Kaksoisliekki vs. sielunkumppani ja kumman olet tavannut?

Kaksoisliekki vs. sielunkumppani - kumman olet tavannut? Sielunkumppanit ja kaksoisliekit ovat ilmaisuja, joita on käytetty kuvaamaan suhteita, jotka koskettavat sieluamme ja muuttavat elämämme ikuisesti.

Rakkaus. Se on olemassa kaikissa ihmisissä, paikoissa ja asioissa. Se on erottamattomasti yhteydessä Jumalaan tai Henkeen. Se on maailmankaikkeuden voimakkain voima.

Kaksoisliekki vs. sielunkumppani – kumman olet tavannut?

Suuressa mittakaavassa Rakkaus kattaa kaiken, joten miksi on tarpeen erottaa yhdenlainen rakkaus toisesta? Vastaus on, että voidaksemme henkisesti herätä yksilöinä meidän on usein leimattava se, mitä tunnemme ja koemme. Tämä auttaa meitä ymmärtämään paremmin, mitä käymme läpi fyysisellä tasolla.

Ennen kuin jatkatte, tietäkää, että kaikki ehdottomat rakkauden muodot eivät ole toisiaan parempia tai huonompia. Ne kaikki tuovat omat ainutlaatuiset lahjansa ja oppituntinsa. Ne ovat tasa-arvoisia.

Kaksoisliekki vs. sielunkumppani – mistä tiedät kumpi on kumpi?

Sielunkumppanit ja kaksoisliekit ovat ilmaisuja, joita on käytetty kuvaamaan suhteita, jotka koskettavat sieluamme ja muuttavat elämämme ikuisesti.

Mutta mitä eroa on näiden termien välillä?

Jaan alla oman tulkintani.

Huomaa, että paljastan oman kokemukseni (ja sinun kokemuksesi saattaa olla erilainen). Elämässäni minulla on ollut onni kokea molempia rakkauden muotoja. Mateo Sol, kumppanini ja tämän verkkosivuston toinen kirjoittaja, on mielestäni sekä sielunkumppani että kaksoisliekki. Elämämme ihmiset voivat siis ehdottomasti olla päällekkäisiä näiden määritelmien kanssa!

Kaksoisliekki vs. sielunkumppani ja kumman olet tavannut? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Kaksoisliekki vs. sielunkumppani ja kumman olet tavannut? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Mikä on sielunkumppani?

Sielunkumppanit ovat ihmisiä elämässämme, joihin olemme yhteydessä syvällä tasolla.

Kuten nimikin kertoo, sielunkumppanit ovat ensisijaisesti sielun ystäviä. Jos olet löytänyt sielunkumppanisi, hän on todennäköisesti paras ja aidoin ystävä, joka sinulla on koskaan. Voit jakaa sielunkumppanisi kanssa kaiken, villeimmistä unelmistasi häpeällisimpiin salaisuuksiisi. Mikään ei ole kiellettyä.

Henkisesti sielunkumppaneilla on yleensä tärkeä rooli kehityksessäsi. Sielunkumppanit voivat olla luonteeltaan platonisia, romanttisia tai seksuaalisia. Sinulla voi myös olla useita sielunkumppaneita yhden elämän aikana, mistä johtuvat monet näkemämme ja kokemamme rakkauskolmiot.

Sielunkumppanuussuhteita on muutamia eri tyyppejä, voit lukea tiivistetyn version täältä:

Kaksoisliekki vs. sielunkumppani ja kumman olet tavannut? 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Artikkeli: Kaksoisliekki vs. sielunkumppani ja kumman olet tavannut?

Sielun ystävät

Sielunystävät ovat hyvin samankaltaisia kuin sukulaissielut. Olennainen ero näiden kahden välillä on kuitenkin se, että sukulaissielut ovat enemmän persoonallisuuspohjaisia ja sielunystävät enemmän olemuspohjaisia. Toisin sanoen sielunystävät jakavat syvimmät unelmamme, arvomme ja ajojemme (eivät vain samanlaisia persoonallisuuksia ja makuja). Tämä on yleisin sielunkumppanin tyyppi.

Sielunopettajat

Kuten nimestä voi päätellä, sielunopettajat ilmestyvät elämäämme auttaakseen meitä opettamaan elintärkeitä elämänoppitunteja. Joskus nämä oppitunnit opetetaan tarkoituksella, ja toisinaan ne ovat tahattomia. Sielunopettajat ilmestyvät usein entisten rakastavaisten, perheenjäsenten, ystävien ja jopa vihollisten muodossa.

Sielunkumppanit

Tämäntyyppinen sielunkumppani on yhdistelmä sekä ystävää että opettajaa. Itse asiassa sielunkumppanit vastaavat parhaiten ihmisten käsitystä siitä, mitä ”sielunkumppani” on. Luottamushenkilöinä sielunkumppanit ymmärtävät, rakastavat ja vaalivat meitä syvästi. Syvyys ja autuas harmonia, jota koet tässä suhteessa, varjostaa kaikki muut suhteet, joita sinulla on koskaan ollut.

Mikä on kaksoisliekki?

Kaksoisliekit ovat peilejämme.

Oletko liian miellyttävä?

Ne heijastavat meille takaisin kaikki vahvuutemme, epävarmuutemme, heikkoutemme ja varjojemme. Kaksoisliekkisuhteen tarkoituksena on auttaa meitä käymään läpi sisäistä työtä, henkistä transformaatiota ja tulla parhaaksi mahdolliseksi versioksi itsestämme.

Mutta tässä on se juttu, että aluksi kaksoisliekkisuhteet voivat olla intensiivisiä ja myrskyisiä. Tämä voi jatkua monta vuotta. Mutta kun molemmat egot antautuvat niiden puhdistautumiseen ja puhdistumiseen, saadaan lopulta nöyryyden, empatian ja ehdottoman rakkauden lahjat.

Liekkimme heijastavat itsemme hylkäämiä osia; ne ovat jinit jangillemme, auringot kuillemme ja valo pimeydellemme. Ne sysäävät meidät varjotyöskentelyyn, syvään itsensä löytämiseen ja potentiaalimme toteuttamiseen.

Monet ihmiset ovat kysyneet minulta, onko mahdollista, että meillä on useampi kuin yksi kaksoisliekki. Vastaukseni on, että se voisi olla mahdollista, mutta epäilen sitä. Kuten sana ”kaksonen” antaa ymmärtää, meillä on vain yksi kaksoisliekki tässä elämässä. Joskus emme edes tapaa kaksoisliekkiämme tässä inkarnaatiossa, mutta voitte olla varmoja, että olemme aina olleet yhteydessä heihin Hengen tasolla.

Kaksoisliekkisi voi olla suurin unelmasi tai pahin painajaisesi (tai molemmat). Hän koettelee sinua, provosoi sinua ja rakastaa sinua kiihkeästi yhtä aikaa.

Monien varoittavien merkkien joukossa suurin todiste kaksoistulen suhteesta on sen kyky stimuloida syvimpiä ja hyödyllisimpiä muutoksia sinussa.

Avec seuranhaku
Avec seuranhaku on ilmainen sinkuille – tee profiili jo tänään. Tai tule tapahtumiin ja kohtaa aidosti.

Kumman sinä haluaisit tavata: Sielunkumppanin vai kaksoisliekin? Vai oletko tavannut jomman kumman?


Artikkelin ”Kaksoisliekki vs. sielunkumppani” kirjoittaja Aletheia.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.