7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan

Tapaamme oikean ihmisen ja kaikki vain loksahtaa kohdalleen? 7 merkkiä siitä, että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan -tilanteessa.

Monet meistä ajattelee, että kun tapaamme oikean henkilön niin kaikki vain loksahtaa kohdalleen. Asiaa ei helpota kun varatut tuttusi kertovat ”sen vain tietää” ja kuinka helppoa suhde on kun vihdoin tapaat oikean henkilön. Mutta mikään seurustelussa ja suhteissa ei taida olla helppoa.

On hyvin mahdollista, että olet tavannut oikean henkilön – väärään aikaan.

Ajoitus on kaikki kaikessa, eikö niin? 7 merkkiä siitä, että olet tavannut oikean ihmisen, mutta väärään aikaan.

7 merkkiä siitä, että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan -tilanteessa.

Tuntuuko löytämäsi henkilö oikealta sinulle? Saatat ajatella , että kaikki hänessä on täydellistä, mutta on haasteita, joita et voi jättää huomiotta. Tässä 7 merkkiä siitä, että ajoitus on ongelma.

Sinkkuus.

Jos ette ole molemmat sinkkuja, ajoitus voi olla väärä. Vaikka tähän voi olla poikkeuksiakin, niin useimmat terveet suhteet eivät ala uskottomuudesta. Jos olet suhteessa tai se toinen on, on aika ottaa askel taaksepäin. Jos yhteytenne on todellista, teidän molempien on irrottauduttava nykyisistä suhteista ja parannuttava niistä ennen kuin palaatte yhteen.

Mikäli haluat terveen suhteen, sen on alettava rehellisyydestä. Voit tunnistaa välillänne olevan syvän yhteyden ja odottaa kunnes siihen asti olette molemmat vapaita.

7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Etäisyys.

Jos sinua ja rakkauttasi erottaa etäisyys, tämä voi luoda ”oikea henkilö, väärä aika” -tilanteen. Jos teillä on hyvä ja onnellinen elämä kahdella eri paikkakunnalla, voi olla vaikea kuvitella tulevaisuutta yhdessä. Kumman on muutettava? Kenen on aloitettava kokonaan alusta? On mahdollista, että kumpikaan teistä ei halua tehdä näitä muutoksia, mutta ette voi myöskään kieltää voimakasta yhteyttä välillänne.

Ehkä tulevaisuudessa tulee aika, jolloin välimatka ei tunnu esteeltä. Tai jompikumpi teistä tai kumpikin teistä on valmis merkittävään muutokseen. Siihen asti etäisyys voi tuntua ylitsepääsemättömältä.

Erosta kulunut liian vähän aikaa.

Vastikään sinkuksi tuleminn voi tuntua täydelliseltä ajoitukselta. He ovat vapaita ja niin olet sinäkin! Mutta … oletko toipunut edellisestä suhteestasi? Oletteko ottaneet itsellesi aikaa purkaa asioita ennen kuin siirryt eteenpäin? Oletko antanut itsellesi tilaa surra?

Jos siirryt uuteen suhteeseen heti eron jälkeen, saatat olla ”oikea henkilö, väärä aika” tilanteessa, joka ehkä tuo sinulle vain lisää sydänsurua. Voit toki parantua menneisyydestä uudessakin suhteessa, mutta se vaikeuttaa parantumista. Voit jopa päätyä heille laastariksi tai tehdä heistä laastarisi.

Miksi miehet päättävät suhteen?
Oikean henkilön kanssa väärään aikaan?

Pitkän aikavälin tavoitteenne eivät ole samat.

Voit myös päätyä ”oikea ihminen väärä aika” tilanteeseen, kun teillä on erilaiset tulevaisuuden tavoitteet. Elämäntyylinne eivät vain sovi yhteen ja mietit, että tämä upea ihminen ei halua samaa kuin sinä. Se, ettei teillä ole yhteisiä tulvaisuuden tavoitteita, sotkee suhteenne.

Ehkä jompikumpi tai molemmat teistä muuttuvat tulevaisuudessa ja asiat tulevat silloin paremmin yhteen sovitetuiksi. Tällaisessa tilantessa saatatte löytää tienne takaisin toistenne luo. Olisi kuitenkin uskaliasta jäädä suhteeseen, jossa on erilliset tulevaisuuden tavoitteet ja toivoa, että toinen muuttuu tai että itse muutut.

Aikataulut eivät sovi yhteen.

Jos olet tavannut upean ihmisen, mutta sinulla on kalenteri täynnä, saatat tehdä ihmeitä löytääksesi hänelle tilaa. Olipa kyse sitten työaikatauluista, lastenhoidosta tai jostain muusta seikasta, aikataulut, jotka eivät sovi yhteen, voivat aiheuttaa turhautumista suhteeseenne. Vaikka kumpikaan ei olisikaan syyllinen, se voi tuntua esteeltä, jota kumpikaan teistä ei pysty voittamaan.

Ehkä aikataulut muuttuvat jonain päivänä, jolloin teillä on aikaa olla yhdessä. Oletko valmis odottamaan suhteessa että yhteistä aikaa löytyy? Ehkä on parempi irrottautua suhteesta ja elää omaa elämää. Jos teidän on tarkoitus olla yhdessä, niin tienne voi vielä kohdata kun aikataulunne ovat paremmin linjassa.

Päästää heidät menemään ja luotta siihen, että että jos hänen on tarkoitus olla elämässäsi, hän tulee takaisin kun aikataulunne ovat paremmin linjassa.

7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Oikean henkilön kanssa väärään aikaan?

Suhde tuntuu yksipuoliselta.

Yksipuoliset suhteet ovat rasittavia. Jos sinusta tuntuu, että olet ainoa, joka venyy ja näkee vaivaa suhteessa, on mahdollista, että olet joutunut ”oikea ihminen, väärä aika” tilanteseen. Ehkä hän ei ole vielä valmis suhteeseen. Ehkä hän ei ole saavuttaneet elämässään haluamaansa. Tiedät kuitenkin, ettet voi jatkaa yksipuolista suhdetta.

Hän saattaa tuntua oikealta ihmiseltä sinulle, mutta eikö oikea ihminen tekisi töitä suhteen ylläpitämiseksi? Kyse voi olla ajoituksesta. Et voi tietää, ellet ole valmis ottamaan riskiä ja irrottautua suhteesta. Et voi vaikuttaa ajoitukseen, mutta voit valita mikä on sinulle parasta juuri nyt.

Elämänmuutos -vaihe.

Ehkä olet tavannut oikean ihmisen väärään aikaan, jos jompikumpi tai molemmat teistä kokee merkittävän elämäntapahtuman. Aina ei voi varautua muutoksiin. Perheen kuolemantapauksista sairauksiin tai äkillinen työpaikan muutto tuo eteen tilanteita, joilla ei ole mitään tekemistä suhteen kanssa ja jotka liittyvät vain ajoitukseen.

Jotkut parit saavat sen silti toimimaan. Kaikki eivät siihen pysty. Jos olet tavannut oikean ihmisen, mutta ajoitus on pielessä, sinun on ehkä vain luotettava siihen, että jonain päivänä ajoitus on taas oikea. Elämänmuutoksia sattuu ja sinun on päätettävä jos suhteelle on aikaa / tilaa.

Sinkkublogi
Oikean henkilön kanssa väärään aikaan?

Mitä tehdä ”oikea henkilö, väärä aika” tilanteessa?

Jos huomaat olevasi oikean henkilön kanssa väärässä ajassa, sinun on ehkä oltava brutaalin rehellinen itsellesi. Miksi ajattelet, että hän on oikea henkilö? Onko hänellä kaikki ominaisuudet, jotka sopivat sinulle? Mitä vaistosi sanaa? Entä järki?

On hyvin mahdollista, että olet löytänyt ”väärän ihmisen oikeaan aikaan”.

Jotkut ihmiset tulevat elämäämme ja sillä hetkellä he tuntuvat oikealta. Tästä syystä me ylipäätään päädymme suhteisiin. Myöhemmin huomaamme, että emme sovikaan yhteen. Tai hänestä paljastuu puoli, jota emme ole aiemmin nähneet tai tunnustaneet. Hän on saattanut olla oikea henkilö opettamaan meille jotain, mutta ei oikea henkilö jakamaan elämäämme.

Ehkä selitämme itsellemme, että tapasimme oikean ihmisen väärään aikaan. Se sattuu vähemmän kuin tunnustaa, ettei hän ollut meille ollenkaan oikea. Meidän on tunnustettava itsellemme, että ehkä hän ei rakastanutkaan meitä sillä tavalla kuin kuvittelimme ja tarvitsemme.

Sinun on siis oltava rehellinen itsellesi. Kerrotko itsellesi totuuden vai keksitkö mielummin sadun, jotta sinusta tuntuisi paremmalle eikä sattuisi niin paljon?

Jos todella uskot, että hän on oikea ihminen, mutta ajoitus on huono, niin on toinenkin vaihtoehto. Voit valita, että vain luotat. Voit hyväksyä tilanteen, että homma ei juuri nyt toiminut. Voit päästää irti ja luottaa siihen, että jos shän oli se oikein, niin tienne vielä yhtyvät.

Sydämesi saattaa särkyä. Viimeinen asia maailmassa, jonka haluat ehkä tehdä, on päästää hänestä irti. Mutta et voi tietää, onko kyse vain ajoituksesta jos et anna hänen mennä.

Jos valitset tämän, ei se tarkoita, että odotat häntä ja toivot hänen odottavan sinua. Se tarkoittaa, että jatkatte elämäänne. Rakennatte uraanne ja teette töitä kohti tavoitteitanne. Luotatte viime kädessä siihen, että maailmankaikkeus ohjaa teidät takaisin yhteen. Silloin jos ja kun se on oikein, yrittämättä pakottaa olosuhteita.

Oikean ihmisen löytäminen väärään aikaan voi tuntua pelottavalta, mutta ota siitä opit talteen. Sen sijaan, että keskittyisit oikean ihmisen löytämiseen, saat tilaisuuden keskittyä olemaan itse se oikea ihminen – ei vain ihmissuhteiden vaan myös itsesi ja elämänlaatusi kannalta. Ota vastaan mahdollisuus kasvaa, oppia ja kokea elämää romanttisten suhteiden ulkopuolella.

Sinulla on aina mahdollisuus valita. Jos hän on oikea ihminen väärään aikaan, tienne yhtyvät kun aika on oikea – ja jos eivät yhdy, ehkä hän ei vain ollutkaan oikea ihminen sinulle.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua. Tule mukaan!
7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan

Artikkelin ”7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan” on kirjoittanut terapeutti/kirjailija Crystal Jackson.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
4.5 2 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki