12 syytä miksi miehet päättävät suhteen

Miksi miehet päättävät suhteen? Olet kokenut tämän ennenkin: Hämmentynyt perusteluista, kun ihminen, jonka luulit rakastavan sinua, istuu vastapäätä ja kertoo, että se on ohi. Miten ihmeessä siinä on mitään järkeä?

Tarvitaan muutakin kuin rakkautta, jotta suhde toimisi.

Olet kokenut tämän ennenkin: Hämmentynyt perusteluista, kun ihminen, jonka luulit rakastavan sinua, istuu vastapäätä ja kertoo, että se on ohi.

Ehkä vielä hämmentävämpää on se, että hän sanoo yhä rakastavansa sinua.

Miten ihmeessä siinä on mitään järkeä?

Aikuisena seurusteluelämäni oli kuin miinakenttä. Saatoin milloin tahansa astua miinaan ”olet täydellinen mies… mutta et täydellinen minulle” -lauseeseen.

En koskaan ymmärtänyt sitä. Jos olin niin loistava, miksi epäonnistuin jatkuvasti seurustelussa?

Se, mitä en nuorena voinut käsittää, oli ihmisten tarpeiden ja halujen monimutkaisuus. Loppumaton luettelo tunteista, jotka käyvät läpi meitä milloin tahansa ja jotka määräävät, haluammeko jonkun toisen kumppaniksi – puhumattakaan siitä, että haluaisimme viettää hänen kanssaan koko eliniän.

Olen kuullut sen kerta toisensa jälkeen asiakkailta: Tarinoita miehistä, jotka lähtivät pois (näennäisesti) onnellisista suhteista, ja siitä seuranneesta hämmennyksestä.

Tässä artikkelissa tehtäväni on valottaa niitä perimmäisiä syitä, joiden vuoksi mies on saattanut lähteä, ja miksi rakkaus ei yksinkertaisesti riitä saamaan häntä (tai ketään) jäämään.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen:

1: Hän ei ole koskaan keksinyt, mitä hän todella halusi (tarvitsi).

Uskon, että monet, monet ihmiset (niin miehet kuin naisetkin) sivuuttavat tämän elämänsä osan täysin ajattelematta sitä hetkeäkään.

Mitä sinä todella tarvitset? Ei vain kumppanissa, vaan elämässä? Mikä tekee sinusta täyttyneen? Mikä antaa sinulle lohtua, rauhaa ja lohdutusta?

Useimmat ihmiset vain hyväksyvät sen, mitä elämä tuo heille, sen sijaan että lähtisivät aktiivisesti luomaan sitä.

Tämä vaikuttaa väistämättä myös ihmissuhteisiimme.

Joku tulee vastaan, joka kiinnittää meihin huomiota, tai ehkä ystävä tai perheenjäsen esittelee hänet. Yhdet treffit muuttuvat viideksi, sitten kymmeneksi, ja lopulta päädytään yhteisymmärrykseen siitä, että jonain päivänä mennään naimisiin – ja sitten mennäänkin.

Jos et ollut ennen tämän henkilön tapaamista ottanut aikaa määritellä, mitä todella tarvitset kumppanilta ja suhteelta, saatat hyvinkin sitoutua elämään jonkun kanssa, joka ei ole oikea sinulle.

Se toimii hetken aikaa, kun unohdat pienet asiat tai jätät tunteet huomiotta sitoutumisen vuoksi… mutta tiedät syvällä sielussasi, että olet väärällä tiellä.

Jotkut miehet (ja naiset) vain imevät sitä koko elämänsä ajan. He ajattelevat, että nyt on liian myöhäistä kääntyä takaisin, tai olette rakentaneet perheen yhdessä ja se on liian monimutkaista jättää. Tai toinen tienaa kaiken rahan ja toinen tuntee olevansa ansassa.

Jotkut kuitenkin tekevät päätöksen lähteä.

Vaikka se tulee kumppanille shokkina, he tietävät, että sisimmässään he ovat painineet tämän päätöksen kanssa viikkoja, kuukausia tai jopa vuosia ja ovat vihdoin saavuttaneet murtumispisteen.

Ennen kuin sitoudut johonkin, varmista, että sinulla on syvä ja yksityiskohtainen käsitys siitä, millainen ”joku” tekee sinut onnellisimmaksi.

jakaja 1200 x 60 px
jakaja 1200 x 60 px

2: Paineet olivat liian suuret.

En sano, että painostit häntä tai että häneen kohdistettiin tahallisesti voimaa – mutta elämän paineita ei pidä vähätellä.

Jokainen käsittelee stressiä eri tavalla, ja mahdollisuus ikuisuuteen jonkun kanssa tuo mukanaan monia varoituksia.

Kaikki maksaa. Lapsen kasvattaminen 18-vuotiaaksi on kallista.
Lisäksi asuntolaina, sairausvakuutus, auton maksuja, perhelomia, sähkölaskuja, ruokaa… kaikki kulut, jotka voivat helposti kasvaa kohtuuttoman suuriksi, vaikka otatte ne yhdessä tiiminä.

Haluan tehdä yhden asian selväksi: Ei ole mitään tekosyytä jättää hoitamatta velvollisuuksia, joihin on sitoutunut.

Jos joku jättää teidät vain siksi, että se on ”liikaa”, se on paskanpuhuva tekosyy.

Tämän artikkelin tarkoituksena ei kuitenkaan ole perustella tai antaa uskottavuutta millekään syylle lähteä, vaan yksinkertaisesti selittää, mitä ne olisivat voineet olla. Ja totuus on, että jotkut miehet lähtevät, koska asiat ovat vain liian ylivoimaisia.

Henkilökohtainen uskomukseni on, että elinikäisen sitoumuksen tekeminen jonkun kanssa tarkoittaa lupauksen antamista ottaa nämä haasteet vastaan yhdessä. Jakaatte menot, otatte sivutoimisen keikan, vähennätte kevytmielisiä menoja ja teette kaikkenne, jotta se toimisi.

Se, että nousee ylös ja kävelee pois, kun asiat käyvät vaikeiksi, on luovuttajan mentaliteetti, eikä luovuttajilla ole mitään asiaa elinikäisiin sitoumuksiin toisen ihmisen kanssa.

3: Hän ei tuntenut itseään merkittäväksi.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen

Tämä käsite herättää aina närää, mutta kuunnelkaa minua:

Miehet haluavat tuntea olevansa tarpeellisia.

Tämä ei tarkoita, että he haluavat sinun olevan joku avuton neito hädässä. Se tarkoittaa kuitenkin sitä, että mies haluaa tietää, että hän tuo todellista arvoa elämääsi ja suhteeseesi.

Aikana, jolloin naiset ovat ylittäneet miehet monilla aloilla (koulutus, ura, ansiot…), jotkut miehet ovat hämmentyneitä siitä, miten he sopivat tähän palapeliin.

Miehiltä kestää jonkin aikaa kehittyä ymmärtämään, että heidän panoksensa ei tarvitse olla taloudellinen.

Kyse on emotionaalisesta tuesta, rohkaisusta, empatiasta, keskustelusta, yhteydestä – rakkaudesta.

Miehillä on merkittävä rooli elämässäsi monin eri tavoin, mutta kaikki heistä eivät kykene ymmärtämään sitä, ja siksi he tuntevat itsensä merkityksettömiksi, jos he eivät osallistu siihen tavoilla, joihin he ovat tottuneet.

Totuus on, että hän ei luultavasti tarvitse paljon tällä alalla, mutta hän tarvitsee jotain. Vastuuta, töitä, tehtäviä, joita suorittaa, tapoja tietää, että hän tekee jotakin helpottaakseen elämääsi.

Ja hän tarvitsee myös arvostusta – ei ruokkiakseen egoaan, vaan tietääkseen, että hänen ponnistelunsa saavat tunnustusta, mikä puolestaan saa hänet tuntemaan olonsa hyväksi.

Jos tämä kuulostaa mielestäsi siltä, että lapsi tarvitsee kiitosta siitä, että hän tekee oikein… no, olet luultavasti oikeassa…

Mutta inhimillinen tarpeemme merkityksellisyyteen on universaali, ja jos emme tunne sitä jossakin, meillä on taipumus etsiä sitä muualta.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
12 syytä miksi mies jättää suhteen

4: Hänellä on identiteettikriisi.

Joidenkin ihmisten koko elämä on identiteettikriisi.

Siihen on suuri syy, miksi suurin osa yksityisvalmennuksestani keskittyy identiteetin kehittämiseen: Aivan kuten suurin osa ihmisistä ei ole saanut selville, mitä he haluavat ja tarvitsevat (kohta 1), suurin osa ihmisistä ei myöskään ole saanut selville, keitä he edes ovat.

Arvosi, uskomuksesi, maailmankatsomuksesi, näkökulmasi… kaikki ne asiat, jotka tekevät sinusta, no… sinut.

Usein ihmiset sitovat identiteettinsä uraansa, liiketoimintaansa tai parisuhteeseensa – he ovat johtajia. He ovat vanhempi. He ovat urheilija.

Vaikka nämä asiat voivat olla totta, ne eivät ole perimmäinen perusta sille, kuka olet ihmisenä.

Olit sinä ennen kuin olit mitään näistä muista asioista, ja jos jonain päivänä menetät työsi, tai kun lapsesi kasvaa ja muuttaa pois, tai jos loukkaannut, etkä voi uusia NFL-sopimustasi… mitä identiteetillesi sitten tapahtuu?

Siksi identiteettisi ja tarkoituksesi vahvan ytimen kehittäminen on olennainen osa tyydyttävää elämää.

Se pysyy vakaana, vaikka kaikki ympärilläsi muuttuu.

Joskus miehillä on taipumus sitoa identiteettinsä parisuhteeseensa. He tulevat riippuvaisiksi sinun vahvistuksestasi ja tekevät päätöksiä vain siksi, että he voivat pitää rauhan yllä tai tehdä sinut onnelliseksi.

Vaikka uskonkin, että kumppanimme onnellisuuden pitäisi olla prioriteettilistamme kärjessä, en usko, että sitä pitäisi asettaa oman henkisen tai fyysisen hyvinvointimme yläpuolelle.

Jos ihminen kadottaa näkyvistä sen, kuka hän on, hän herää jonain päivänä ja tuntee sen painon. Hän ei ehkä aina tiedä, mitä tehdä – sillä suurimmalle osalle pojistamme ja miehistämme ei koskaan opeteta identiteetin tai täyttymyksen käsitettä.

Ei ole yllättävää, että tästä voi tulla hänelle hämmentävää, ja hänestä voi tuntua, että hänen on murtauduttava ulos, tutkittava tai uskaltauduttava omille teilleen löytääkseen itsensä uudelleen.

Vaikea totuus tässä on se, että se on luultavasti parempi teille molemmille pitkällä aikavälillä – koska oleminen sellaisen ihmisen kanssa, joka ei tiedä, kuka hän on, on monen konfliktin ja sydänsurun lähde matkan varrella.

5: Hän tunsi, ettei häntä kunnioitettu.

Emme puhu siitä usein, mutta merkityksen tavoin miehillä on syvään juurtunut tarve kunnioitukseen.

Ennen kuin ryntäät kommenttiosioon kertomaan, ettet aio alistua miehellesi osoittaaksesi hänelle kunnioitusta, kuuntele minua hetki.

Kunnioituksen parisuhteessa on oltava molemminpuolista. Kunnioittamisessa on kyse siitä, että arvostamme toisiamme (tästä lisää myöhemmin). Kunnioittaminen on mielipiteiden huomioon ottamista, suunnitelmien tekemistä yhdessä, rohkaisua, avointa viestintää, kuuntelemista, toistenne ajan arvostamista….

Kunnioittaminen ei tarkoita sitä, että joku asetetaan yläpuolelle, vaan sitä, että hänet nähdään tasavertaisena ja kohdellaan sellaisena.

Kunnioituksen tarve on universaali. Sillä on merkitystä kaikilla elämänalueilla. Jos hän ei tunne itseään kunnioitetuksi töissä, hän hakeutuu uuteen työpaikkaan tai vajoaa paikoilleen, kun hän pysyy nykyisessä työpaikassaan. Jos hän ei tunne, että hänen ystävänsä kunnioittavat häntä, hän etsii uusia ystäviä tai lopettaa vanhojen kanssa hengailun.

Kunnioituksen tarve ei johdu sinusta, vaan jostain hänen sisällään, joka haluaa tuntea olevansa arvostettu.

6: Hän tunsi olevansa kiireinen.

Tehdään tämä selväksi – kiirehtiminen ja kiireen tunteminen ovat kaksi eri asiaa.

Kirjoitin hiljattain artikkelin siitä, miten saada nainen tuntemaan itsensä rakastetuksi, ja yksi kohta keskittyi siihen, että liikutaan hänen tahdissaan. Kärsivällisyyteen.

Emme useinkaan puhu siitä, että tämä tarve on molemminpuolinen, ja myös miesten on voitava liikkua omaan tahtiinsa. Siirtyminen ”sinkkuelämästä” sitoutumiseen ja sitten mahdollisesti ikuiseen naimisiinmenoon on raskas pohdinta, jonka läpikäyminen ja käsittely vie aikaa.

Toistan vielä, että tämä ei tarkoita sitä, että sinä tai kukaan muu olisi hoputtanut häntä, mutta jos hän tuntee, että häntä hoputetaan prosessin kanssa, hän saattaa astua siihen vastahakoisesti ja aikaisemmin kuin hän on valmis.

Ajan mittaan tämä valmiuden puute saattaa tarttua häneen, ja hän tuntee aina olevansa jäljessä tai joutuvansa painostuksen kohteeksi.

Hänestä tuntuu, ettei hänellä ole aavistustakaan siitä, mitä hän tekee, ja jokainen päivä on taistelua.

Hän kyseenalaistaa, oliko tämä edes hänen vai jonkun muun idea.

Hänen mielensä voi karata häneltä. Me kaikki tiedämme, miltä se tuntuu.

Todellinen haaste alkaa, kun hän alkaa vetäytyä, koska hän tuntee olevansa kiireinen. Huomaat, että olet itse enemmän tunnepitoisesti mukana kuin hän. Sinä katsot kauemmas tulevaisuuteen kuin hän. Sinä olet valmis ottamaan enemmän askeleita eteenpäin ennen häntä.

Teidän molempien on keskusteltava vauhdista, jota on mukava noudattaa, jotta voitte varmistaa, että olette molemmat valmiita astumaan yhdessä eteenpäin.

Loppujen lopuksi ei ole mitään järkeä kiirehtiä jotain, jonka haluat kestää ikuisesti.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
12 syytä miksi miehet päättävät suhteen 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

7: Hän tunsi itsensä itsestään selväksi.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen

Aikaisemmin kommentoin, että tutkisimme enemmän sitä, miten parisuhteessa voi tuntea itsensä arvostetuksi – ja arvostetun tunteen vastakohta on tunne, että häntä pidetään itsestäänselvyytenä.

Uskon, että hyvät miehet haluavat antaa loputtomasti naiselle elämässään. He haluavat tarjota, suojella, tehdä hänet onnelliseksi, tehdä romanttisia asioita hänen hyväkseen…

Mutta – mitä he EIVÄT halua, on tuntea, että nämä ponnistelut jäävät huomiotta tai huomaamatta.

Olen sanonut ennenkin, että kiitollisuus on polttoainetta, joka täyttää ystävällisyyden tankin.

Jokaisella on rajansa, olipa hän kuinka kiltti, antelias tai epäitsekäs tahansa – lopulta hän kyseenalaistaa, onko hänen toimillaan vaikutusta, jos häntä ei tunnusteta.

Ei, tämä ei tarkoita, että he tekevät sitä palkitsemisen vuoksi…

Se tarkoittaa, että heillä on inhimillinen perustarve tuntea itsensä arvostetuksi.

Älkää kuitenkaan uskoko minun sanaani – kiitollisuuden tarpeesta ihmissuhteissa on tehty virallisia tutkimuksia.

Itseään kunnioittavat miehet eivät pysy sellaisen kanssa, joka ei arvosta heitä. Eikä sinunkaan pitäisi.

8: Te kasvoitte erilleen.

Kaikki muuttuvat – mutta kaikki eivät kasva.

Ja ihmiset, jotka kasvavat, eivät välttämättä kasva samaan suuntaan.

Elinikäisen sitoumuksen tekeminen jonkun kanssa on vedonlyöntiä sen varaan, että kasvatte yhdessä yksilöinä ja pariskuntana vuosien mittaan.

Kaikki vedot eivät kuitenkaan voita.

Ja joskus ihmiset laiskistuvat tai jämähtävät paikoilleen. Ehkä se olit sinä, ehkä se oli hän… ehkä se oli te molemmat.

Pointtina tässä on se, että ette ole 10 vuoden päästä samoja ihmisiä kuin nyt. Ette todellakaan (toivottavasti) ole samoja ihmisiä kuin 10 vuotta sitten.

Te koette erilaisia kokemuksia, näkökulmanne muuttuvat, elämäntilanteenne muuttuu…

Joskus raaka totuus on se, että teistä vain tulee kaksi erilaista ihmistä, jotka eivät enää sovi yhteen.

Se ei tarkoita, että toinen on hyvä ja toinen huono tai että toinen on oikeassa ja toinen väärässä… Se tarkoittaa vain sitä, että olette liian erilaisia, jotta suhde voisi toimia sopusoinnussa.

9: Lakkasitte asettamasta toisianne tärkeysjärjestyksessä korkealle.

Uskokaa minua – ymmärrän sen.

Jo ennen kuin vaimoni ja minä menimme naimisiin, meillä oli tämä talo, kaksi lasta, erilliset yrityksemme, elämäntavoitteemme, vastuumme…

On paljon varmistaa, että saatte sovitettua säännölliset treffi-illat johdonmukaisesti.

Puhumattakaan siitä, että katsoo eteenpäin 10, 20, 30, 50 vuotta…

Yhteisen ajan on kuitenkin oltava etusijalla. Jopa The Journal of Marriage and Family on raportoinut, että pariskunnat, jotka viettävät säännöllisesti laatuaikaa yhdessä, ovat vähemmän stressaantuneita ja onnellisempia.

Olkaamme rehellisiä… Et tarvinnut tutkimusta kertomaan sitä.

Jonkin asian tietäminen ja sen toteuttaminen käytännössä ovat kuitenkin kaksi eri asiaa.

Jos ette varaa aikaa toisillenne pariskuntana, se on varma resepti, joka luo etäisyyttä ja eripuraa välillenne. Jos tätä eripuraa ei hoideta liian pitkään, se voi jonain päivänä kasvaa liian suureksi korjattavaksi.

10: Lakkasit olemasta intiimi.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen 4 | 4 Tapahtumia sinkuille!
12 syytä miksi miehet päättävät suhteen

Kyllä, puhun seksistä. Mutta ei vain seksistä…

Intiimiys menee paljon syvemmälle kuin seksi, emotionaaliseen yhteyteen. Intiimiys näkyy, kun pidätte toisianne kädestä kiinni ruokakaupassa, halailette sohvalla, halaatte toisianne töistä tullessanne…

Läheisyys on näissä pienissä hetkissä, joita tapahtuu useita kertoja päivän aikana. Ja kyllä, sitä on myös seksissä.

Mutta seksi on läheisyyden heijastus. Se tapahtuu sen yhteyden tuloksena, jota vaalitaan pienten kipinöiden kautta.

Jos nuo kipinät hiipuvat tai lakkaavat tapahtumasta… niin hiipuu myös seksi.

Kun fyysinen yhteys katoaa, niin katoaa myös emotionaalinen.

Meillä kaikilla on tarve läheisyyteen monissa eri muodoissa parisuhteessa, ja jos tämä tarve jää tyydyttämättä liian pitkäksi aikaa, voitte menettää toisenne kokonaan.

11: Hän on uupunut.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen

Olen työskennellyt aiemmin asiakkaiden kanssa, jotka ovat huomanneet jatkuvasti riitelevänsä vaimonsa kanssa. He ovat aina eri mieltä asioista, heitä arvostellaan tai he tuntevat itsensä stressaantuneiksi.

Kuten sanoin aiemmin, elämä on pitkä.

Jotkin ainekset eivät yksinkertaisesti sovi yhteen sekoitettuina.

Näin käy myös ihmisten kanssa.

Ja se, että yrittää vuosien ajan sekoittaa niitä yhteen herkulliseksi reseptiksi yhä uudelleen ja uudelleen, voi käydä uuvuttavaksi.

Joskus on katsottava ainesosia ja ymmärrettävä, että ne on parempi olla erillään, tai muuten väsyttää itsensä olemattomiin yrittäessään pakottaa ne toimimaan.

Lopulta jommankumman (tai molempien) kumppanin on kysyttävä, onko suhteessa enemmän iloa vai surua, ja sitten on oltava rehellinen vastauksesta.

12: Liekki paloi loppuun.

Tiedän, tämä sattuu.

Mikään näistä ei ole helppo kuulla, mutta ajatus siitä, että joku, joka kerran rakasti sinua, ei enää tee niin, on tuskallinen.

Ainoa lohtu, jota voin tarjota, on se, että tämä ei tarkoita, että kyse olisi sinusta.

Se ei tarkoita, että sinusta olisi tullut vähemmän rakastettava.

Se ei tarkoita, että olet tylsä.

Se ei tarkoita, ettet olisi viehättävä.

Joskus tunteet vain muuttuvat. Ihmiset tulevat tyytymättömiksi itseensä, elämäänsä tai rutiineihinsa. He katsovat ympärilleen ja tuntevat, etteivät he ole uskollisia itselleen tai kumppanilleen.

He kasvavat ja muuttuvat ja kokevat erilaisia asioita.

Varmistetaan, että keskustelemme jostain tärkeästä asiasta:

Ihminen ei vain ”putoa rakkaudesta” hetken mielijohteesta.

Tunne ei katoa hetkessä, vaan se hiipuu vähitellen ajan myötä… jos sitä ei vaalita.

Aivan kuten tulen pitäminen palavana, sinun on hoidettava rakkauttasi johdonmukaisesti, jotta se pysyy hengissä. Jos jätät sen yksin liian pitkäksi aikaa, se palaa väistämättä loppuun.

Vaikka tunteet siis muuttuvat, uskon myös, että lupauksen antaminen viettää elämäsi jonkun kanssa tarkoittaa, että puutut ongelmiin niiden ratkaisemiseksi.

Etkö kommunikoi kunnolla? Ota askeleita keskustelun käymiseksi ja opettele tekemään se paremmin. Keskustele avioliittoneuvojan kanssa. Ilmaise huolesi.

Etkö ole intiimi? Tee jotain romanttista kumppanillesi tai varaa aikataulussanne aikaa vain teille kahdelle.

Miehet ovat tunnetusti huonoja viestijöitä, mutta en usko, että se on yleisesti totta. Uskon, että kun miehet tuntevat olonsa turvalliseksi ilmaista itseään sinulle, he avautuvat ajan myötä enemmän.

Tämä terve viestinnän taso on ehdoton osa sitä, että kaksi ihmistä pysyy ikuisesti yhdessä.

On voitava puhua vapaasti, kun asiat ovat hyvin ja huonosti.

Sinun täytyy tuntea olosi turvalliseksi ilmaista tunteesi ilman huolta tuomitsemisesta.

Teidän on oltava valmiita korjaamaan se, mikä on rikki, sen sijaan, että heitätte sen vain pois.

TODELLINEN omistautuminen toiselle ihmiselle tarkoittaa kieltäytymistä luopumasta hänestä. Se tarkoittaa, että on löydettävä tai luotava keinoja, joilla asia saadaan toimimaan. Se tarkoittaa ratkaisujen löytämistä haasteisiinne.

On selvää, että jos on kyse hyväksikäytöstä, huonosta kohtelusta tai pettämisestä – se mitätöi sopimuksen, ja sinulla on oltava tarpeeksi itsekunnioitusta kävelläksesi pois.

Jos kuitenkin kohtaat vain ”tavallisia, jokapäiväisiä” parisuhteen haasteita… ensimmäisenä vaistona ei pitäisi olla ”no, se siitä”.

Sinun on taisteltava sen puolesta, mitä (ja ketä) rakastat. Sinun on kunnioitettava sitoumusta, jonka olet tehnyt heille. Sinun on oltava varma tekemästäsi valinnasta ennen kuin teet sen, jotta teet kaikkesi vahvistaaksesi tuota päätöstä vuosien mittaan.

Sinun on jatkettava liekin lietsomista.

Jos teet niin… se ei koskaan pala loppuun.

12 syytä miksi miehet päättävät suhteen 5 | 5 Tapahtumia sinkuille!
Tervetuloa kaikki sinkut tapahtumiin ja jos haluat kodin lämmöstä etsiä seuraa, niin Avec on apunasi. Avec on sinkuille ilmainen ja rajoitukseton (viestittele niin paljon kuin haluat) väylä etsiä seuraa.
Avec seuranhaku

Artikkelin 12 syytä miksi miehet päättävät suhteen on kirjoittanut J. Sama

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.