että miehellä on kaksi vaihtoehtoa, kun hän ryhtyy suhteeseen: Joko nousta puolustamaan ja olla se mies, jota nainen tarvitsee, tai istua alas niin, että nainen näkee miehet takanasi.

”Mutta naiset eivät tarvitse miestä…”

Meillä kaikilla on tarpeita parisuhteessa. Tarpeita yhteyteen. Tarpeita läheisyyteen. Tarpeita tuntea, että meitä arvostetaan, kunnioitetaan ja rakastetaan.

Ja oikea mies tulee esiin, kun hän tapaa naisen, joka muuttaa hänen näkökulmansa maailmaan.

Hän kasvaa, kehittyy, kypsyy ja kehittää itseään ihmiseksi, joka pystyy olemaan nainen ansaitsemansa ja toivomansa kumppani.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla.

Tässä on vain muutamia tapoja, joilla hän tekee aikeensa selväksi:

1: Hän näkee todellista vaivaa treffeillä.

Yksi nopeimmista ja helpoimmista tavoista arvioida miehen kiinnostusta naista kohtaan on katsoa, miten paljon vaivaa hän näkee (tai ei näe) suunnittelemillaan treffeillä.

Tekeekö hän töitä oppiakseen naisen kiinnostuksen kohteet? Minkälaisesta ruoasta nainen pitää? Tunnelmat, joista hän nauttii?

Treffit pitäisi suunnitella niin, että treffeille vietävä henkilö nauttii ja saa ikimuistoisen kokemuksen.

Entä jos olet vegaani tai kasvissyöjä, eikä mies ole vaivautunut kysymään, joten hän vie sinut lopulta pihviravintolaan?

Entä jos olet allerginen kalalle, mutta menette sushille?

Mies, joka todella pyrkii rakentamaan siteen kanssasi, on utelias sinusta yksilönä ja panostaa sitten kunnolla treffeihin, jotka ovat sen mukaisia, mistä hän tietää sinun pitävän.

Kuka tahansa voi vain ”tavata drinkilla”, mutta todellinen kysymys on se, kuinka pitkälle hän pyrkii menemään tämän perustason yläpuolelle.

2: Hän vastaa emotionaalista panostustasi.

Olemme kaikki olleet parisuhteessa, jossa toinen kumppani on panostanut emotionaalisesti enemmän kuin toinen.

Riippumatta siitä, kummalla puolella olit, ymmärrät väistämättömän tuskan, joka siihen liittyy, kun toinen näkee paljon enemmän yhteistä tulevaisuutta kuin toinen, kunnes epätasapaino yksinkertaisesti kasvaa liian suureksi jatkuakseen.

Mies, joka on täysin mukana suhteessa, aikoo kuitenkin panostaa siihen emotionaalisesti yhtä paljon kuin nainenkin. Hän sukeltaa suhteeseen pää edellä, sillä hän on etsinyt tätä yhtä kauan kuin nainenkin.

Hän ei pidä itseään etäällä eikä pysy etäisenä. Hän on täysin läsnä ja tekee töitä rakentaakseen todellisen siteen naisen kanssa.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

3: Hän näkee vaivaa tehdäkseen elämästäsi helpompaa ilman, että sinun tarvitsee pyytää sitä.

Tämä voi usein olla molemmille parisuhteen osapuolille sopeutumista, kun olet tottunut tekemään omia juttujasi niin pitkään.

Olet tottunut kantamaan omia laukkujasi, hoitamaan omat asiasi, avaamaan omat ovesi, juoksemaan aamukahville.

Sitten tulee joku ja alkaa tarjoutua tekemään osan siitä puolestasi. Melkein näyttää siltä, että… hups… he nauttivat siitä.

Yhtäkkiä pystyt suorittamaan tehtävät tehokkaammin, koska teette yhteistyötä tiiminä ja hoidatte hommat.

Sinun ei tarvinnut kerjätä, pyytää tai edes vihjailla – hän vain nousi ylös ja alkoi tarjota apuaan aina kun pystyi.

Miksi joku tekisi näin?

Hyvät miehet, jotka ovat arvokkaita, löytävät tarkoituksen ja merkityksen antamisesta rakastamalleen naiselle. Antamalla aikaa, huomiota, vaivaa ja tuomalla lisäarvoa naisen elämään.

Jos hän voi helpottaa mieltäsi tai tuoda sinulle hieman lisärauhaa ottamalla osan taakasta hartioiltasi – hän tekee sen ilman, että sinun tarvitsee pyytää.

4: Hän kunnioittaa rajojasi.

Joskus et halua, että jotain tehdään puolestasi. Nautit siitä, että teet sen itse, ja se antaa sinulle tarkoituksen tai merkityksen tunteen. Et halua, että joku tulee väliin ja vie sen sinulta, joten kieltäydyt kohteliaasti hänen tarjouksestaan.

Hyvä mies kunnioittaa tätä ja ymmärtää, missä hänen roolinsa on elämässäsi ja missä ei.

Tehtävien lisäksi rajojenne pitäisi kuitenkin olla hyvin määriteltyjä tunne- ja fyysisellä tasolla.

Rajasi ovat pohjimmiltaan ”sitoutumissääntöjä”, jotka asetat elämässäsi oleville ihmisille. Ne kertovat, mitä kohtelua ja käyttäytymistä siedät ja mitä et.

Terveet rajat ovat merkki itsensä arvostamisesta. Se antaa ihmisten huomata, että itsearvosi on ehjä ja että et siedä niitä, jotka kieltäytyvät tunnustamasta sitä.

Oikean miehen kanssa sinun ei kuitenkaan tarvitse koskaan huolehtia siitä.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla
Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla

5: Hän liikkuu kanssasi samassa tahdissa.

Kun tapasin ”hänet”, se oli ensimmäinen kerta, kun seurustelin tosissani naisen kanssa, jolla oli lapsia.

Tämä todellisuus vaati kuitenkin, että kunnioitin ja kunnioitin sitä tahtia, jolla hän päätti edetä. Milloin hänelle sopi, että tapaan lapset? Milloin voisimme yökyläillä? Milloin he voisivat tulla käymään luonani?

On otettava enemmän laskelmoituja askeleita kuin silloin, kun kaksi sinkkua ja lapsetonta ihmistä tapaa ja alkaa seurustella – mutta silloinkin molemminpuolinen mukavuus prosessissa on ensiarvoisen tärkeää.

Hyvä mies, joka on valmis astumaan elämääsi, kunnioittaa ja myös kunnioittaa sitä tahtia, jonka sinä valitset.

Jos olet todella sellainen, jonka kanssa hän näkee viettävänsä tulevaisuutensa, hän ymmärtää, että on tärkeää varmistaa, ettei hän mokaa sitä.

Ei ole mitään järkeä kiirehtiä jotain, jonka haluat kestävän ikuisesti.

6: Hän on tukenasi haastavina aikoina.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla
Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla

Uskon, että jonkun rakkauden todellinen mitta ei ole siinä, että hän on läsnä aurinkoisina päivinä – siihen pystyy kuka tahansa. Todellinen mittari on se, pitääkö hän sateenvarjoa ylläsi sadepäivinä.

Mies, joka on mukana vain huvin vuoksi tai yrittää saada helppoa + mukavaa seurustelua, etääntyy selvästi vaikeina aikoina. Hän hiljenee, kun valitat töistäsi, tai hänellä saattaa olla yhtäkkiä suunnitelmia, kun et voi hyvin.

Elinikäiset ihmissuhteet on rakennettava kestämään kaikenlaista haastetta, muuten ne hajoavat ensimmäisestä epämukavuudesta, kamppailusta tai konfliktista.

Miehen, joka haluaa tosissaan kulkea tämän matkan kanssasi, on tehtävä muutakin kuin vain sanottava se – hänen on myös näytettävä, että hän on tosissaan.

Hyvät uutiset ovat: Se on helppo huomata jo varhaisessa vaiheessa. Hänen tekonsa näyttävät sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

7: Hän tekee aktiivisesti töitä viettääkseen aikaa kanssasi.

Totuus on tämä: Miehet varaavat aikaa niille asioille (ja ihmisille), jotka ovat heille tärkeimpiä.

Me kaikki tiedämme, että nykypäivän deittimaailmassa ei ole helppoa löytää todellista yhteyttä, joten kun sellainen ilmaantuu, oikea mies tekee kaikkensa sen vaalimiseksi.

Vaikka tiivis yhteydenpito on tärkeää, suhde voi edetä vain tiettyyn pisteeseen pelkän virtuaalisen yhteyden varassa.

Hän pyrkii olemaan kanssasi henkilökohtaisesti niin paljon kuin mahdollista. Viettääkseen todellista laatuaikaa yhdessä. Jotta hän todella oppisi tuntemaan sinut yksilönä.

Tekstiviestit ja videokeskustelut voivat toki täyttää aukon ”sillä välin”, mutta lopullisena tavoitteena pitäisi aina olla todellinen ”FaceTime” kanssasi.

8: Hän käyttää ”me” eikä ”minä”.

Tässä ei ole kyse vain terminologiasta, vaan sanojen merkityksestä, joita käytetään, kun keskustellaan suhteestanne, tehtävistä päätöksistä ja tulevaisuuden suunnitelmista (käsittelemme sitä seuraavaksi).

Ajattele, millaisen signaalin se lähettää, kun hän sanoo ”Me tulemme sinne!”. Sen sijaan, että sanoisi ”Minä tulen sinne”.

Se sitoo teidät yhteen – se luo kahdesta ihmisestä yhden yhtenäisen kokonaisuuden. Se osoittaa yhtenäisyyttä ja ykseyttä.

Se viestii, että hän näkee teidät kaksi tiiminä. Minne hän menee, sinäkin menet, ja päinvastoin.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

9: Hän puhuu avoimesti tulevaisuuden suunnitelmista.

Olen aina sanonut, että suuri punainen lippu miehestä, joka ei ajattele pitkällä aikavälillä, on yksinkertaisesti se, että hän ei puhu pitkällä aikavälillä.

Oikea mies on kuitenkin jo kuvittanut, miltä seuraavat viisi lomaa näyttävät, kun vietätte ne yhdessä.

Hän on jo vastannut puolestanne kutsuun serkkunsa ensi vuoden häihin.

Hän kuvittelee sinut vierellään pitkälle tulevaisuuteen… ehkä jopa koko tulevaisuutensa ajan.

Ei siis ole mitään syytä kaihtaa siitä puhumista.

10: Hän KOMMUNIKOI.

Kommunikaatio ei ole vain satunnaisia tekstiviestejä päivän aikana tai small talkia drinkin äärellä töiden jälkeen – todellinen kommunikaatio, joka rakentaa suhdetta, vaatii uudenlaista rehellisyyttä ja luottamusta, jota ei ehkä yleensä osoiteta.

Se vaatii riskejä.

Se ei vaadi vain puhumista vaan aktiivista kuuntelemista. Osoittaa, että todella omaksut tietoa ja seuraat sitä keskustelun aikana.

Jopa miehet, jotka ovat muuten keskinkertaisia viestijöitä, panostavat siihen ylimääräiseen vaivaan, koska he ovat aidosti kiinnostuneita ja uteliaita.

11: Hän asettuu puolellesi.

Yhteisen elämän rakentamisessa on kyse tiimiksi tulemisesta. Kyse on yhdessä työskentelystä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Kyse on siitä, että näemme ja kunnioitamme toisiamme tasavertaisina.

Kuten missä tahansa hyvässä joukkueessa, teidän on voitava luottaa toisiinne. Teidän on tuettava toisianne. Teidän on oltava paikalla täyttämässä tyhjiöitä, poimimassa palasia, pelaamassa hyökkäystä tai puolustusta.

Jos nainen ei koe, että hänen elämänsä mies on hänen puolellaan, kun tilanne muuttuu vaikeammaksi, mitä järkeä on olla yhdessä ylipäätään?

Miehen pitäisi aina ajatella naisen parasta.

Avec seuranhaku
Etsitkö seuraa?

12: Hän ottaa todellisia edistysaskeleita.

Jokaisella on erilainen polku elämässä, ja minä olen viimeinen ihminen maailmassa, joka voi sanoa toiselle, miten hänen pitäisi elää. Uskon, että ainoa asia, jolla on parisuhteessa oikeasti merkitystä, on se, että molemmat ovat onnellisia ja luottavaisia siihen elämään, jonka he päättävät rakentaa yhdessä.

Suurimman osan ajasta siihen kuitenkin kuuluu jonkinlainen ”eteenpäin meno”.

Perinteisessä mielessä se voi tarkoittaa esimerkiksi yhteenmuuttoa, kihlautumista, naimisiinmenoa…

Toistan vielä, että en usko, että nämä vaiheet sopivat kaikille, eivätkä ne aina tapahdu siinä järjestyksessä, eivätkä ne välttämättä ole edes sitä, mitä kumpikaan teistä haluaa yhdessä.

Tarkoitan tällä sitä, että lisääntyvä sitoutuminen ajan myötä on yleensä merkki siitä, että joku todella on mukana tässä pitkällä tähtäimellä.

Se on hänelle keino kunnioittaa toiveitasi turvallisuudesta ja vakaudesta ja luvata uskollisuutensa sinulle, missä tahansa muodossa, joka sopii teille pariskuntana.

13: Hän tekee töitä parantaakseen itseään.

En usko, että meidän pitäisi koskaan joutua muuttamaan itseämme sen vuoksi, että voimme olla jonkun kanssa, enkä usko, että oikea ihminen ikinä pyytäisi sitä meiltä. Tämä on valtava punainen lippu kontrolloivasta persoonallisuudesta, ja meidän pitäisi aina varmistaa, että olemme sellaisen ihmisen kanssa, joka rakastaa meitä sellaisina kuin me todella olemme.

Tästä huolimatta – parantaminen on paljon eri asia kuin sen muuttaminen, kuka olet.

Minun on täytynyt kasvaa paljon miehenä, kun suhteeni ja avioliittoni naiseni kanssa on kasvanut. Ennen kuin tapasimme, elin täysipainoisena poikamiehenä, joka kierteli ympäri maata tekemässä mitä halusin ja milloin halusin.

Nyt kun olen bonusisä, aviomies, perheenisä ja kaikki, mitä siihen liittyy – se vaatii aivan uudenlaista ajattelua, toimintaa ja päätöksentekoa.

Se ihminen, joka olin muutama vuosi sitten, ei olisi pystynyt siihen, mitä olen nyt. Se johtuu siitä, että olin avoin ja halukas kehittymään tarvittavilla tavoilla.

Pyrin joka päivä olemaan parempi kumppani ja isä. Myönnän virheeni (joita on paljon), mutta sitten pyyhkäisen itsestäni pölyt pois ja teen töitä tullakseni paremmaksi seuraavalla kerralla.

En usko, että mies voi tehdä paljon enempää osoittaakseen rakkauttaan. Tunnistaa virheensä, myöntää ne ja sitten tehdä töitä niiden korjaamiseksi.

Elää joka päivä tehdäkseen toisen onnelliseksi.

Astua esiin ja tarjota heille mahdollisimman paljon turvaa, varmuutta ja vakautta.

Olla rakastava, huolehtiva ja ymmärtäväinen.

Oikea mies tekee kaiken tämän ja enemmänkin. Ei siksi, että pyytäisit häntä, vaan koska se on hänen elämänsä suurin kunnia.

Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa

Artikkelin Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla kirjoittaja on J. Sama – valmentaja, kirjailija sekä puhuja.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.