Kuukauden sinkku Marraskuu 2023

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023, Juha, ei ole luonteenlaadultaan hiljainen. Tästä huolimatta hän on hyvä kuuntelemaan myös sinun ajatuksiasi kaikenlaisista asioista. Hän on tunnettu suorasanaisuudestaan ja ennakkoluulottomasta luonteestaan.

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023

Mr Marraskuu, Juha, ei ole luonteenlaadultaan hiljainen. Tästä huolimatta hän on hyvä kuuntelemaan myös sinun ajatuksiasi kaikenlaisista asioista. Hän on tunnettu suorasanaisuudestaan ja ennakkoluulottomasta luonteestaan.

Kuuntele Juhan esittely myös Youtubessa.

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023

Olen Juha, reipashenkinen ja nopealiikkeinen 58-vuotias helsinkiläinen, joskin junantuoma, kuten useimmat muutkin täkäläiset. Olen täältä valmis liihottelemaan naisihmisten iloksi lähelle ja vähän kauemmaskin.

Olen kaksi kertaa eronnut yhden lapsen isä. Erojen lukumäärästä minut voisi päätellä vaikeaksi ihmiseksi, mutta se voi kertoa myös innokkaasta yrittämisestä. Mielenkiintoni vastakkaista sukupuolta kohtaan on yhä vakavamielinen ja vankka.

Olen kiinnostunut ensisijaisesti korviesi välisestä lihaksesta. Siellä muskelia saa olla runsaastikin. Minulla on tarjota sille bodauskumppani, vaikka en ole yliopistossa koskaan opiskellutkaan. Erityisesti arvostan itsetuntoa ja aikuisuutta. Ikäeroksemme olettaisin enintään kymmenkunta vuotta jompaankumpaan suuntaan.

Olen kaksimetrinen ja hoikka. En ole kuitenkaan mitenkään urheilullinen tai muutenkaan pääse ulkonäölläni kehuskelemaan. Toivoisin, että olisit yli 160cm, koska muuten voi uhata selkäkipu.

En halua tehdä puolestasi määrittelyä siitä, millainen parisuhteemme olisi tai mihin se johtaisi. Tärkeintä on, että se tuntuu molemmista hyvältä. Minun jokseenkin ainoa vaatimukseni on, että haluan, että puhumme asioista, erityisesti tunteistamme.

Olen todennäköisesti jotain muuta kuin millaiseksi olet haaveissasi tulevan prinssisi (tai sammakkosi) kuvitellut. Mutta pussataan ja katsotaan, millaiseksi näkymät sen jälkeen muuttuvat!

Haluatko ottaa yhteyttä? Kuukauden Sinkku Marraskuu 2023

  • Kirjaudu sisään Avec seuranhakuun ja klikkaa tästä suoraa linkkiä profiiliin (huom. toimii vain kirjautunena)
  • Lähetä viestiä sähköpostiin kuukauden.sinkku@sinkkutapahtumat.fi ja varmista, että olet lähettämässä viestiäsi kuluvan kuukauden sinkulle. Vastaanottava sähköposti muuttuu sinkun mukana. Marraskuun 2023 aikana ko. osoitteessa viestin saa Juha. HUOM! Jos otit yhtyttä 26.11. tai sitä ennen, niin sähköpostiosoitteessa oli pieni typo. Lähetä viesti uudelleen. Nyt toimii: kuukauden.sinkku@sinkkutapahtumat.fi
Kuukauden sinkku Marraskuu 2023 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Eikö sinulla ole Avec profiilia?

Ei hätää, sillä sellaisen voit tehdä ihan ilmaiseksi ja Avec’in käyttö on sinulle ilmaista ja rajoituksetonta. Nyt ja aina.

Mene tästä Avec’iin ja tee profiili nyt.

Haluatko löytää Sen Oikean? Haluatko lisätä mahdollisuuksiasi seuranhaussa?

Hae mukaan Kuukauden Sinkuksi. Kerran se vain kirpaisee 😉 ja palkinto voi olla että Hän löytyy. Uskallatko lähteä mukaan seikkailuun vai annatko onnen odottaa itseään?

Kuukauden sinkku Marraskuu 2023 - löydä se oikea - seuraa sinkuille
Kuukauden sinkku tarjoaa näkyvyyttä seuranhakuun. Löydä se oikea. Seuraa sinkulle.
Kuukauden sinkku Marraskuu 2023
sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.