17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

Mitkä ovat ne 17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa joita meidän olisi hyvä huomata? Sinkut kaikkialla maailmassa etsivät niitä "punaisia merkkejä" suhteissa. Me välttelemme niitä ja silmämme ovat aina valppaina etsimässä merkkejä siitä, että uusi mahdollinen kumppani voisi olla katastrofi.

Sinkut kaikkialla maailmassa etsivät niitä ”punaisia merkkejä” suhteissa. Me välttelemme niitä ja silmämme ovat aina valppaina etsimässä merkkejä siitä, että uusi mahdollinen kumppani voisi olla katastrofi. Loppujen lopuksi useimmat meistä ovat kokeneet jo tarpeeksi henkilökohtaisia katastrofeja ja pettymyksiä yhdeksi elämäksi.

Haluatko tietää mitkä ovat ne 17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa?

Vähän kuin liikennevaloissa:

  • Punaiset merkit/liput = vaara.
  • Vihreät merkit/liput = kaikki hyvin.

Itse asiassa olemme niin herkistyneet punaisille merkeille, että kaikki alkaa näyttää sellaiselta. Saatamme jopa unohtaa etsiä suhteiden ”vihreitä merkkejä”, jotka kertovat meille, että mahdollinen kumppani saattaa olla todella sopiva. Olemme liian kiireisiä analysoidaksemme sanoja ja äänensävyjä, maneereja ja tekstiviestejä etsiessämme jotain niinkin positiivista kuin vihreät liput.

Punaiset liput vs. vihreät liput: Pikainen katsaus – 17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa –

Punaiset liput ihmissuhteissa ovat kaikki merkkejä siitä, että joku ei sovi meille. Vaikka saatat ajatella klassisina esimerkkeinä emotionaalisen saavuttamattomuuden osoittamista, taloudellista epävakautta tai pettämistaipumuksia, joskus punaiset liput ovat vain merkkejä yhteensopimattomuudesta. Yöpöllö ei ehkä sovi varhaislinnulle, tai arvojen napaisuus voi ajan mittaan ärsyttää joitakin höyheniä. Joku, joka on 420-ystävällinen, ei ehkä halua kumppanikseen sellaista, joka suhtautuu tähän valintaan tuomitsevasti.

Suhteen vihreä lippu on merkki siitä, että henkilöllä on ominaisuus, jota etsit kumppanilta. Nämä ovat hyviä merkkejä – vihjeitä siitä, että henkilö, johon olet tutustumassa, saattaa olla juuri sopiva. Tässä on 17 parisuhteen vihreää lippua, joita et halua ohittaa.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

1. He ovat itsetietoisia ja kasvukeskeisiä

On paljon hyviä ominaisuuksia, joita saatat etsiä seurustellessasi. Yksi suurimmista parisuhteen vihreistä lipuista on se, kun henkilö on sekä itsetietoinen että kasvuun keskittynyt. Olen yhdistänyt nämä ominaisuudet yhdestä hyvästä syystä: on paljon ihmisiä, jotka ovat itsetietoisia, mutta eivät puutu ongelmalliseen käyttäytymiseensä.

Joku, joka on itsetietoinen ja kasvukeskeinen, tietää, ettei ole täydellinen, mutta pystyy myös työskentelemään sen eteen. Tämä on loistava merkki ihmissuhteiden kannalta. Se tarkoittaa, että hän pystyy myöntämään, kun hän on väärässä, ja hän saattaa itse asiassa olla halukas työskentelemään parisuhteen ongelmien parissa – ja myönnettäköön: jotkut ongelmat ovat väistämättömiä.

2. He voivat olla haavoittuvaisia

Toinen parisuhteen vihreä lippu, jota kannattaa varoa, on kyky olla haavoittuvainen. Älä jätä tätä huomiotta. Joku, joka pystyy avautumaan sinulle, on henkilö, joka on valmis suhteeseen – tai ainakin valmiimpi kuin joku, joka on varuillaan ja haluton koskaan päästämään muurejaan alas.

Haavoittuvuus on vaikeaa. On vaikea myöntää pitävänsä jostakusta ja ottaa riski, että hänet hylätään. Jos joku antaa sinun tietää, että hän on yksiselitteisesti kiinnostunut, hän antaa sinulle mahdollisuuden satuttaa häntä. Se on iso juttu – ja todella hyvä merkki, kunhan hän ei kerro liikaa ja koettele rajojasi.

3. Heillä on rajoja ja he kunnioittavat sinun rajojasi

Terveet rajat ovat tietysti seuraava vihreä lippu, jota sinun kannattaa tarkkailla seurustellessasi. Henkilö, jolla on terveet rajat, kunnioittaa todennäköisesti myös sinun rajojasi. Hän tuntee itsensä tarpeeksi hyvin tietääkseen, mitä hän haluaa ja mihin hän vetää rajat suhteissa.

Henkilö, jolla on terveet rajat, ei ole läheisriippuvainen. Hän puhuu ääneen, kun hän ei pidä jostain asiasta, mutta tekee sen kunnioittavasti. Hän odottaa, että sinä teet samoin. Hän ei jää roikkumaan ja tule kohdelluksi epäkunnioittavasti, eikä hän myöskään ryhdy suhteeseen, joka ei ole sitä, mitä hän todella haluaa. Se voi olla epämukavaa henkilölle, jolla ei ole terveitä rajoja, mutta nämä kaikki ovat todella hyviä merkkejä siitä, että tämä henkilö voisi olla vahva kumppani.

sinkkutapahtumat: löytä seuraa
17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

4. He kommunikoivat avoimesti

Avoimesti kommunikoiva henkilö heiluttaa suurta vihreää lippua suuntaasi. Älä koskaan aliarvioi hyvän viestinnän arvoa. Se on niin tärkeää missä tahansa suhteessa.

Tämä henkilö ei anna sinun arvailla, pitääkö hän sinusta. Hän ei käytä passiivis-aggressiivisia strategioita, kun hän voi vain kertoa sinulle, miltä hänestä tuntuu. Hän käyttää sanojaan kertoakseen sinulle, että hän pitää sinusta, kertoakseen sinulle, kun jokin asia ei toimi hänen kohdallaan, tai mitä muuta hänellä on sanottavaa. On korvaamatonta, että kumppanilla on kumppani, joka voi vain sanoa, mitä hänellä on mielessään, eikä hän odota sinun arvaavan, mitä hänellä on meneillään.

5. Heidän tekonsa ovat linjassa heidän sanojensa kanssa.

Tärkeä vihreä lippu, jonka saatat nähdä, on se, kun jonkun teot ovat linjassa hänen sanojensa kanssa. Hän tekee sen, mitä hän sanoo tekevänsä. He elävät arvojensa mukaista elämää. He eivät sano yhtä ja tee toista tai päinvastoin.

Tämä osoittaa, että he ovat luotettavia ja että heillä on jonkinlainen henkilökohtainen rehellisyys. Se on iso asia. Vaikka haluat silti pitää silmällä punaisia lippuja, sinun ei tarvitse jättää huomiotta vihreitä lippuja. Sanojen ja tekojen selkeys on voimakasta ihmissuhteissa, ja se voi kertoa sinulle, missä mennään, jos olet tarkkana.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

6. Tunnet olosi turvalliseksi olla oma itsesi hänen seurassaan

Kun olet heidän seurassaan, olet täysin oma itsesi. Sinun ei tarvitse piilotella sitä, kuka olet, tai teeskennellä olevasi jotain, mitä et ole. Voit vain rentoutua ja päästää vartijasi valloilleen.

Se, että tunnet olosi tarpeeksi turvalliseksi ollaksesi oma itsesi jonkun seurassa, on valtava vihreä lippu. Ei tunnu siltä, että sinun pitäisi teeskennellä olevasi joku muu, jotta hän pitäisi sinusta. Voit luottaa siihen, että hän pitää sinusta omana itsenäsi, mikä on välttämätöntä mille tahansa terveelle suhteelle.

7. Heillä on yhteensopivat arvot

Toinen vihreä lippu, jota haluat tarkkailla, on yhteensopivat arvot. Vaikka vanhan koulukunnan nyrkkisääntö oli välttää politiikkaa ja uskontoa tutustuessasi johonkuhun, nykyään saatat huomata, kuinka tärkeää on selvittää, ovatko arvonne yhteneväiset, ennen kuin kiintyy. On tärkeää pystyä käsittelemään näitä aiheita kunnioittavasti, mutta yhtä tärkeää on selvittää, sopivatko arvonne yhteen parisuhteessa.

Vaikka joskus erot voivat toimia suhteissa, se ei päde arvojärjestelmiin. Jos näet merkkejä siitä, että joku, johon olet tutustumassa, jakaa arvosi, se on vihreä lippu. Se tarkoittaa, että tällä henkilöllä voi olla todellista kumppanipotentiaalia.

8. Hän haluaa samaa tulevaisuutta kuin sinä

Arvoja enemmän sinun on katsottava, haluaako tämä henkilö samanlaista tulevaisuutta kuin sinä. Yhteinen näkemys tulevaisuudesta on valtava vihreä lippu. Jos sinä haluat asua kaupunkikerrostalossa ja hän haluaa elämää maatilalla, suhteenne ei todennäköisesti kestä. Teillä on oltava yhteensopiva käsitys tulevaisuudestanne, jotta voitte rakentaa sitä yhdessä.

Esimerkiksi henkilöllä, joka ei halua lapsia, ei ole mitään asiaa kumppaniksi sellaisen kanssa, joka haluaa – ja päinvastoin. Jonkun, joka vihaa koiria, ei pitäisi muodostaa paria innokkaan koiranomistajan kanssa. Jos et usko, että voisit selviytyä vanhemmuudesta, sinun ei kannata seurustella jonkun kanssa, jolla on lapsia. Haluat etsiä jotakuta, joka haluaa samaa kuin sinä, ja kun löydät tämän, pidä sitä vielä yhtenä vihreänä lippuna, jotta voit jatkaa tutustumista.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa
17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

9. He investoivat suhteeseen

Sinä et tee kaikkea tekstailua. Hänkin tekstaa sinulle. Suhteeseen panostetaan yhtä paljon, vaikka olisitte vasta tutustumassa toisiinne. Suhteeseen panostaminen on vihreä lippu. Se osoittaa, että hän käyttää aikaa ja vaivaa tunteakseen sinut.

Suhteet eivät synny vain taikomalla ja toivomalla. Ne vaativat vaivannäköä. Ne vaativat aikomusta. Joku, joka ei panosta sinuun, ei ole kovin kiinnostunut tutustumaan sinuun. Vaikka se voi olla luonnollista, kun yhteys on uusi, ajan myötä on merkki siitä, että hänen vaivansa kasvaa suhteen myötä.

10. Sinulla on hänen kanssaan tervettä tilaa ja yhteenkuuluvuutta

Yksi tärkeä vihreä lippu on se, että sinulla on sekä tervettä tilaa että tervettä yhteenkuuluvuuden tunnetta hänen kanssaan. Et tunne itsesi tukahdutetuksi, eivätkä hekään tunne. Tämä terve tasapaino yhdessäolon ja omien kiinnostuksenkohteiden hoitamisen välillä on voimakas. Se on parisuhteen vihreä lippu, joka on ehdoton edellytys kaikille terveille suhteille.

Ei ole normaalia viettää kaikki aikasi jonkun kanssa eikä antaa hänelle koskaan omaa aikaa. Ei ole myöskään normaalia pitää suhdetta jonkun kanssa, jota näkee tai jonka kanssa puhuu harvoin säännöllisesti. Kun rakennat suhdetta, haluat varmistaa, että yhteinen ja erillinen aika on tasapainossa ja että puhutte siitä, mikä tuntuu oikealta molemmille.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

11. Perheesi ja ystäväsi pitävät heistä

Tiedät jo, että se, että ystäväsi ja perheesi vihaavat sitä, jonka kanssa olet yhdessä, on iso vanha punainen lippu, jota et ehkä halua nähdä, mutta oletko koskaan ajatellut, että se, että he rakastavat sitä, jonka kanssa olet yhdessä, on vihreä lippu? Älä pidä sitä itsestäänselvyytenä! Terve tukijärjestelmä haluaa nähdä sinut onnellisena. Jos läheisesi todella ihailevat seurustelukumppaniasi, laita rasti vihreän lipun sarakkeeseen.

Tämä helpottaa myös sinun elämääsi, jos päätät ryhtyä kumppaniksi hänen kanssaan. Kumppanisi on hauskempaa, jos he kaikki tulevat toimeen keskenään, eikä tule jännitystä tai tunnetta siitä, että kävelet munankuorilla. Rakastamiesi ihmisten pitäisi ehdottomasti rakastaa ja tukea suhdettasi, tai on hyvin mahdollista, että he näkevät jotain, mitä sinä et suostu näkemään.

12. He tukevat unelmiasi

Tukeeko se, jonka kanssa seurustelet, unelmiasi ja kannustaako hän sinua onnistumisissasi? Se ei ole vain iso juttu. Se on vihreä lippu. Sen, jonka kanssa jaat elämäsi, pitäisi tukea sinua innokkaasti. Suhteidenhan ei pitäisi olla kilpailua. Hänen pitäisi olla suurin kannustajasi, ja sinun pitäisi olla hänen kannustajansa.

Tämä on vihreän lipun aluetta. Heidän tukensa tarkoittaa, että he haluavat sinun olevan onnellinen ja saavan kaiken, mitä sydämesi toivoo. Tämä on niin positiivinen merkki, kun on kyse seurustelusta. Joku, joka on mielellään sivussa kannustamassa sinua, voi olla voimakas kumppani, joka on tukenasi niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

13. He saavat sinut nauramaan ja tuovat sinulle iloa

Tuo sinulle ahdistusta ja kyyneleitä on selvä punainen lippu. Nauru ja ilo on kuitenkin iso vihreä, jota saatat pitää itsestäänselvyytenä, jos et ole tarkkana. Seurustelun ei tarvitse olla draamantäyteistä ja piinaavaa. Ei sen pitäisikään olla, jos se on terveellistä. Jos hän saa sinut nauramaan ja tuo iloa elämääsi, hän on luultavasti pidemmän päälle hyvä.

Vaikka ihmissuhteet eivät selviä pelkällä naurulla, se on lupaava alku. Huomaa, miltä sinusta tuntuu, kun olet hänen kanssaan. Huomaa, miltä sinusta tuntuu, kun olet viettänyt aikaa heidän seurassaan. Päätä, tuntuuko se ilolta. Jos tuntuu, arvosta sitä ja laske se heidän hyviin puoliinsa, jos yrität päättää, sopiiko hän sinulle.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

14. He vievät suhdetta tahtiin, jonka sinä koet mukavaksi

Toinen voimakas vihreä lippu on se, että seurustelukumppanisi vie suhdetta tahtiin, joka on sinun mielestäsi mukava. Hän ei hoputa sinua päivittämään suhteenne tilaa. Hän ei myöskään ryömi eteenpäin ahdistusta aiheuttavaa etanan vauhtia. Hän antaa asioiden kehittyä orgaanisesti ja pitää sinut ajan tasalla siitä, miltä hänestä tuntuu.

Vauhti tuntuu hyvältä. Se ei ole liian nopea eikä liian hidas. Se ei tunnu epävarmalta. Se vain tuntuu hyvältä. Se, miten hyvältä se tuntuu, asettaa sen tiukasti vihreän lipun kategoriaan.

15. He osaavat taistella reilusti

Joku, joka välttää tappeluita, ei heiluta vihreää lippua, jotta huomaisit sen. Välttely ei ole hyvä asia. Joku, joka osaa tapella reilusti, saattaa kantaa vihreää lippua, jota olet liian ärsyyntynyt huomaamaan. Tappeluita ei voi välttää, vaikka olisit kuinka konfliktinsietokykyinen. Joku, joka voi olla eri mieltä tai jopa riidellä kanssasi kunnioittavasti, on mahdollisesti hyvä kumppani.

Henkilö, joka tappelee reilusti, on kiltti kaikesta huolimatta. Hän ei hauku, vähättele, kohtele sinua kuin tyhmää tai korota ääntään. Hän ei myöskään kaasuta sinua tai yritä manipuloida sinua. Hän pystyy puhumaan erimielisyydestä puhumatta asiattomasti – silloinkin, kun se on epämiellyttävää. Sinun ei tarvitse nauttia riidasta ymmärtääkseen, että se, että he osaavat riidellä reilusti, on itse asiassa terve ja toivottava ominaisuus.

16. He eivät odota, että olet täydellinen

Tehdään tämä nyt selväksi: jos joku nostaa sinut jalustalle, se on punainen vaate. Joku, joka ei odota tai halua sinun olevan täydellinen, on suhteelle vihreä lippu. Heillä on realistiset odotukset. He tietävät, ettei kukaan ole täydellinen, eivätkä todellakaan pidä sinua mahdottomien vaatimusten alaisena.

Älä pidä tätä itsestäänselvyytenä. Maailmassa on niin paljon ihmisiä, jotka pettyisivät ensimmäisellä kerralla, kun mokaat, eivätkä enää haluaisi nähdä sinua. On ihmisiä, jotka häpäisevät sinua siitä, että olet joinain päivinä sotkuinen ihminen ja että sinulla ei ole joka hetki kaikki asiat täysin kunnossa. Sitten on ihmisiä, jotka välittävät sinusta ja tulevat luoksesi silloinkin, kun et ole parhaimmillasi. Nämä ihmiset ovat niitä, joiden kanssa voit rakentaa terveen elämän; nämä ovat ihmisiä, jotka pystyvät rakastamaan sinua niin hyvinä kuin huonoina aikoina.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa 6 | 6 Tapahtumia sinkuille!
17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

17. He kuuntelevat sinua ja vahvistavat tunteesi

Onko mitään seksikkäämpää kuin ihminen, joka osaa kuunnella – todella kuunnella – sinua? Joku, joka kiinnittää huomiota siihen, mitä sinulla on sanottavaa, ja vahvistaa tunteesi, näyttää vihreää lippua. Kuunteleminen ei ole ainoa ominaisuus, jolla on merkitystä, eikä se ehkä ole edes tärkein yksittäinen ominaisuus, mutta se on tärkeä.

Muistavatko he pienet yksityiskohdat? Kuuntelevatko he sinua eivätkä jätä huomiotta sitä, mitä käyt läpi? Osoittavatko he kiinnostusta siihen, mitä sinulle tapahtuu tiettynä päivänä? Saatat pitää sitä itsestäänselvyytenä, mutta kaikki potentiaaliset kumppanit eivät halua tai pysty kuuntelemaan hyvin. Lisää se vihreiden lippujen listallesi, koska sillä on merkitystä.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa

Vihreät liput, ihmissuhteet ja sinä

Huomaa, mihin keskityt seurustellessasi. Jos keskityt pelkästään punaisiin lippuihin, näet niitä todennäköisesti enemmän. Jos alat etsiä vihreitä lippuja, sama on todennäköisesti totta.

Älä ymmärrä minua väärin: on tärkeää huomioida punaiset liput, kun niitä ilmenee. Älä vain ole niin tarkka niistä, ettet edes näe, milloin joku voisi sopia elämääsi. Jos aiot leikkiä lippujen nappaamista seurustellessasi, toivottavasti yrität kerätä hyviä lippuja.

He saavat sinut nauramaan. He kuuntelevat. He saattavat olla eri mieltä kanssasi, mutta suhtautuvat siihen kunnioittavasti. Teillä on yhteiset arvot ja yhteensopivat tulevaisuudensuunnitelmat. Suhteessa vallitsee tasapaino, ja voitte molemmat olla oma itsenne. Suhteen vihreistä lipuista tulee parisuhteen tavoitteita. Ne muodostavat vahvan perustan yhteisen elämän rakentamiselle.

Punaiset liput antavat sinulle terveet rajat. Tiedät, mitä et halua. Suljet tiukasti pois punaisiksi lipuiksi määrittelemäsi asiat. Nyt voit keskittyä vihreisiin lippuihin, jotka kertovat sinulle, että joku on tutustumisen arvoinen.

Käytä aikaa. Kerää vihreät liput ja pidä silmällä, ettei joukossa ole punaisia lippuja. Ihmiset eivät ole täydellisiä, mutta se ei tarkoita, ettetkö löytäisi jotakuta, joka sopii sinulle täydellisesti.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa
Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille ohjelmaa ja seuraa

Artikkelin ”17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa” kirjoittaja on Crystal Jackson, terapeutti, kirjailija.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa


Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki