Kuukauden sinkku: Lokakuu 2023

Lokakuun 2023 Kuukauden Sinkku on aurinkoinen Marko, joka on tunnettu huumorintajustaan ja letkeästä olemuksestaan. Hän saa usein ympärilläni olevat ihmiset hymyilemään.

Tervetuloa Markon maailmaan: 5-kymppinen etsii kumppania perheenperustamiseen!

Kuukauden sinkku

Moikka!

Olen Marko, eloisa viisikymppinen helsinkiläinen, joka on valmis astumaan uuteen ja jännittävään vaiheeseen elämässä. Asun aivan Helsingin keskustan tuntumassa tilavassa asunnossa, jossa on tilaa jakaa niin ilot kuin haasteetkin.

Työssäni viihdyn erinomaisesti ja nautin siitä, että saan olla osa jotain merkityksellistä. Tämä tarkoittaa, että minulla on taloudellinen pohja ja vakaa tulevaisuuden näkymä, joka olisi valmis täytettäväksi uusilla yhteisillä haaveilla.

Pituuttani löytyy 184 cm, joten olisin juuri sopivan kokoinen sinun kylkeesi kietoutumiseen. Luonteeni on aurinkoinen ja olen tunnettu huumorintajustani ja letkeästä olemuksestani. Rakastan nauraa, ja saan usein ympärilläni olevat ihmiset hymyilemään.

Vapaa-ajallani minut löytää usein flipperihallilta. Rakastan flipperien peluuta – niissä on jokin taianomainen yhdistelmä taitoa ja sattumaa, joka saa minut palaamaan aina uudelleen.

Tärkein asia elämässäni on kuitenkin rakkaus ja yhteinen perhe. Etsin naista, joka jakaa haaveeni ja innostukseni. Haluan kulkea rinnallasi kohti yhteisiä unelmiamme ja luoda lämpimän ja iloisen kodin täynnä naurua ja rakkautta.

Jos uskot, että voisimme olla se oikea pari ja haluaisit tutustua paremmin, niin laita viestiä. Odottelen innolla sitä hetkeä, kun voimme aloittaa oman seikkailumme yhdessä!

Lämpimin terveisin,

Marko
Kuukauden Sinkku

Kuukauden sinkun profiiliin pääset Aveciin jo kirjautuneena tästä>>
tai etsi nimimerkillä ”Markomiekkonen”.

Markon kuvat ja lisätietoja näet hänen Avec profiilista ja voit sitä kautta viestittää hänelle turvallisesti.

Miten saat yhteyden Kuukauden Sinkkuun?

  1. Kirjaudu sisään Avec profiiliisi (Tee ilmainen profiili, jos sinulla ei vielä ole)
  2. Klikkaa kirjautuneena kuukauden sinkun linkkiä tai hae nimimerkillä
  3. Lähetä yksityisviesti Kuukauden sinkulle Avec’in sisällä (turvallisesti yht.tietoja paljastamatta)

Tai lähetä viestiä kuukauden.sinkku sähköpostiin, jonka vastaanottaja vaihtuu kuukausittain. Varmista, että lähestyt tällä vain kyseisen kuukauden aikana.

Kuukauden sinkku: Lokakuu 2023 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Haluatko olla Kuukauden sinkku? Hae mukaan!

sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.