Älä rakastu näihin 5 miestyyppiin

He saattavat vaikuttaa ensisilmäyksellä ihanilta, mutta älä rakastu näihin 5 miestyyppiin. Vaarallisimpia ja myrkyllisimpiä henkilöitä rakkaussuhteeseen ovat ne, jotka esiintyvät heti aluksi herra Oikeana.

He saattavat vaikuttaa ensisilmäyksellä ihanilta, ystävällisiltä ja kiinnostavilta, mutta pinnan alla saattavat piilotella todellisen olemuksensa.

Vaarallisimpia ja myrkyllisimpiä henkilöitä rakkaussuhteeseen ovat ne, jotka esiintyvät heti aluksi herra Oikeana.

He vakuuttavat sinut luulemaan, että olet itse syyllinen kaikkeen. Alla on lueteltu millaisiin miehiin sinun ei pitäisi koskaan langeta.

Älä rakastu näihin 5 miestyyppiin

1. Täydellinen poikamies

Mietitkö koskaan, miksi avioliittokelpoinen mies ei ole vielä löytänyt sitä oikeaa? On hyvin todennäköistä, että sinäkään et ole hänen valintansa. Tällainen mies viettelee sinut virheettömällä elämäntyylillään, käytöksellään, työllään, karismallaan jne. Kun suhde alkaa mennä vakavammaksi, hän pakenee.

2. Avioliittovalmis mies

Tällainen mies on jatkuvasti innokas menemään suhteeseen/naimisiin mahdollisimman pian. He pitävät avioliittoa yksinkertaisena prosessina, joka voi tapahtua milloin tahansa ja missä tahansa. Kun intohimo ja kuherruskuukausi on ohi, he todennäköisesti vaihtavat sinut uuteen henkilöön, joka on jo kiikarissa.

3. Hän elää rahoillasi

Tämäntyyppinen mies elää rahoillasi, kun hän viihtyy suhteessa. Hän houkuttelee sinut mukaansa esittelemällä kallista elämänmakua, vaatteita, asusteita, juhlia jne. mutta todellisuudessa hänellä ei ole rahaa ja hän yrittää vain elää sinun tuloillasi.

Älä rakastu näihin 5 miestyyppiin 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Älä rakastu näihin 5 miestyyppiin 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

4. Mammanpoika

Viime kädessä tämäntyyppiset pojat kiinnittävät huomiota vain äitiinsä. He tukeutuvat liikaa äitiinsä emotionaalisesti. Vaikka joku nainen rakastuisi heihin, hänellä ei jäisi naiselle paljon tilaa. Tällaiseen suhteeseen kuuluu tyypillisesti muutakin kuin vain kaksi.

5. Hän ei ole tosissaan

Tilanteissa, jotka vaatisivat tukea tai apua, hän ei ole läsnä. Tällainen mies on aina valmis lomille ja villeihin juhliin + hauskanpitoon. Hän herättää sisäisen lapsesi, mutta hän ei koskaan pysty olemaan tukenasi vaikeasta tilanteesta, koska hän ei vain tiedä, miten reagoida.

Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa

💕

Artikkelin ”Älä rakastu näihin 5 miestyyppiin” on kirjoittanut TheMice.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.