Tosirakkautta vai rakkauspommitusta?

Mistä tietää, onko se tosirakkautta vai rakkauspommitusta pelkästään? Lue rakkausopas sinkuille ja tunnista tosirakkaus.

Mistä tietää, onko se tosirakkautta vai pelkkää rakkauspommitusta?

Rakkausopas sinkuille.

Tosirakkautta vai rakkauspommitusta?

Olet mahdollisesti tavannut jonkun ja rakkaudelliset tekstiviestit vyöryvät sisään, kukat ilmestyvät ovellesi ja tunnet olevasi pilvissäsi. Mutta mistä tiedät, onko se todellista rakkautta vai pelkkää rakkauspommitusta? Tutustutaan tarkemmin asiaan ja selvitetään, mitkä ovat todellisen rakkauden ja manipuloinnin erottamattomat merkit.

Sijoittaako hän sinuun?

Aloitetaan investointitekijällä. Panostaako hän aikaa, energiaa ja – uskalletaanko sanoa – sydäntä sinuun tutustumiseen? Todellinen rakkaus on kaksisuuntainen tie, eikä yksisuuntainen lippu huomioon.

Tosirakkautta vai rakkauspommitusta? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Tosirakkautta vai rakkauspommitusta? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Menossa mukana

Jos hän on täysillä mukana, hän suhtautuu sinuun syvällisemmin, on kiinnostunut elämästäsi, tunteistasi, innostukistasi ja suruistasi. Jos hän on paikalla vain hyvien hetkien vuoksi, se on varoitusmerkki.

Ovatko hänen sanansa ja tekonsa linjassa?

”Teot puhuvat enemmän kuin sanat”, olet kuullut sen tuhat kertaa. Mutta kun sanat ja teot ovat sopusoinnussa, se on rakkauden sinfoniaa. Onko hän johdonmukainen siinä, mitä hän sanoo ja tekee?

Merkityksellisyys

Älä innostu pelkistä kauniista, mutta niin merkityksettömistä sanoista. Varmista, että hän tekee myös niitä kauniita asioita. Näiden kahden pitäisi kulkea käsi kädessä.

Rakkaus tosielämä netin ulkopuolella

Oletteko tavanneet tosielämässä?

Virtuaalitodellisuus sopii hyvin pelaamiseen, mutta ei merkityksellisiin suhteisiin. Jos ette ole tavanneet kasvotusten, ota askel taaksepäin. Fyysisessä läsnäolossa on aitoutta, jota pikselit ja teksti eivät voi koskaan korvata.

Todellisuus

Mikään määrä videojuttelua ei voi korvata kasvokkain tapahtuvaa aikaa. Juuri näissä todellisissa hetkissä rakkaus joko kukoistaa tai kuihtuu.

Emotionaalinen yhteys: Haavoittuvuus

Tämä on iso juttu. Haavoittuvuus ei ole helppoa, mutta se on tunnesiteen kulmakivi. Oletteko molemmat laskeneet suojauksianne, päästäneet irti kaunistelusta ja vain olleet oma itsenne?

Avoimet sydämet

Kun hän ei salaa mitään – hassuimmista omituisuuksistaan syvimpiin pelkoihinsa – silloin tiedät, että olet löytänyt kultaa.

Antaminen ilman odotuksia

Todellinen rakkaus on anteliasta. Jos hän lahjoittaa sinulle aikaansa, huomiotaan tai jopa aineellisia asioita odottamatta vastinetta, hän on hyvä tyyppi.

Rakkaus, ei kauppa

Ei sitoumuksia, ei velkakirjoja, ei salattuja suunnitelmia. Antamisen pitäisi tuntua luonnolliselta jatkumolta hänen rakkaudelleen sinua kohtaan.

Todellinen rakkaus parantaa

Tämä on kirsikka kakun päällä. Tunnetko olosi paremmaksi, terveemmäksi ja onnellisemmaksi, kun hän on elämässäsi? Rakkauden pitäisi olla piristävää, ei jatkuvaa tunteiden vuoristorataa.

Sinkkuus ja valitsemisen vaikeus

Tosirakkautta vai rakkauspommitusta?

Parantava kosketus ja läsnäolo

Se on kuin olisi henkilökohtainen sparraaja nurkissasi. Henkilö, joka tekee pahimmistakin päivistäsi hieman valoisampia. Se on parantumista, se on rakkautta.

Johtopäätös

Rakkauden navigointi on vähän kuin purjehdus; tarvitset sekä viisautta että rohkeutta. Sinun on oltava varovainen rakkauden pommitusten suhteen, mutta myös avoin todellisen rakkauden lempeille, johdonmukaisille osoituksille. Keskittymällä näihin indikaattoreihin voit ohjata sydämesi kohti jotain aitoa, palkitsevaa ja todellista.

Muista, että ansaitset rakkauden, joka tuo lisäarvoa elämääsi. Et sellaista, joka jättää sinut jatkuvasti kyseenalaistamaan. Onnea sille, että löydät rakkauden, joka on yhtä aitoa kuin sinä itse olet.

Artikkelin ”Tosirakkautta vai rakkauspommitusta” on kirjoittanut Matthew Coast.

Mitä on rakkauspommitus?

Rakkauspommituksen tarkoituksena on saada sinut retkahtamaan niin, ettei mahdollinen epäilys ehdi hiipiä mieleesi.

Jos huomaat, että deittisi ilmaisee tunteitaan liian innokkaasti epätavallisen varhaisessa vaiheessa, saattaa kyseessä olla love bombing, siis rakkauspommitus. Huomionosoituksissa ei ole mitään väärää, ja jos toisesta tykkää, saa sen näyttääkin rohkeasti.

Rakkaudentunnustukset, ylistävät sanat ja monimuotoiset huomionosoitukset voivat nimittäin väärissä käsissä olla väline, joilla juonikkaat henkilöt saavat toisen rakastumaan heihin pikavauhtia. Normaalilla tahdilla eteneminen kun paljastaisi puolia, jotka voisivat saada rakkauspommittamisen kohteen harkitsemaan parisuhdetta ihan uudelleen.

Rakkauspommituksen kohteeksi joutunut manipuloijan läheinen saa kuulla olevansa mahtavin luomus koko universumissa. Rakkauspommittaja saattaa kertoa, ettei milloinkaan ole tavannut ketään sinun kaltaistasi ja hän haluaa viettää loppuelämänsä sinun kanssasi. Jos jonkin vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, se todennäköisesti on.

Ennen pitkään suitsutus loppuu ja sinua aletaan arvostella asioista, joita toinen on aiemmin ylistänyt.

Kun pommituksen kohteeksi joutunut osoittaa ensimmäisen kerran, ettei hänen maailmansa pyörikään toisen ihmisen ympärillä, rakkauspommitusta hyödyntänyt henkilö paljastaa todellisen luonteensa. Hän saattaa suuttua ja muuttua kontrolloivaksi. Toisaalta osa ihmisistä osoittaa tunteitaankin avoimemmin kuin toiset.

Jos näyttävät kiintymyksenosoitukset jatkuvat ja jos henkilö tekee sen, mitä lupaakin, ja mikäli hän ei missään vaiheessa vähättele sinua tai tarpeitasi, niin silloin kyse ei todennäköisesti ole rakkauspommittamisesta.

Tosirakkautta vai rakkauspommitusta

Lue myös 5 neuvoa miten välttää sydämen särkyminen.

Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia. Haluatko kirjoittaa sinkkublogiin? Voit kirjoittaa omalla nimelläsi tai SinkkuBloggaajan profiilia hyödyntäen. Lähetä kirjoituksesi täältä.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Tilaa viikkokirje

Löydä muita samassa elämäntilanteessa olevia sinkkuja.