4 syytä miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä

Ja miten löytää loistava mies. Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä? Pidät ihmisistä, jotka ovat samanlaisia kuin sinä. Aivosi tietävät ja pitävät tutusta, joten jos olet mahtava, tunnet olosi mukavaksi muiden mahtavien ihmisten seurassa. Paitsi että on lukemattomia naisia, jotka rikkovat tätä sääntöä.

Ja miten löytää loistava mies.

Upeiden naisten pitäisi vetää puoleensa upeita miehiä.

Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä?

Se on luonnonlaki: pidät ihmisistä, jotka ovat samanlaisia kuin sinä. Aivosi tietävät ja pitävät tutusta, joten jos olet mahtava, tunnet olosi mukavaksi muiden mahtavien ihmisten seurassa.

Paitsi että on lukemattomia naisia, jotka rikkovat tätä sääntöä.

He ovat kunnianhimoisia, hyvännäköisiä, ystävällisiä ja älykkäitä. He ovat koko ns. täysi paketti.

Silti he vetävät puoleensa vain rikkinäisiä miehiä. Nämä naiset tuhlaavat aikaa, rahaa ja energiaa suhteisiin, joilla ei koskaan ollut mitään mahdollisuuksia. Lopulta he uupuvat, eikä heillä ole energiaa etsiä oikeaa ihmistä.

Näin ei tarvitse olla.

Jos olet upea nainen, joka ei löydä upeaa miestä, älä huoli. Kun ymmärrät, mistä tämä käytös johtuu, tiedät, mitä tehdä katkaistaksesi tämän painajaiskierteen ja tavataksesi unelmiesi miehen.

Tässä 4 syytä miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä:

1. Aivosi rakastavat rutiinia

Saatat olla upea nainen, mutta aivosi silti huijaavat sinua.

Tässä on syy: aivosi rakastavat rutiinia. Opit kaavoja syntymästäsi lähtien, ja teet parhaasi toistaaksesi niitä, koska tiedät tämän toimivan. Tottumuksesi eivät ehkä ole parhaita, mutta ne pitävät sinut hengissä.

Tämä saattoi toimia hyvin keskiajalla, mutta ei enää.

Tämä rutiini saa sinut houkuttelemaan rikkinäisiä miehiä.

Kuvittele, että ensimmäinen suhteesi ei ollut mukava. Exäsi oli epäkypsä, ei koskaan asettanut sinua etusijalle ja ehkä jopa petti sinua. Silloin olit vielä teini-ikäinen, joten imit sitä kuin sieni.

Tästä suhteesta alkaa sinun mallisi.

Olet oppinut, että näin se toimii, joten se tekee sinut mukavaksi. Ja se, mitä jo tiedät, on turvallisempaa kuin se, mitä et tiedä. Niinpä alitajuisesti etsit samaa mallia, vaikka se ei ole sinulle hyväksi.

Mitä on tehtävä?

Aivosi kehittävät ja vahvistavat kuvioitasi koko eliniän. Et voi odottaa niiden muuttuvan yhdessä yössä, joten varaudu pitkään (ja kivuliaaseen) prosessiin.

Suhteet vaativat toimiakseen muutakin kuin rakkautta. Tee siis lista asioista, jotka eivät ole sinulle neuvoteltavissa:

  • Haluatko saada lapsia?
  • Millaiset ovat rutiininne pariskuntana?
  • Miten aiotte järjestää taloutenne?

Tiedät, että haluat muuttua, mutta sinun on muututtava oikeaan suuntaan. Kun tiedät, mitä odotat, voit verrata sitä vanhoihin malleihisi. Miten unelmiesi parisuhde eroaa nykyisestä suhteestasi?

Näin voit hiljalleen siirtyä lähemmäs unelmiesi suhdetta.

parhaat iskulauseet sinkuille
Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä?

2. Haluat jännitystä

Rikkinäiset miehet ovat voimakkaita, koska he saavat sinut tuntemaan jotain.

Tämä mies on intensiivinen. Kun hän on hyvä, hän on täysillä mukana. Hän saa sinut tuntemaan itsesi kuningattareksi, maailman erikoisimmaksi naiseksi. Hän liikuttaa vuoria puolestasi, koska ansaitset sen. Et voi kuvitella, että joku muu rakastaisi sinua niin paljon.

Mutta toisinpäin: kun hän on huono, tunnet itsesi roskaksi.

Tunnet taistelun jännityksen, ja se on huumaavaa. Tunnet myös kiihkeän rakkauden jännityksen. Uskot, että rakkauden pitäisi olla tunteiden vuoristorataa.

Paitsi että kun totut jännitykseen, koet tosirakkauden tylsäksi.

Vaikka tapaisit täydellisen miehen, lähetät hänet pois, koska luulet, ettei hän rakasta sinua tarpeeksi. Todellisuudessa se, joka ei rakastanut sinua, oli mies, joka satutti sinua.

Ja tuhlasit juuri mahdollisuuden löytää tosirakkaus, koska olet riippuvainen jännityksestä.

Mitä tehdä?

Jännitys kuulostaa teoriassa hyvältä, mutta käytäntö on erilainen.

Kuvittele, että kasvatat lapsia miehen kanssa, joka riitelee kanssasi pienistä yksityiskohdista. Tai tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia talon ostamisesta. Entä jos hän lähtee ilman selitystä? Et tarvitse kiihkeää kumppania, vaan luotettavan kumppanin.

Jännitys ei ole romanttista; se on myrkyllistä.

Etsi kumppani, joka saa sinut tuntemaan olosi turvalliseksi, rakastetuksi ja joka nauttii kanssasi vietetystä ajasta. Rakkaus ei ole tunteiden vuoristorataa, vaan elinikäistä kumppanuutta.3. Haluat potentiaalisen henkilön

Kun ihastut rikkinäiseen ihmiseen, haluat korjata hänet (vaikka tiedostamattasi). Kukaan ei halua olla rakastunut luuseriin, joka ei ota elämää vakavasti. Niinpä luot mielessäsi (epärealistisen) ajatuksen.

Rakastut potentiaaliin, et henkilöön.

Et ole oikeasti rakastunut häneen (mutta luulet olevasi). Todellisuudessa olet rakastunut ajatukseen tulevaisuudesta. Jäät, koska odotat hänen muuttuvan ja olevan kiitollinen siitä, että autoit muuttamaan hänen elämänsä.

Paitsi että mikään ei takaa, että hän koskaan muuttuu.

Joten unelmoit suhteesta, jota ei ehkä koskaan tapahdu. Mikä pahempaa: olet vaarassa tuhlata vuosia mieheen, joka on aina ilmaissut toiveensa. Hän ei huijannut sinua, vaan huijasit itseäsi.

Mutta fantasia on aina parempi kuin todellisuus. Todellinen suhteesi ei voisi koskaan kilpailla fantasiasuhteen kanssa.

Siksi jahtaat jatkuvasti fantasiasuhteita todellisten sijaan.

Mitä tehdä:

Olet hieno ihminen ja haluat auttaa muita. Näet ihmisissä parasta, ja se on hienoa.

Mutta et ole supersankari.

Et voi auttaa ihmistä, joka ei halua, että häntä autetaan. Sinulla on rajallinen valta muiden ihmisten elämään. Ja jos pakotat hänet muuttumaan, se ei ole aitoa, koska se ei ole lähtöisin hänestä. Tämä muutos ei tule kestämään.

Ihmiset ovat rehellisiä siitä, keitä he ovat. He näyttävät sen sinulle sanoillaan ja teoillaan. Sinun on vain oltava valmis näkemään se ja hyväksymään rajoituksesi.

Älä tuhlaa energiaa yrittäessäsi muuttaa ihmisiä. Etsi mies, joka haluaa kehittyä ja tekee sinusta paremman.

Yksin: Psykologiset tekijät nostavat biologista ikääsi
Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä?

4. Pelkäät olla yksin

On vaikeaa olla sinkku. Selaat Instagram-feediäsi ja näet onnellisia pareja, jotka menevät naimisiin, saavat vauvoja ja ostavat taloja. Tunnet jääväsi jälkeen. Puhumattakaan perheestäsi, joka ihmettelee, milloin asetut aloillesi.

Kaikki yrittää vakuuttaa sinulle, että sinkkuna oleminen on huono asia.

Yhtäkkiä rikkinäinen mies ei tunnukaan enää niin rikkinäiseltä. Kaikilla on vikoja, eikö niin? Joten sinä tyydyt, koska se on se, mitä sinulla on juuri nyt. Kaikki kuulostaa paremmalta kuin olla yksin.

Suhteissa ei aina ole kyse rakkaudesta.

Kun olet parisuhteessa, pääset eroon sosiaalisista paineista. Suhteesi toimii validointina: ”Joku valitsi minut! Olen rakkauden arvoinen!”

Sillä, että olet hieno nainen, ei ole väliä. Haluat vain parisuhteen.

Mitä tehdä?

Et ehkä tajua sitä, mutta kumppanillasi on suuri vaikutus elämääsi. Hän muuttaa raha-asioitasi, kasvattaa lapsesi ja viettää tuntikausia kanssasi. Se on elämää muuttava päätös, joten sinun on parasta löytää oikea ihminen.

Jos tyydyt, olet vaarassa viettää loppuelämäsi onnettomana.

Totuttele sen sijaan olemaan yksin. Kun viihdyt yksin, et ole riippuvainen muiden ihmisten onnellisuudesta. Ryhdy parhaaksi ystäväksesi: kokkaa lempiruokaa, osta lahjoja, harrasta liikuntaa ja tanssi.

Kukaan ei nauti seurastasi, jos et itse tee niin.

Kun teet rauhan sinkkuuden kanssa, nostat vaatimustasoasi. Jos viihdyt hyvin yksin, otat vastaan vain jonkun, joka tekee elämästäsi entistäkin parempaa.

Yksin oleminen on epämukavaa. Mutta se on parempi kuin tyytyminen.

Hyvät naiset eivät aina vedä puoleensa hyviä miehiä (vaikka he sen ansaitsevatkin). Sillä ei ole mitään tekemistä heidän ominaisuuksiensa kanssa vaan heidän ajattelutapansa kanssa.

Jos kaikki exäsi ovat rikkinäisiä miehiä, yhteistä heille olet sinä. Jos siis haluat muuttaa rakkauselämääsi, sinun on muutettava käyttäytymistäsi.

Tilannetta on vaikea nähdä selkeästi, kun on tunnepuolella. Mutta jos tunnistat itsessäsi näitä käyttäytymismalleja, on aika muuttua. Eikä koskaan ole liian myöhäistä muuttua. Sillä ei ole väliä, kuinka monen kusipään kanssa olet seurustellut. Tärkeintä on löytää oikea ihminen.

Missä tapaat kiinnostavia sinkkuja?

Löydät sinkkuja helposti sinkkutapahtumista. Jos paikkakunnaltasi ei löydy sopivaa tapahtumaa, niin voit järjestää sellaisen. Sivusto on sinulle ilmaiseksi käytettävissä ilmoitteleluun.

Sinkkujen oma Avec seuranhaku on myös ilmaisena ja rajoituksetta käytettävissäsi. Täytä profiili ja aloita seuranhaku.

Sinkuilla on vuosia ollut myös lauantaisin keskustelulinja auki verkossa: Sinkut linjoilla. Liity mukaan. Se on sinulle myös täysin ilmaista.

Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä? Koska eivät ehkä ole käyneet Sinkkutapahtumissa 😉

Sinkkutapahtumien kautta löydät uusia ystäviä ja ehkä myös Hänet.

Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Avec seuranhaku
Avec seuranhaku ilmainen sinkuille

Artikkeli: Miksi upeat naiset vetävät puoleensa rikkinäisiä miehiä? Artikkelin kirjoittaja Medium sivustolla Claire Lowe

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki