Deittisovellukset: Miksi nainen ei vastaa?

Oletko syvällisesti miettinyt miksi nainen ei vastaa viesteihisi deittisovelluksissa? Mitä kannattaa tehdä parantaakseen mahdollisuuksiaan löytää kumppani sovellusten kautta?

Deittailu nykyään on mennyt niin surkeaksi, että naiset pakastavat munasolunsa mieluummin kuin asettuvat aloilleen väärän miehen kanssa.

Deittisovellukseet: Miksi nainen ei vastaa?

Eräs nainen kertoi hiljattain, ettei hän halua olla deittisovelluksissa, koska siellä on liikaa epärehellisiä ihmisiä.

Jotkut teeskentelevät olevansa sinkkuja, mutta jos todella jäljität hänen profiilinsa netistä, hänellä todennäköisesti on kaksi lasta ja hän on naimisissa.

Mitä ajanhukkaa.

Ja ne naiset, joilla on vielä profiileja deittisovelluksissa, harvoin avaavat niitä. Mutta se on vain yksi syistä, miksi naiset saattavat lakata vastaamasta viestiisi.

Deittisovellukset: Miksi nainen ei vastaa? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Deittisovellukset: Miksi nainen ei vastaa? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

”Hei” lähettäminen ei riitä.

Ei ole mikään salaisuus, että naiset saavat enemmän viestejä deittisovelluksissa kuin miehet. He saavat myös paljon enemmän osumia.

Kokeilin kerran yhtä sovellusta ilman naamakuvaani ja sain silti osumia. Mutta kuten voit jo arvata, suurin osa niistä on vain ”hei/moi”.

Voidaan varmasti jo päätellä, että naiset pyyhkäisevät vasemmalle nopeasti heti, kun näkevät miehen profiilissa jotain, mistä eivät pidä. Miehet taasen antavat yleensä enemmän mahdollisuuksia.

Se on ”sanotaan ”hei” ja katsotaan mitä tapahtuu” -tyyppinen lähestymistapa.

Voit ehkä kutsua naista nirsoksi, jos hän pyyhkäisee vasemmalle, mutta miehet, jotka lähettävät ”moi” 10 kertaa peräkkäin 10 eri naiselle, eivät ole sen parempia.

Jos haluat kunnon vastauksen, sinun on lähetettävä muutakin kuin pelkkä ”hei”.

Hän on luultavasti saanut 50 muuta ”moi”-viestiä ennen sinua, joten tuskin oikeasti haluat olla osa lukemattomia viestejä.

Tutustu häneen etukäteen

Parasta on tutustua hänen profiiliinsa ja kysyä kysymyksiä sen mukaan. Kerran eräs tyyppi aloitti viestinsä kysymällä: ”Miten joogasessio sujui tänä aamuna?”, koska naisella oli joogaa esittelyssä.

Kun vietät vähintään 2 minuuttia hänen profiilinsa tutustuen ja katsot hänen fyysistä ulkonäköään pidemmälle, voitat varmasti muut miehet ”hei” viesteillään.

Deittisovellukseet: Miksi nainen ei vastaa?

Deittisovellukseet: Miksi nainen ei vastaa?

Voit toki miettiä, että olet jo lähettänyt lukuisia viestejä ja et jaksa enää panostaa. Ymmärrettävää. Tuskin saat viestejä muutoin kuin kunnollisella tutustumisella profiiliin etukäteen, joten käytä aikasi hyödyllisemmin. Jätä lukuisat heipat lähettämättä ja tutustu sen sijaan profiiliin. Lähetä vähemmän viestejä suuremmalla todennäköisyydellä saada vastauksia. Säästät myös omaa aikaasi.

Ei kunnollista esittelyä tai kuvaa

”Monet miehet eivät ymmärrä, että se on tärkeä asia.”

Et voi odottaa naisen käyvän kunnon keskustelua kanssasi, jos pysyt nimettömänä. Kun yrität olla mahdollisimman anonyymi.

Se on oikeastaan turhauttavaa.

Sillä ei ole väliä, kuinka hauskaa teillä voisi olla kasvotusten, kun deittisovelluksessa ensivaikutelmalla on kuitenkin merkitystä.

Naiset eivät etsi sikaa säkissä.

Monet deittisovellusten miehet eivät ymmärrä tätä, koska he eivät käsitä, että se on merkityksellinen asia ihan oikeasti.

Sinun ei tarvitse tehdä ”mallikansiota” valokuvillasi tai kirjoittaa pitkiä kappaletta siitä, kuka olet. Koita kirjoittaa kuitenkin itsestäsi edes perusasiat.

Useimmissa deittisovelluksissa voit esitäytettyjen kenttien avulla esitellä itsesi ja arvosi niin helposti, että sinun tarvitsee vain valita.

Ja jos olet Instagramissa, voit usein myös linkittää siihen esitelläksesi itsäsi enemmän.

Tärkeä asia deittisovelluksen kuvasta on, että se on ajan tasalla.

Ei kannata laittaa 10 vuotta vanhaa kuvaa, joka mahdollisesti näyttää täysin erilaiselta kuin miltä näytät nyt. Totuus paljastuu treffeillä ja voit tuottaa pettymyksen ensivaikutelmana. Haluatko sitä?

Huono deittikokemus = hyvin rajalliset mahdollisuudet uusiin ihmisiin.

Kun olet ollut deittisovelluksessa tarpeeksi kauan, voit helposti ajatella tuhlaavasi vain aikaasi.

Useimmat naiset ajattelevat näin.

Tuskin on yllätys, että monet rekisteröityvät Tinderiin ennen kuin ovat edes valmiita olemaan taas uudessa suhteessa.

Se tuntuu epäreilulta ketä tahansa toista kohtaan, joka on aidosti valmis uuteen suhteeseen sekä kiinnostunut heistä. Ja joskushan laastarisuhde voi johtaa pitempään suhteeseen. Aina on toivoa.

Nyt he eivät siis ole aidosti valmiita uuteen suhteeseen ja eivät edes vastaa viesteihin. Monesta voi tuntuu, ettei hänellä ole enää ole resursseja (tai voimavaroja) montaa henkilöä tavata löytääkseen sen oikean.

Siksi deittailu sellaisen kanssa, jonka sydän on vielä särkynyt, on paljon vaikeampaa. Monilla on myös huonoja kokemuksia entuudestaan ja sinun on vielä lisäksi osattava tuoda esiin se, että olet erilainen ja sinuun voi luottaa.

”Miksi et vain pysyisi apissa ja yrittäisi kaikin tavoin saada hommaa toimimaan?”

Naisia ei voi syyttää siitä, että he vihaavat nykyaikaista deittailua. Tosin näin käy myös miehille. Jos kyse ei ole vain deittailukulttuurista, niin myös ihmisten epärealistisista odotuksista – se vähentää mahdollisuuksia oikean ihmisen tapaamiseen.

Sinä(kin) olet saattanut tavata oikean ihmisen, mutta et vain ole antanut hänelle mahdollisuutta.

Moni ei halua, että sydän särkyy uudelleen. Monet eivät halua käsitellä pitkää paranemisprosessia petetyksi tulemisen jälkeen tai pettymyksen (suhde päättyi) jälkeen.

Syyttely ja valittaminen miten syvältä deittailu on, ei kuitenkaan auta sinua millään tavalla.

Näin tekemällä osoitat, että olet vain jumissa ja et ole tyytyväinen sinkkuelämääsi vielä. Tuskin olet vielä valmis luottamaan johonkin uuteen.

Katumukset tulevat aina olemaan olemassa, halusimme tai emme. Koska me ihmiset teemme virheitä.

Anna myös mahdollisuus jollekin, joka ei ole varma. Mene oman mukavuusalueesi ulkopuolelle.

Lupaukset ovat yliarvostettuja. Senhän jo tiedätkin.

Miksi et vain hengailisi mukana ja yrittäisi, jotta se toimisi sinulla ? Vaikka se ei onnistuisikaan – ainakin olet yrittänyt parhaasi.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua
Deittisovellukseet: Miksi nainen ei vastaa?
5 1 äänestä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.