Ensitreffit alttarilla 2022

Ensitreffit alttarilla 2022 ohjelmaan on nyt haku päällä!  Etsitkö rakkautta tositarkoituksella ja olisitko valmis elämäsi seikkailuun tulevana kesänä? Hae mukaan ohjelmaa - onni voi odottaa juuri sinua.


Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan on nyt haku päällä! 

Etsitkö rakkautta tositarkoituksella ja olisitko valmis elämäsi seikkailuun tulevana kesänä? Vinkkaa sinkkukaverillesi tai hae itse mukaan 🔥

Hae mukaan Ensitreffit alttarilla -ohjelman seuraavalle tuotantokaudelle!  Ohjelmassa etsitään tosirakkautta sinkuille, jotka eivät ole kohdanneet vielä sitä oikeaa.

Ohjelmassa parisuhdeasiantuntijat etsivät sinulle kumppanin, yhteensopivuutta etsitään psykologisin ja tieteellisin keinoin. Tutustumismatka itseen ja puolisoon alkaa alttarilla, jossa valitut sinkut menevät naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet. 

Oletko yli 22-vuotias sinkku ja haaveilet elämänkumppanista?

Mikäli kiinnostuit hyppäämään mukaan seikkailuun, hae rohkeasti mukaan ja kerro alla olevassa lomakkeessa avoimesti itsestäsi. Kuvaukset toteutetaan kesällä 2022.


Sponsoroitu linkki


Ensitreffit alttarilla 2022 kysymyksiä?

Lisäkysymyksiä voi mielellään laittaa tulemaan ja kerromme mieluusti asiasta myös lisää
casting.ensitreffit@endemolshine.fi

Haku

Toki voit myös hakea suoraan klikkaamalla tästä. Löydät tuon saman linkin myös katsomalla Mtv:n sivun ensin ja klikkaamalla sieltä ”Hae mukaan täällä.”

Rohkeasti mukaan – onni voi odottaa juuri Sinua.

Sinkkutapahtumat toivottaa onnea kumppanin haussa!


Picture of sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki