Siirry työkalupalkkiin
Kuka maksaa treffeillä?

Kuka maksaa treffeillä? Sinkut vastaavat

Sinkkuraati on vastannut: Kaikki, jotka kyselyyn ovat halunneet osallistua, ovat siihen saaneet mahdollisuuden.

Kyselyä jaettiin postituslistalla ja eri somekanavissa.

Kuka maksaa treffeillä?

  1. 43.9% haluaa maksajan olevan mies
  2. 36.8% kumpikin maksaa omansa
  3. Kutsuja maksaa 17.5% vastaajien mielestä
  4. Nainen maksaa 1.8% mielestä
Kuka maksaa treffeillä

Kuka maksaa treffeillä?

Mitä sinkut kommentoivat aiheeseen liittyen?

Kyselyssä oli myös sana vapaa asiaan liittyen ja näin sinkut vastasivat:

Herrasmiehet avaavat myös oven, auttaa takin ja tuolin ym kohdalla. Tyyli luo tunnelmaa

Kovasti ihmettelen, miten nykypäivänä kukaan ajattelee, että miehen pitäisi automaattisesti maksaa. Vastasin ”kumpikin omansa”, koska puuttui toivomani vastaus ”kumpi tahansa”. Itse makselen välillä seurustelukumppanini / deittiseuralaiseni juomat ja/tai ruoat. Elämä on niin lyhyt, että en jaksa elää sitä minkään sukupuoliroolien mukaan. Käyn töissä, joten myöskään ei ole tarvetta eikä muutenkaan halua elää kenenkään siivellä.

Mielestäni mies maksaa aina ensimmäiset treffit. jatkosta sitte sovitaan erikseen tilanteen mukaan. yleisesti olen sitä mieltä, että lasku puoliksi, vaikka nyt toinen olis ottanu tyyriimmän pullan. typerintä ravintolassa on ruveta penneistä vinkumaan, että toi söi kax juustosiivua enemmän. taistelu siitä mitä kukanenki söi on vähintäänki kiusallista.


Sponsoroitu linkki.

Nettideiteissä eka kohtauxessa maxaa mies

Niin kauan kun naisen euro on 80 cnt niin mies maksakoon. Poikkeuksia tietenkin voi olla

Tai jos toisella on pidempi matka,silloin lyhyemmän matkan kulkenut voisi maksaa.

Mies, ainakin jos haluaa tehdä naiseen hyvän vaikutuksen. Ei kannata lähteä treffeille, jos ei ole niin kiinnostunut, että pystyy investoimaan treffeihin 2€. Jos ei ole varaa, kutsuu mielummin kävelylle.

En halua jäädä kiitollisuuden velkaan jos juttu ei jatku. Enkä ymmärrä, miksi jonkun tuntemattoman pitäisi maksaa minun kahvini.

Vanha tapa että mies maksa on tyylikästä ja kohteliasta

Lähtökohtana on, että olemme treffeillä ja maksun määrä on kahvi, yhteensä molemmilta n.6€:a (= 3€ kahvi/ perhlö). Miksi miehen kuuluu maksaa? a) koska 6€:a ei kaada hänen talouttaan b) mies valikoi kaikesta tarjonnastaan ’ne tietyt’ joiden kanssa haluaa tutustua tarkemmin kahvin äärellä. Kahvin jälkeen palataan takaisin ’omille lompakoille’, sillä näistäkin kahvittelijoista karsiutuu jäljelle omaksi kumppaniehdokkaiksi valikoituvat. Meillä on suomessa niin vinoutunut kulttuuri hyvien käytöstapojen suhteen. Taistolaisuuden, SPD:n ja ’vapaan kasvatuksen’ muuta miesten/ naisten on hankalaa erottaa ’herrasmiesmäisyys’ hyvistä käytöstavoista. Tämän myötä vinoutuneisuus ulottuu molempiin sukupuoliin jossa naiset harvoin arvostavat miesten ’voin auttaa kantamustesi kanssa/ avata oven’ elkeitä.

Toisaalta, jotkut miehet käyttäytyvät moukkamaisesti, kuin heidän edessään naisten kuuluisi maksaa heille kahvi/ avata ovi/ käydä kaupassa & kantaa ja maksaa kaikki ostokset/etc. ITse olen ollut tyrmistynyt kuinka miehet ovat suoranaisesti yrittäneet juurikin em. tavoilla pyrkineet alistamaan minua ja hymy huulilla kieltäytyneet auttamaan minua kantamusteni kanssa jos käteni eivät ole riittäneet. Kauppakassit ja lapset ovat kuulema ’naisten hommia’ ja ’itse täytyy selviytyä eikä tukeutua mieheen. Tässä vaiheessa olen todennut mielessäni että ’sinähän valitsit minut koska en ole koskaan pyytänyt sinulta mitään vaan päinvastoin hemmotellut sinua ja ollut itseohjautuva ja omavoimainen’.

Että johan tuli valittua jälleen väärä kumppani/ kuinka en käsittänyt ajoissa vaikka puolitimme koko taloutemme alusta asti heti ensimmäisestä kahvista lähtien.

Minun kokemukseni on, että mies ei ole osannut omalla kohdallani arvostaa tätä tasapuolisuutta ja omavoimaisuuttani. Olen saanut enemmänkin halveksuntaa osakseni ja todennut että moukkamaisuus on pohjaton säkki -tökeryyyttä riittää hamaan tappiin asti. Siltikin, uskon edelleen lapsen lailla että ehkäpä se oikea sieltä jostain joskus

Tässähän paljastaa helpohkosti ikänsä asenteiden luutuneisuuden kautta.

Näin sinkut vastasivat kysymykseen ”Kuka maksaa treffeillä?”  Kirjoitettuja vastauksia tuli kiitettävän paljon ja siitä kaunis kiitos kirjoittajille.

Mikäli haluat kirjoittaa aiheesta lisää tai sinkkuudesta ylipäätään, niin laita kirjoitus tulemaan täältä.

Mitä tunteita tai mielipiteitä tämä maksaminen sinussa herättää? Kommentoi alle.

 

Jakaminen on kaunista

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Tilaa blogi- ja viikkokirje

Vahvista osoitteesi liittymisen jälkeen saamastasi sähköpostista. Kiitos.
Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki