Haluatko löytää sen oikean?

Warner Bros. otti Sinkkutapahtumiin yhteyttä ja kyseli kauttamme potentiaalisia ehdokkaita uuteen TV-formaattiin.

Toki haluamme olla mukana auttamassa sinkkuja löytämään Sen Oikean.

Nyt rohkeasti mukaan!

Maailman suosituin treffiformaatti rantautuu Suomeen, ja nyt on sinun mahdollisuutesi päästä ravintolaillalliselle juuri sinulle valitun kumppanin kanssa. 
Ravintola on avoinna kaikenikäisille, tyylisille ja kaikissa sateenkaaren väreissä.

Heittäydy sokkotreffien vietäväksi sinulle huolella valitun kumppanin kanssa!


Ilmoittaudu mukaan!

Ensimmäinen kerta sinkkutapahtumassa

Olemme hakemassa Suomeen saapuvaan uuteen, ihanaan, lämminhenkiseen sokkotreffisarjaan yli 18-vuotiaita sinkkuja, jotka etsivät joko tosirakkautta tai kevyempää treffailuseuraa. 

Kaikki sinkut matchataan yhteen tarkoin tehtyjen taustahaastattelujen perusteella. Selvitämme sinkkujen lähtökohdat ja toiveet ja etsimme kaikille juuri sen parhaan treffikumppanin ohjelmaan hakeneiden sinkkujen joukosta. Sitoutua tarvitsee vain yhdeksi illaksi ja yksien ravintolatreffien ajaksi.

Ohjelman ideana on, että pelkästään ensitreffejä varten rakennettu ravintola avaa ovensa eri ikäisille ja tyylisille sinkuille kaikissa eri sateenkaaren väreissä, kamerat ovat asetettu sen verran kauas pöydistä, että treffailijat pääsevät keskittymään vain illallisseuralaiseen.

Picture of sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki