Deittivinkit – Muuta elämääsi 12 neuvolla

Treffit ovat parisuhteen lähtökohta, joten sinkkujen on hyvä tietää toimivat deittivinkit ja miten hyödyntää niitä. Treffailu voi olla hyvinkin haastavaa.

Oletko koskaan miettinyt, miksi jotkut mieluummin pysyvät sinkkuina? Ovatko toimivat deittivinkit tiedossa?

Deittivinkit – hyödynnä treffeille

Treffit voivat olla haastavampia kuin monet kuvittelevat. Jopa romanttinen illallinen tai piknik sutinan kanssa saa jotkut sinkut edelleen palaamaan tavanomaisiin tapoihinsä soolona.

Monet asiantuntijat vinkkaavat, että oikeanlainen deittaaminen voi olla hedelmällistä ja johtaa onnelliseen elämään parisuhteessa. Mikä vielä parempaa, onnistunut ihmissuhde voi johtaa todelliseen rakkauteen.

Koska juuri treffit ovat kaiken perusta, niin sinkkujen on hyvä tietää nämä vinkit, jotka voivat muuttaa heidän rakkauselämäänsä.

1. Käy tapaamassa ihmisiä muuallakin kuin baarissa

Monet saattavat etsiä mahdollista kumppaniaan baarista. Baarissa suomalaiset ovat usein muutaman juoman jälkeen hieman rennompia. Olisiko kuitenkin hienompaa kertoa ystävillesi, että tapasit ihanan tyypin juoksulenkillä tai jonkun mukavan tapahtuman kautta? Tulevan kumppanin voi löytää mistä vain, jos vain pitää silmät auki. Älä kulje puhelimen näyttöä seuraten, sillä elämäsi rakkaus on voinut juuri kulkea ohitsesi.

2. Anna ystäviesi järjestää treffit

Ystäväsi välittävät sinusta, joten anna heidän järjestää sinut treffeille. Tiedetään, että sinkkujen on parempi käydä treffeillä sellaisten henkilöiden kanssa, jotka hän on tavannut ystäviensä kautta. Ystävän ystävä on hyvin todennäköisesti käynyt läpi jo jonkinlaisen ”seulan” ja tämä saa treffeille aikaiseksi viihtyisän ja rennon ilmapiirin.

3. Voisitko treffailla ystävääsi?

Usein ystävyys on hyvän parisuhteen perusta, joten miksi et kävisi treffeillä ystäväsi kanssa? Oletko mahdollisesti ajatellut suutelevasi häntä tai kenties jopa jotain enemmän? Parisuhdeasiantuntijan mukaan myös omille ystävilleen voi antaa mahdollisuuden.

4. Valitse oikea treffisivusto

Mieti mitä haluat saada treffisivuston kautta. Mitä sisimmässäsi olet etsimässä oikeasti? Haluatko yhden illan jutun, kumppanin vai kaipaatko jo avioliiton satamaan? Valitse sitten tämän ajatuksen turvin itsellesi sopivin treffisivusto.

Avec seuranhaku on sinkkujen suunnittelema ilmainen seuranhakupalvelu ilman rajoituksia. Voit viestitellä ja kontaktoida rajoituksetta. Kysymykset ovat suunniteltu yhteistuumin useamman sinkun kanssa miettien juuri niitä asioita, mitä useimmiten haluaa potentiaalisesta kumppanista tietää.

Anna Avecille mahdollisuus – löydä deitti ja ehkä jopa elämänkumppani.

5. Ensivaikutelma

Ensimmäiset treffit ovat usen hyvinkin jännittävät, mutta keskity erityisesti treffien ensimmäisten minuuttien aikana. Ihmisille kestää noin 12 minuuttia päättää ovatko he kiinnostuneita treffikumppanistaan vai eivät. Ole siis parhaimmillasi heti treffien ensihetkestä eteenpäin: Muista katsekontakti, hymyile ja keskity vain häneen. Älä pelkästään mieti millaisen ensivaikutelman sinä teet, vaan pohdi enemmän oletko sinä oikeasti kiinnostunut treffikumppanistasi.


Sponsoroitu linkki6. Älä ole kylmä

Urbaani legenda kertoo, että miehet haluavat jahdata naisia, mutta erään tutkimuksen mukaan tämä ei välttämättä pidäkään paikkaansa. Tässä tutkimuksessa nimittäin selvisi, että miehet kiinnostuvat enemmän naisesta, joka osoittaa kiinnostuksensa. Naisen kannattaa olla ystävällinen ja huomioiva. Ystävällisyys ei maksa mitään.

7. Älä möläyttele

Olet ehkä käynyt tarkistamassa treffikumppanisi Facebook-profiilin, mutta tätä hänen ei tarvitse tietää. Sinun ei myöskään kannata esimerkiksi puhua entisestä seurustelukumppanistasi – kenestäkään niistä.

8. Kiinnitä huomio äänenpainoon ja sanoihin

Erään tutkimuksen mukaan miehet vaihtelivat äänenpainoaan matalasta korkeaan, jos he olivat kiinnostuneita naisesta. Tällaisella käytöksellä miehet ilmeisesti haluavat osoittaa naiselle, että he voivat olla miehekkäitä ja tunteellisia samaan aikaan. Käytättekö treffikumppanin kanssa jotain tiettyjä sanoja yhtä paljon? Jos käy näin, niin alatte todennäköisemmin tapailemaan toisianne.

9. Kiinnitä huomio katseeseen

Katseen perusteella pystyy päättelemään hyvinkin paljon. Mies on yleensä kiinnostunut naisesta kokonaisuudessaan jos hän katsoo naisen kasvoja. Kiinnostus on ainoastaan seksuaalista jos mies katselee pääasiassa vain naisen vartaloa.

Naiset kiinnittävät miehessä yleensä huomion tämän silmiin ja ilmeeseen sekä kokonaisuuteen. Mikäli katse hamuilee vain mahdollista pullotusta housuissa, niin kiinnostus on todennäköisesti vain seksuaalista.

10. Älä kerro ihastuksestasi heti kavereillesi

Kavereiden mielipide on tärkeä, mutta älä kerro ihastuksestasi heille aivan heti. Heidän mielipiteensä nimittäin vaikuttaa paljon siihen, millaisen kuvan sinä muodostat ihastuksestasi. Anna itsellesi aikaa tutustua kumppaniin ja kerro vasta sitten hänestä ystävillesi.

11. Oletko oikeasti kiinnostunut?

Jos et oikeasti ole kiinnostunut treffikumppanistasi, niin älä tuhlaa omaa aikaasi yhtään enempää kuin hänenkään. Oletko hänen kanssaan vain siksi, että pelkäät olla sinkku? Katsotko mieluummin televisiota kuin keskustelet hänen kanssaan? Ole rehellinen itsellesi ja älä tuhlaa kallisarvoista aikaasi, jos hän ei oikeasti kiinnosta sinua.

Älä käytä aikaasi toisarvoisiin suhteisiin, sillä voit samalla missata mahdollisuuden johonkin aitoon. Ole mielummin valmiina siihen kuin menetät sen toisarvoisen suhteen vuoksi.

12. Älä luovuta

Asiat eivät välttämättä mene niin kuin niiden haluaisi menevän. Joudut usein tapaamaan epäsopivia ennen kuin sopiva tulee kohdalle. Älä kuitenkaan luovuta, vaan käy treffeillä ja jossain vaiheessa kohtaat sopivan.

Lähde: The Fashion Engineer

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.