5 kohtaa miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista

Miksi hän täyttää kaikki kriteerit, mutta sinä et vain kiinnostu hänestä? Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista? Tapaamme jonkun ja olemme niin toiveikkaita, mutta sitten emme vain tunne mitään, emmekä vain tajua miksi.

Miksi hän täyttää kaikki kriteerit, mutta sinä et vain kiinnostu hänestä?

Listan kaikki laatikot on ruksittu, mutta kipinää ei synny.

Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista?

Oletko tilanteessa, jossa tapailet henkilöä, joka täyttää kaikki kriteerit, mutta sinä et vain kiinnostu hänestä?

Oletko etsinyt deittisi kaltaista ihmistä ja nyt kun olet tavannut hänet, olet yllättynyt, ettei hän vain ole se oikea henkilö sinulle?

Tämä taitaa olla hyvin yleistä. Tapaamme jonkun ja olemme niin toiveikkaita, mutta sitten emme vain tunne mitään, emmekä vain tajua miksi.

On monia syitä, miksi hän täyttää kaikki odotukset, mutta sinä et silti ole kiinnostunut hänestä. Niiden tunteminen auttaa sinua näkemään selvästi ja päästämään irti, kun ja jos se on oikea asia.

Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista:

1 – Odotukset eivät ehkä ole sinun.

Jos huomaat, että he täyttävät kaikki kriteerisi, mutta sinä et vain ole kiinnostunut heistä, se voi hyvinkin johtua siitä, että ne eivät ole sinun omia kriteereitäsi.

Monilla meistä on asioita, joita meidän mielestämme pitäisi haluta. Asioita, joita vanhempamme, ystävämme tai yhteiskunta sanoo meille, että meidän pitäisi haluta ja saada. Ajattelemme, että jos muut ihmiset haluavat näitä asioita, meidänkin pitäisi saada ne.

Vanhempamme esimerkiksi haluavat usein, että löydämme jonkun, joka on henkisesti vakaa, hyvästä perheestä ja taloudellisesti hyvässä asemassa ja joka haluaa tai ei halua hankkia lapsia. Ystävämme haluavat, että hän on pitkä, tumma ja komea, ja yhteiskunta sanoo, että hänellä on oltava tietty kauneustaso meihin verrattuna.

Ja kaikki nämä asiat ovat ihan hyviä, mutta ovatko ne asioita, joita sinä todella haluat?

Tiedän, että minun kohdallani vanhempani halusivat minulta lähes kaikkea sitä, mitä olen edellä luetellut. Totta kai he halusivat – he halusivat varmistaa, että minusta pidetään hyvää huolta. Ja ystäväni etsivät ihmisiä, jotka olivat kotoisin samalta alueelta ja kouluista kuin me. Tämän seurauksena nuo asiat olivat listallani, vaikka en todellakaan ollut varma, halusinko niiden olevan.

Halusin löytää jonkun, joka on fiksu, sarkastinen, kunnianhimoinen, arvostaa tequilaa ja joka ei halunnut asettua heti aloilleen. En kuitenkaan kertonut sitä ihmisille, koska minua nolotti tehdä niin.

Tämän seurauksena löysin kerta toisensa jälkeen ihmisiä, jotka täyttivät kaikki oikeat kriteerit, ainakin perheeni ja ystävieni mielestä, mutta jotka eivät vain olleet minulle sellaisia, joita halusin.

Mutta minä yritin, lupaan sen teille. Yritin noudattaa näitä toiveita, mutta joka kerta se johti vain sydänsuruihin.

Vasta kun olin hyvin selvillä siitä, mitä listan laatikoihin todella kuului, pystyin löytämään jonkun, joka täytti odotukseni.

Eroni jälkeen toivelistani oli täysin erilainen. Kesti jonkin aikaa tajuta mitä oikasti halusin, mutta kun tajusin, löysin unelmieni miehen.

Kartoita siis, mitkä odotuksesi todella ovat. Ovatko ne todella sitä, mitä sinä etsit, vai jonkun toisen käsitys siitä, mitä sinulla pitäisi olla?

sinkkutapahtumat: löytä seuraa
Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista?

2 – Et ole valmis

Kun ex-mieheni ja minä olimme häämatkalla, kysyin häneltä, miten löysimme toisemme. Hän sanoi, että kyse oli vain ajoituksesta. Eikö olekin ”romanttista”?

Monet meistä löytävät jonkun, joka täyttää kaikki toiveet, meidän listamme, mutta me emme vain ole valmiita juuri hänelle.

Ehkä vielä opiskelemme ja haluamme matkustaa ympäri maailmaa. Se täydellisin ihminenkin saattaa estää myös meitä. Tai ehkä täydellinen henkilö, joka täyttää kaikki odotuksen on aivan edessämme ja on valmis menemään naimisiin ja hankkimaan lapsia, mutta me emme vain ole.

Tiedän, että kun olin ensimmäisen kerran eronnut, tapasin jonkun, joka täytti kaikki toiveeni, mutta en ollut millään tavalla valmis suhteeseen. Tämän seurauksena huomasin, että menetin kiinnostukseni häntä kohtaan melko nopeasti.

Alkukipinä, jota tunsimme, ei vain riittänyt pitämään minua kiintyneenä tai viettämään aikaani hänen kanssaan. Tiesin tarvitsevani omaa aikaa ennen kuin voisin olla taas ehjä uuteen suhteeseen. Siirryin nopeasti eteenpäin, mutta olen usein miettinyt, millaista olisi ollut, jos ajoitus olisi ollut parempi.

Entä sinä? Oletko todella valmis löytämään jonkun, joka täyttää kaikki odotukset ja sitoutumaan häneen loppuelämäksesi? Oletko valmis tekemään uhrauksia ollaksesi jonkun kanssa vain siksi, että hän on henkilö, jonka kanssa sinun ns. pitäisi olla?

Voin kertoa jo nyt sinulle, että tässä miljoonien ihmisten maailmassa tulet tapaamaan monia ihmisiä, jotka täyttävät kaikki odotuksesi, ei vain tätä yhtä. Ja ehkä tapaat tuon henkilön Sinkkutapahtumissa.

Jos sinulla on henkilö, joka täyttää kaikki kriteerit, mutta et ole kiinnostunut hänestä, se voi johtua siitä, ettet ole vielä valmis!

Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista
Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista?

3 – Kemiaa ei ole

Yksi nettideittailun (jota kannatan 100-prosenttisesti keinona tavata ihmisiä) pääongelmista on se, että teemme kirjaimellisesti listan odotuksista ja palvelun kriteerivalikko auttaa meitä rastittamaan ne pois.

Kun joku siis tulee ruudulle, se tapahtuu siksi, että tyyppi kirjaimellisesti täyttää kaikki ruksimamme laatikot, joita pidämme tärkeinä, asioita, jotka meidän mielestämme ovat välttämättömiä.

Tiedät, mitä tarkoitan. Heidän pituutensa, ikänsä, asuinpaikkansa, työnsä, onko heillä lapsia vai ei jne. Kaikki nämä asiat ovat asioita, joita rastitamme, kun rakennamme deittiprofiiliamme.

Tiedän kuitenkin, että usein käy niin, että vaikka joku netissä tapaamamme henkilö saattaa täyttää kaikki odotuksmme (ruksimme), niin kun tapaamme hänet, huomaamme ettei kemiaa ole.

Olen useammin kuin kerran käynyt pitkiä, hauskoja sähköposti- ja tekstiviestejä sellaisten miesten kanssa, jotka tapasin verkossa ja jotka täyttivät kaikki kriteerini. Juttelimme päiviä tai viikkoja ja olin niin innoissani siitä, että olin tavannut jonkun, joka oli kaikkea sitä, mitä halusin. Sitten tapasin hänet, eikä mitään kipinää. Ei minkäänlaista kemiaa. Olisin niin pettynyt.

Useimmiten yritin kuitenkin antaa tälle ihmiselle mahdollisuuden. Hänellä oli niitä ominaisuuksia, joita etsin, mutta en vain tuntenut mitään. Ajattelin, että minun olisi hyvä silti yrittää. Ja vaikka kuinka yritin, en vain päässyt maaliin – en saanut sitä tunnetta, että suhteella olisi ollut tulevaisuutta.

Kysy siis itseltäsi – onko sinun ja tämän paperilla täydelliseltä vaikuttavan henkilön välillä kemiaa? Jos näin ei ole, voi olla, että hän täyttää kaikki kriteerit, mutta sinä et vain ole kiinnostunut hänestä.

5 kohtaa miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
5 kohtaa miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

4 – Yksi tärkeä ruksi saattaa puuttua

Okei, sanotaan, että olet tavannut jonkun, joka täyttää kaikki ruksimasi laatikot, ajoitus on oikea ja kemia on ehdottomasti kohdallaan. Miksi kaikesta tästä huolimatta et silti ole kiinnostunut hänestä? Se on niin turhauttavaa, koska haluaisit todella olla.

Ehkä se johtuu siitä, että yksi ruutu ei ole ruksattu. Yksi ruutu, joka ei ole ruksattu, ohittaa ne kaikki muut, jotka ovat ruksattu.

Tapasin kerran netissä miehen, joka oli paperilla täydellinen. Hän oli kaikkea sitä mitä halusin, paitsi kaksi asiaa – eronnut ja ansiotyössä.

Hän oli asumuserossa (vaikka asuikin edelleen kotona) ja hänet oli hiljattain irtisanottu työstään. Hän oli varma, että pääsisi pian takaisin töihin, mutta minulla ei ollut siitä varmuutta.

Huolimatta epäröinnistäni näiden rastittomien ruutujen suhteen, aloitin suhteen, mutta se pysähtyi nopeasti. Pidin kaikesta hänessä paitsi siitä, että hän ei ollut eronnut ja vietti päivänsä työnhakuun, en vain päässyt siitä yli. En vaikka kuinka yritin.

Kysy siis itseltäsi, onko henkilössä joitakin mutta ei kaikkia ruutuja ruksattu. Voi olla, että tuo yksi puuttuva ruksi on se, joka estää sinua olemasta rakastunut siihen henkilöön, johon sinun mielestäsi pitäisi olla rakastunut.

5 kohtaa miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista?

5 – Rakastat jotakuta toista

”Bachelor in Paradise” -ohjelmassa Victoria Fuller tapasi Alexin, jonka hän vannoo ”täyttävän kaikki ruksittavat laatikot”. Mies näyttää sopivalta, on oikean ikäinen, taloudellisesti itsenäinen ja haluaa mennä naimisiin ja saada lapsia heti. Hienoa!

Sattui vain niin, että Victorialla on myös toinen mies, Johnny, josta hän TODELLA pitää. Ja Johnny ei täytä juuri mitään rukseja hänen laatikoistaan.

Hän on siis hämmentynyt eikä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi. Kaikki rannalla puhuvat tästä.

Uskon, että koska hän on niin kiintynyt Johnyyn, hän ei vain ole riittävän kiinnostunut Alexista, joka täyttää KAIKKI hänen toivelistallaan. Johnny on nuori, vasta aloittamassa uraansa ja etsii rakkautta, mutta ei vielä avioliittoa ja lapsia. Victoria kuitenkin on todella kiintynyt häneen.

Johnny saa hänet nauramaan ja kiinnostaa myös seksuaalisesti. Heillä on yhdessä kivaa. Hän pitää myös toisesta miehestä Alexista, joka on mukava mies, mutta tämä ei tee häneen sitä tiettyä vaikutusta, jota Johnny tekee. Ja siksi hämmennys.

Luulen, että voisi olla mahdollista, että jos Johnny ei olisi kuvioissa mukana, Victoria voisi turvautua Alexiin positiivisella tavalla ja se voisi päättyä avioliittoon ja lapsiin. Mutta kun Johnny on kuvioissa mukana, se muuttaa kaiken.

Jos siis olet tavannut jonkun, joka täyttää kaikki kriteerit, mutta et vain ole kiinnostunut hänestä, voi se johtua, että kuvioissa on myös joku muu. Sellainen, joka saa sinut tuntemaan olosi upeaksi.

Luet varmaan tätä artikkelia, koska olet tässä tilanteessa, jossa olet tavannut jonkun, joka täyttää kaikki kriteerit, mutta et vain ole kiinnostunut hänestä. Ja olen pahoillani, jos näin on.

Me kaikki haluamme vain terveen suhteen. Löytää henkilön, joka täyttää kriteerimme. Loogisesti se henkilö, jonka kanssa meidän pitäisi olla yhdessä. Eikö niin?

Elämä ja rakkaus eivät kuitenkaan ole niin suoraviivaisia. Rakkaus ja elämä on sotkuista.

Kysy siis itseltäsi, ovatko kriteerisi sinun omia, oletko todella valmis terveeseen suhteeseen, onko kemia kohdallaan ja onko mitään laatikoita jäänyt ruksimatta.

Ehkä jos teet näin, niin saat selvyyttä odotuksiisi ja tiedät miten edetä.

Muistakaa – rakkaudessa ei tehdä kompromisseja. Pidä kiinni siitä, mitä todella haluat ja löydä etsimäsi onni.

Artikkeli: Miksi et kiinnostu täydellisestä kumppanista?

Mistä etsiä kumppania? Katso alta: Avec & tapahtumat.

Avec seuranhaku
Avec seuranhaku on ilmainen
Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa

Artikkelin lähde: Medium.

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.