7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

Soivatko hälytyskellosi, kun ajattelet seurustelevasi juuri eronneen miehen kanssa? 7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

Soivatko hälytyskellosi, kun ajattelet seurustelevasi juuri eronneen miehen kanssa? Naiset ovat usein huolissaan seurustelusta juuri eronneen miehen kanssa. Miksi hän on eronnut? Toistuuko kaikki, kun sinä olet hänen kumppaninsa?

7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

Jotkut naiset haluavat kokonaan välttää seurustelua juuri eronneiden miesten kanssa, koska he pelkäävät tulevansa vain satutetuiksi. Mutta kun olet ylittänyt tietyn iän, suurin osa miehistä on eronnut ja hyvät viedään nopeasti. Miksi siis kaventaa deittikenttää?

Voit erottaa jyvät akanoista: Ketkä ovat helmiä ja ketkä sikoja. Jatka lukemista, niin saat tämän artikkelin lopussa bonusvinkin siitä, miten erotat heidät toisistaan.

Seurustelu juuri eronneen miehen kanssa ei välttämättä tarkoita, että suhteesi on tuomittu alusta alkaen. Itse asiassa monet eronneet miehet menevät uudelleen naimisiin ja heillä on erittäin onnistunut toinen tai kolmas avioliitto. Tässä tilanteessa sinun on tehtävä hyviä päätöksiä, koska haluat suojella itseäsi.

7 merkkiä että olet oikean henkilön kanssa väärään aikaan
7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

Kun seurustelet juuri eronneen miehen kanssa, tarkkaile näitä 7 varoitusmerkkiä ja mieti, mitkä näistä miehistä eivät sovi sinulle:

1: Hän sanoo olevansa ”erossa”.

Se, että hän on asumuserossa, ei tarkoita, että hän on eronnut. Itse asiassa sanomalla, että hän on eroamassa, hän sanoo, että hän ei ole aivan eronnut. Juuri eronneen miehen deittaaminen on riskaapelia. Miehet voivat olla erossa puolisostaan useita vuosia eivätkä kuitenkaan koskaan eroa. Toiset eronneet miehet palaavat yhteen exänsä kanssa. Ellet etsi suhteesta tunteiden vuoristorataa, varmista, että selvität tarkkaan, mikä hänen aikeensa on. Jotkut miehet ajattelevat, että erossa oleminen tai yhdessä pysyminen lasten takia ei ole sopimuksen päättäjä, joten he eivät välttämättä mainitse, että ovat yhä naimisissa. Ei ole liian henkilökohtaista kysyä, onko hän eronnut, jos hän haluaa seurustella kanssasi. Jos he ovat eronneet ja pyytävät sinua ulos, voit sanoa: ”Haluaisin mielelläni seurustella kanssasi, kun avioerosi on vahvistettu”.

7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

2: Hän haluaa liian paljon liian pian.

Hän saattaa haluta esitellä sinut ystäville tai perheelle ikään kuin olisitte pari, vaikka olette vasta aloittaneet seurustelun. Tai hän saattaa tyrkyttää kiinteää suhdetta tai seksiä ennen kuin tunnette toisenne tarpeeksi hyvin. Kun eronnut mies on liian innokas, hän saattaa yrittää korvata ex-vaimonsa hinnalla millä hyvänsä, mikä johtaa usein tuhoutuneeseen suhteesen ja ruikuttamaan exää takaisin.

Saattaa kestää aikaa, ennen kuin hän on valmis hyväksymään miksi hänen ensimmäinen avioliittonsa ei toiminut. Se on liian henkilökohtaista ja raskasta tuoda keskusteluun ensimmäisillä tai toisilla treffeillä. On siis tärkeää tutustua eronneeseen mieheen rauhassa, ennen kuin kiirehdit mihinkään hänen kanssaan. Voit vain kertoa hänelle, että nautit tutustumisesta, mutta et ole vielä valmis vakavaan.

3: Hän on väsynyt sitoutumiseen.

Avioero on ihmisille usein hyvin vaikea asia. Hänellä voi olla vaikeuksia luottaa ihmisiin, myös sinuun. Hän saattaa sanoa sinulle, että kaikki avioliitot ovat huonoja, eikä hän mene enää koskaan naimisiin. Tämän pitäisi auttaa sinua näkemään, mitä tarjottavaa hänellä on: suhde ja vielä enemmän avioliitto on viimeinen asia, joka hänellä on mielessä. Älä oleta, että hän muuttaa mielensä myöhemmin tai että sinä voit muuttaa häntä.

Oikea mies tukee sinua näillä 13 tavalla
7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

4: Hänen suhteensa lapsiinsa on monimutkainen.

Avioero on sotkuinen ja hankala prosessi. Lapset tekevät asioista vielä monimutkaisempia. Saattaa kestää jonkin aikaa, ennen kuin saat selville lasten suhtautumisen ja aiheuttaako se ongelmia tulevalle suhteelle kanssasi. Olipa se sitten huoltajuusongelma tai että hän on etäinen tai vieraantunut lapsistaan, nämä ovat varoitusmerkkejä siitä, että jokin on pielessä.

5: Hän on liiaksi tekemisissä exänsä kanssa.

Ystävällinen avioero vaikuttaa ihanteelliselta, mutta varo, jos hänen exänsä on vieläkin iso osa hänen elämässään. Jos hän tekstailee ja tapaa exää usein, hän saattaa ajatella heidän vielä palaavan yhteen. Mikä oli sitten sinun asema siinä tilanteessa?

Vaikka hän puhuisi vain liikaa exästään, niin se ei ole hyvä merkki. Hän ei ehkä ole vielä päässyt tämän yli eikä valmis siirtymään elämässään eteenpäin.

Sinkkumatkat
7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä

6: Hän suuttuu ja puolustautuu, kun esität kysymyksiä.

Juuri eronnut mies voi tuoreeltaan pitää avioliittoaan epäonnistuneena. Jos kysyt, miksi hänen avioliittonsa epäonnistui liian aikaisessa vaiheessa suhdettae, kuka tahansa mies saattaa asettaa itsensä puolustuskannalle. Mutta jos olette seurustelleet jo jonkin aikaa ja näyttää siltä, että suhteenne etenee vakavaksi, on kohtuullista kysyä, mitä tapahtui, kun hänen avioliittonsa päättyi.

Jos hän ei halua avautua sinulle asiasta, sinun on hyvä miettiä, ymmärtääkö hän, miksi sinun on tärkeää tietää. Jos asiasta puhuminen ei toimi hänen kohdallaan, se ei lupaa hyvää muiden tärkeiden asioiden puheeksi ottamiselle suhteessanne tulevaisuudessa.

7: Hän on ollut uskoton.

Lauseelle ”kerran pettäjä, aina pettäjä” on syynsä. Se tarkoittaa, että tämäntyyppinen käytös voi toistaa itseään. Älä suhtaudu kevyesti, jos hän kertoo sinulle, että hänen eronsa johtui uskottomuudesta hänen puoleltaan. Jos kuulet muuta kautta hänen uskottomuudestaa, niin suhtaudu kaikkeen vakavast.

Jos hän ei ole tunnustanut sitä vakavaksi ongelmaksi eikä ole saanut jonkinlaista terapiaa ongelmansa käsittelemiseksi, hän ei todennäköisesti muuta käyttäytymistään.

Bonusvinkki:

Jos (juuri) eronnut mies ottaa vastuun omasta osuudestaan avioliittonsa epäonnistumiseen ja on oppinut virheistään, suhteella häneen voi olla mahdollisuus. Jos hän syyttää kaikesta exäänsä, varo!

Myös juuri eronneet miehet voivat olla hyviä kumppaneita sinulle. Varmista vain, että käytät aikaa ja energiaa tutkaillaksesi suhteenne mahdollisuuksia.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua

Artikkelin 7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä kirjoittaja on tohtori Susan Edelman. Hän on psykiatri ja Stanford yliopiston professori.

 7 varoitusmerkkiä eronneesta miehestä
5 2 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.