Parinvalinta – kun kaverit neuvoo

Parinvalinta - onko se sinun päätös vai kysytkö myös ystäviltä neuvoa? Jos kysyt, niin teetkö silti päätöksen itse vai annatko muiden tehdä sen puolestasi?

Tämä tarina kiertää netissä ja se on sieltä lainattu.

Parinvalinta – Matti ja Maija

Matti tapasi Maijan netissä. Virtuaalisesti.

Juttelivat monta viikkoa, kertoivat toisilleen kaiken omista haaveistaan, unelmistaan, pettymyksistään, kärsityistä suruista ja iloituista onnenhetkistä.

Kysy kaverilta

Matti kertoi kaverilleen Einolle, että hän on ihan korviaan myöten ihastunut Maijaan. Eino kysyi, että onko Maija hyvännäköinen. Kun Matti vastasi, että ei hän tiedä, kun ei ole nähnyt, niin Eino alkoi nauramaan, että et sinä voi olla ihastunut, kun et ole nähnyt. Matti yritti selittää miten heidän ajatuksensa sopivat niin hyvin yhteen, huumorintajukin on samanlainen, ja he itkevät ja nauravat yhdessä samoille asioille. Eino vain nauroi ja sanoi että se on ihan paskapuhetta, että vois muka ihastua johonkin sellaiseen, johon ei tunne ulkonäön perusteella vetoa.

Mattia asia alkoi mietityttämään ja hän pyysi Maijalta kuvaa. Kuvan saatuaan Matti meni kaverinsa Niilon luo, ja kysyi että mitä mieltä hän oli. Niilo katseli kuvaa ja sanoi, että eipä ole kovin kummoisen näköinen. Ihan tavallinen harmaavarpunen, miksi sinä tuollaisen kanssa haluaisit seurustella? Matti selitti taas, miten heidän sielunsa soivat samaan tahtiin, mutta Niilo alkoi nauramaan, että et sinä sellaisen perusteella keneenkään voi rakastua, pitää olla sen näköinen, että sitä tekee mieli panna, hanki joku hyvännäköinen itsellesi.

Parinvalinta on lopulta oma päätös

Mattia alkoi asia mietityttämään vielä enemmän, niinpä hän pyysi Maijaa treffeille. Treffeillä heillä oli ihan älyttömän hauskaa ja tuntui että he olivat oikeasti sielunkumppaneita. Menivät sitten toisillekin treffeille, ja kolmansille jne. Kummallakin teki myös mieli panna. Lopulta tekivät kuusi lasta, ostivat Volvon ja villakoiran.

Ja he elivät elämänsä onnellisina loppuun asti

30 vuoden päästä Matti jäi eläkkeelle, ja juhliin kutsuttiin myös Einon ja Niilon. Siinä viskilasit kourassa tuli puheeksi sitten Eino ja Niilon rakkauselämä. Kumpikin olivat viettäneet koko sen 30 vuoden ajan PornHub Premiumin tilaajina, ja antaneet ansiokkaasti parisuhdeneuvoja sinkkuryhmissä.

– – – – –

Tämä tarina on lainattu netistä eikä alkuperäistä tekijää ole tiedossa.

Tule löytämään oma Mattisi tai Maijasi sinkkutapahtumien kautta. Tai Avec seuranhausta.

Instagramista voit löytää kuvia tapahtumista.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki