10 merkkiä että tunteet ovat todellisia

Tunnista ne 10 merkkiä että tunteet ovat todellisia. Artikkelissa on muutamia sellaisia tekoja, jotka viestivät voimakkaista tunnetiloista sinulle.


Teot puhuvat enemmän kuin sanat.

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia.

Ei ole mikään salaisuus, että naisten on (yleisesti ottaen) helpompi ilmaista tunteitaan kuin miesten. Vaikka poikkeuksiakin toki on – naiset katsovat usein miesten tekojen perusteella, mitä he ajattelevat.

Tässä on muutamia sellaisia tekoja, jotka viestivät voimakkaista tunnetiloista sinulle:

1: Hän viettää kanssasi todellista laatuaikaa.

Nämä kohdat eivät ole tietyssä järjestyksessä, mutta tämä yksi toimii perustana kaikille muille.

Sanon tämän siksi, että jos mies ei näe todellista vaivaa löytääkseen aikaa sinulle, millään muulla tässä luetellulla ei ole merkitystä.

Jopa äärimmäisen kiireiset ihmiset voivat löytää aikatauluunsa aikaa sille, mikä on heille todella tärkeää. Se voi olla vain kahvin tai pikaisen juoman hakeminen töiden jälkeen tai kukkien tuominen sinulle syntymäpäivänäsi – mutta henkilökohtaisesti on ainoa tapa rakentaa vankka ja vakaa perusta yhteiselle tulevaisuudelle.

Voimme tekstata, puhua ja videokeskustella niin paljon kuin haluamme, mutta mikään ei korvaa todellista ”face timea”.

2: Hän arvostaa mielipiteitäsi.

Miehet etsivät sellaisten ihmisten mielipiteitä, joita he ihailevat ja kunnioittavat. Kyse ei ole vain siitä, että hän ottaa sinut huomioon päätöksissään – mikä on toinen hyvä merkki – vaan siitä, että hän kysyy (ja kuuntelee) aktiivisesti mielipiteitäsi, kun hän yrittää tehdä jotakin näistä samoista päätöksistä.

Rakkauden kulmakivi on luottamus – ja luottamus näkyy kumppanille kunnioituksen kera. Kun kunnioitat toisen panosta ja mielipiteitä, kuuntelet ja omaksut ne.

Jos et… no, loput tiedätte kyllä.

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
10 merkkiä että tunteet ovat todellisia 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

3: Hän muistaa pienet asiat.

Toinen maine, jonka miehet ovat vuosien varrella luoneet itselleen, on se, että he ovat surkeita kuuntelijoita.

Vaikka äitini ja isoäitini kutsuivat sitä lapsena hellästi ”valikoivaksi kuulemiseksi” – me kaikki tiesimme, mitä se tarkoittaa:

Miehet kuulevat vain sen, mitä haluavat kuulla.

Tämä käy ilmi, kun mies ihastuu naiseen – hän todella kuuntelee ja muistaa, mitä sanot.

Pieniä yksityiskohtia ruoka-aineista, joista pidät, tai tärkeistä päivämääristä elämässäsi, tai siitä lapsuudenystävästä, jonka haluat kutsua syntymäpäiväjuhliisi…

Olivatpa ne mitä tahansa, jos hän todella kehittää tunteita sinua kohtaan, hän muistaa sinulle tärkeät asiat. Suuret tai pienet.

4: Hän alkaa jakaa salaisuuksia kanssasi.

Moni mies on myös särkynyt aiemmin. Itse asiassa sanoisin, että useimmille miehille on käynyt niin. Ei, tämä ei ole vetoomus myötätunnon tai säälin herättämiseksi, vaan yksinkertaisesti totuuden toteaminen, jonka tarkoituksena on alustaa sitä, että joidenkin miesten on vaikeampi avautua kuin toisten.

Olipa kyse sitten epäröinnistä luottaa uudelleen tai vain yleisestä epämukavuudesta olla haavoittuvainen, mies alkaa lopulta kertoa sinulle asioita, joita hän ei kerro kenellekään muulle.

Kuten keskustelimme kohdassa 2, luottamus on olennainen osa parisuhteen palapeliä, ja sen on oltava molemminpuolista, jotta syntyisi syvä yhteys.

Miksi sopivan naisen löytäminen on vaikeaa miehelle

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia

5: Hän välittää vähemmän siitä, ”mitä”, kuin siitä, ”kuka”.

Toisin sanoen… sillä ei ole väliä, mitä teette, kunhan teette sen yhdessä.

Se johtaa meidät seuraavaan kohtaan…

6: Hän osallistuu sinun kiinnostuskohteisiisi / harrastuksiisi.

Tiedätkö, mitä miehet, jotka etsivät vain säätöä, eivät tee?

He eivät osallistu kumppaninsa kiinnostuksen kohteisiin, jos se ei ole jotain, mistä he itse jo nauttivat.

He eivät lähde luontoretkelle, ammu skeet-ammuntaa, käy taidekurssilla tai istu konsertissa, jota he eivät voi sietää…

Mies, joka on ihastunut sinuun ja kehittää aitoja tunteita, haluaa kuitenkin nähdä sinut onnellisena, ja hän tietää, että olet onnellisin, kun olet elementissäsi.

Joten hän haluaa olla siellä elementissään kanssasi. Ei tietenkään omistushaluisesti tai ahdistavasti, vaan tukevasti ja kiinnostuneesti.

Tietenkin hän toivoo, että olet osallistut myös hänen kiinnostuskohtaisiin, tai hän huomaa vähitellen tuntevansa, että hän on suhteen ainoa antaja.

7: Fyysinen kosketus ja hellyys.

Ollaanpa rehellisiä – me kaikki tiedämme, että miehet voivat olla kosketusherkkiä. Monet meistä osoittavat kiintymystään ja – no – vetovoimaamme siten.

Kosketusta on kuitenkin monenlaista, ja vähemmän ”aggressiiviset” tyypit ovat usein merkki syvemmästä rakkaudesta ja kiintymyksestä kuin pelkkä fyysinen kosketus.

Kädestä kiinni pitäminen, käden laittaminen ympärillesi, sohvalla halailu, lähelläsi oleminen sosiaalisissa tilaisuuksissa – ei-seksuaaliset mutta lämpimät kosketustyypit ovat merkkejä siitä, että hän tuntee sinuun vetoa muutenkin kuin vain fyysisen kauneutesi vuoksi.

10 merkkiä että hänen tunteensa ovat todellisia

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia

8: Hän jättää puhelimensa huomiotta, kun olet lähellä.

Puhelimemme ovat ehkä nykyajan suurin häiriötekijä. On lähes mahdotonta nähdä ketään ilman puhelinta kädessä, riippumatta siitä, mitä hän tekee.

Se tarkoittaa näin ollen myös sitä, että puhelimen huomiotta jättäminen tai täyden huomion antaminen edessäsi olevalle henkilölle näytön sijaan on yksi selkeimmistä kiinnostuksen osoituksista, joita ihminen voi osoittaa.

Se kertoo kirjaimellisesti, että ”sinä olet minulle tärkeämpi kuin mikään muu, mitä tällä näytöllä saattaa juuri nyt näkyä”, eikä kukaan anna tätä lausuntoa teoillaan, ellei hän todella tarkoita sitä.

9: Hän yhdistää sinun elämäsi omaansa.

Mies, joka välittää sinusta, haluaa kietoa elämänne yhteen (tietysti terveellä tavalla) ja jakaa tärkeät asiat kanssasi. Perheen tapahtumat, harrastukset, aika ystävien kanssa. Vaikka uskonkin, että on tärkeää pitää omat kiinnostuksen kohteet ja intohimot palavina. On myös yhtä tärkeää elää elämää yhdessä tiiminä, eikä se onnistu, jos tuntuu, että molemmat elävät kuin olisivat vielä sinkkuja.

Rakkauden kesä - sinkut

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia

10: Hän KERTOO sinulle.

Koska miehillä on vähemmän suoraviivainen taipumus puhua tunteistaan, on vieläkin paljastavampaa (kirjaimellisesti), kun he todella tekevät niin.

Jos mies kirjaimellisesti ilmaisee sinulle tunteensa sinua kohtaan – ja hänen tekonsa tukevat näitä sanoja, siihen ei kannata suhtautua kevyesti.

Totuus on, että jos hänellä on aitoja tunteita sinua kohtaan, sinä tiedät sen ja tunnet sen…

Jos hänellä ei ole, jäät aina miettimään, onko hänellä.

Artikkelin 10 merkkiä että tunteet ovat todellisia on kirjoittanut James Sama.

10 merkkiä että tunteet ovat todellisia.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.