Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?

Mistä tiedät onko hän kiinnostunut sinusta? Onko hänen pupillinsa laajentuneet, kumartuuko hän eteenpäin, onko hänen ruumiinasentonsa avoin vai suljettu? jne jne

Olen koko elämäni tutkinut ihmissuhteita. Olen sellainen ehkä omituinenkin mies sillä olen aina halunnut mennä naimisiin ja saada sen yhden ja ainoan. Niin ei vain ole käynyt. Ei se mitään. Olen silti onnellinen. Enkä ole luovuttanut. Mistä tietää onko joku kiinnostunut sinusta?

Kaltaisiani on monia, sekä naisia että miehiä. Sinäkin olet todennäköisesti sinkku, mutta et ole yksin. Viime vuosien aikana olen oppinut hyväksymään, ettei se yksinolo ole niin paha asia, joten oma vaatimustasoni on korkealla. Vaatimukseni voivat siis olla korkeat, mutta se ei tarkoita, että haluaisin olla yksin.

Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?

miksi deittailu on vaikeaa
Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?

On olemassa lukemattomia artikkeleita, joissa annetaan loputtomasti deittineuvoja. Suuri osa niistä on kirjoitettu pikemminkin ”myymisen” kuin hyvien neuvojen antamisen näkökulmasta. Minä olen yksinkertainen mies. Luotan aina tosiasioihin ja tieteeseen. Niitä on tarjolla runsaasti. PUA:t (pick up -artistit) jauhavat paljon paskaa, valtavasti.

Heidän sanomisillaan on paljon tieteellistä taustaa. He hallitsevat asiansa. He ovat viettäneet elämänsä täydellistämällä sitä. Itse en ole sellainn. En halua omistaa elämääni minkään naisen ”saamiseen”.

Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Haluan omistaa elämäni oikean naisen löytämiselle ja sitten omistaa elämäni hänelle.

Se vain on niin vaikeaa. Olen lukenut kirjoja kehonkielestä ja karismasta. Ei niin kivaa. Kaikki se ovat tosiasioita ja toimivat. Aivomme voivat käsitellä rajallisesti tietoa kerralla. Vaikka kovin älykkäitä olemmekin, tietoiset aivomme pystyvät käsittelemään kerralla vain muutamia tiedonpalasia.

Onko heidän pupillinsa laajentuneet, kumartuvatko he eteenpäin jutellessaan sinulle, onko heidän ruumiinasentonsa ns. avoin vai suljettu? Sitä tietoa kaikkea on niin paljon, jota voisi prosssoida ja se taasen saisi homman vaikuttamaan robotilta.

Mitä sinä teet? Haluat tavata jonkun. Haluat tietää, tuntevatko he samaa kiinnostusta kuin sinä.

Voit kokeilla nettideittailua, mutta se on syvältä. Nettideittailu on pelkkää deittikuvien vaihtoa. Mitä hauskaa siinä on?

Tässä on yksi vinkki ja se on vinkki kaikkien vinkkien joukossa, jotka sinun PITÄÄ tietää.

Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?

On tehty tutkimuksia, jotka osoittavat, etten ole keksinyt tätä. Kun mies on kiinnostunut, hänen äänensä syvenee. Kun nainen on kiinnostunut, hänen äänensä nousee korkeammalle. Jos haluatte lukea yhden niistä tutkimuksista, joihin viittaan niin tässä. Ja kyllä, asiaa on tutkittu!

Sen ei siis tarvitse olla monimutkaista. Deittailu on tosi vaikeaa, vaikka sen pitäisi olla hauskaa! Jos sinulla ei ole hauskaa, pitäisikö sinun edes olla hänen kanssaan?

Yritä olla välittämättä kaikista niistä asioista, joita lehdet ja deittivalmentajat sinulle markkinoivat. Et voi käsitellä kaikkea tietoa, jota he antavat ja silti vaikuttaa luonnolliselta. Haluatko vaikuttaa muulta kuin luonnolliselta?

Kokeile sitä. Unohda kaikki se hömpötys, johon lehdet, kirjat ja ”iskuartistit” ovat opettaneet sinut keskittymään.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua

Artikkelin ”Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?” on kirjoittanut Andrew Foster. Rakkauden, ihmissuhteiden ja itseavun opiskelija, joka tykkää kirjoittaa ja opettaa siitä mitä on matkan varrella oppinut.

Mistä tiedät onko hän on kiinnostunut sinusta?
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki