Mikä on kaksoisliekki?

Kaksoisliekki: Kun tapaat hänet elämäsi muuttuu. Hän haastaa sinut kohtaamaan ehdotonta rakkautta ja kasvamaan ihmisenä. Voiko meille olla vain se yksi ja oikea?

Olet  varmaan kuullut sielunkumppanista. Ehkä jopa haaveillut sellaisen löytämisestä.

Mikä on kaksoisliekki?

Sielunkumppania usein käytetään kun puhutaan siitä toisesta tai paremmasta puolikkaasta romanttisessa tarkoituksessa.

Sielunkumppaneita voi tavata useita elämäsi aikana. Niitä voi olla isä tai äiti, veli tai sisko, hyvä ystävä, työkaveri jne.  Voit löytää myös sielunkumppanin parisuhteeseen.

Harvemmin on kuultu sellaisesta kuin kaksoisliekki. Moni saattaa ajatella sen olevan sama kuin sielunkumppani.

Kun sielunkumppaneita voi kohdata elämänsä aikana useita, niin kaksoisliekin voit kohdata kerran elämäsi aikana. Voi myös käydä niin, että et kohtaa kaksoisliekkiäsi.

Sielunkumppani ja kaksoisliekki

Tämä on syvällisempi ja intensiivisempi suhde kuin sielunkumppani.

Termi on peräisin kreikkalaisesta mytologiasta. Tarinan mukaan aikojen alussa sielu jaettiin kahtia ja molemmat puolet lähtivät tahoilleen etsimään oppia ja kokemusta. Zeus erotti sielumme kahteen erilliseen osaan ja asetti ne kahteen kehoon, jotta voisimme käyttää elämämme toista puolikasta etsien.

Kaksoisliekki-suhde on syvin rakkauden määritelmä.


Sponsoroitu linkkiMikä siis on kaksoisliekki ja mistä tietää jos sellaisen kohtaa?

Kaksoisliekit vetävät toisiaan puoleensa kuin magneetit.  Kun kohtaat hänet ensimmäistä kertaa, niin hän tuntuu heti tutulle. Tunnet voimakasta vetoa häneen niin henkisesti kuin fyysisesti. Haluat jakaa ajatuksia hänen kanssaan sekä tunnet täysin uudenlaista yhteenkuuluvaisuuden tunnetta.

Suhde kaksoisliekin kanssa on intensiivisempi kuin mitkään muut suhteet. Olette peilejä toisillenne ja tuotte esiin ne  kipukohtanne, joita ette ole itsessänne vielä käsitelleet.  Tästä johtuen konfliktin vaara on suuri kuin myös suuren onnenkin.

Tämä suhde vaatii, että olet oppinut hyväksymään itsesi tai nyt viimeistään kykenet sen tekemään.

Näistä merkeistä tunnistat kaksoisliekkisi

  • Tunnet erityistä yhteyttä häneen ja aistit hänen tunteitaan ja ajatuksiaan.
  • Jaatte useita samoja kiinnostuksen kohteita. Saatatte jopa pitää samoista ruuista.
  • Koette hyvin samanaikaisia tunteita ja ajatuksenne voivat olla hämmästyttävän  yhtenäiset. Ajattelette samoja asioita samanaikaisesti.
  • Fyysinen vetovoima on voimakas. Haluatte olla toistenne lähellä.
  • Pystytte kommunikoimaan toisillenne ilman sanoja.
  • Jaatte samankaltaisia haavoja tai heikkouksia.
  • Uskallat olla oma itsesi tämän henkilön seurassa.

Suhde kaksoisliekin kanssa on haastava ja kaikki eivät kykene siihen. Siksi on tärkeää, että olet kohdannut ja käsitellyt omia kipukohtiasi ennen tapaamistanne. Heijastatte niitä toisillenne peilin lailla ja suhde vaatii tästä syystä paljon. Jos et kykene kohdata varjojasi, niin suhde voi päättyä.

Kaksoisliekki on todellinen heijastus siitä, kuka sinä oikeasti olet. Sinun kaksoisliekkisi heijastaa pelkosi ja heikkoutesi. Sinä teet samoin hänelle ja voitte käydä nämä asiat yhdessä läpi ja kasvaa niiden yli.

Monet eivät kestä suhteen intensiivisyyttä ja suhde päättyy. Kipukohtia tulee eteen yli kestokyvyn.

Joskus ero on hetkellinen, jolloin kumpikin nuolee haavojansa ja palaa yhteen.

Mikäli suhteen molemmat osapuolet ovat ehtineet tavatessaan käsitellä omia kipukohtiansa sekä valmiita käsitellä yhdessä niitä jatkossa, on kaksoisliekkien suhden hyvin täyttymyksellinen.

Yhteys ja kiintymys ovat voimakkaita.  Kaksoisliekeillä on vahva side toisiinsa melkein ensi hetkestä lähtien. He tuntevat toisiinsa sielun yhteyttä kuin myös henkistä, fyysistä ja mentaalista yhteyttä.

Sielunkumppani on helpompi kuin kaksoisliekki. Toisaalta kaksoisliekki voi antaa paljon enemmän. Kyse on vain siitä kuinka valmis siihen on. Joillekin sielunkumppanuus toimii paremmin ja toiset ovat tarpeeksi vahvoja kohdatakseen kaksoisliekkinsä.

Annatko rakkaudelle mahdolllisuuden?

Haluatko löytää kumppanin?

Mitä tunteita artikkeli sinussa herätti? Kumman valitsisit mielummin elämääsi: romanttisen sielunkumppanin vai kaksoisliekin?

Liity sinkkulistalle, niin saat tiedon kun tapahtuu – sinkut kohtaa.

Tapahtumissa voit löytää potentiaalisen henkilön ja yleensä tietää nopeasti sytyttääkö puolin ja toisin. Tule tapahtumiin ja nappaa sinkkukaverisi mukaan.

Sinkkujen omasta ilmaisesta seuranhausta voit etsiä niin sielunkumppaneita, kaksoisliekkejä kuin ystäviäkin. Täysin ilmainen käyttää ja rajoitukseton viestittely.

Avec seuranhaku

Avec seuranhaku on ilmainen sinkuille

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille

Sinkkutapahtumat -sinkuille ohjelmaa ja seuraa

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.