Miksi monet naiset luopuvat deittailusta? 7 syytä.

Miksi monet naiset luopuvat deittailusta? Taustoja ja syitä, miksi monet valitsevat mielummin sinkkuuden kuin parisuhteen.

Lyhyesti: Koska sinkkuna oleminen on aliarvostettua.

Miksi monet naiset luopuvat deittailusta?

Nainen oli saanut tarpeekseen. Se oli viimeinen pisara. Heidän avioliittonsa oli huijausta.

Hän laittoi sydämensä ja sielunsa suhteeseen, mutta kumppani kohteli häntä kuin hänellä ei olisi väliä: Oli vihainen ja väkivaltainen ja kohteli naista kuin palvelijaa.

Nainen rakasti soittaa pianoaan, mutta hänen miehensä sanoi, että heidän uudessa asunnossaan ei ollut paikkaa sille. Ja mis oli se, joka aina sanoi viimeisen sanan. Joten tämä musikaalinen nainen, joka eli ja hengitti musiikkia, ei voinut soittaa rakastettua pianoaan.

Kumppani ei välittänyt eikä osoittanut tarpeeksi huomiota naisen tarpeille.

Ajan myötä naisen rakkaus hiipui.

Kun heidän avioliittonsa päättyi, oli se naiselle valtava helpotus. Hän sai vihdoin taas hengittää. Ja hän osti itselleen uuden pianon.

Ystävästä tulee leski

Tämän naisen paras ystävä oli naimisissa yli pitkään, kunnes kumppani kuoli. Menetettyään miehensä hänen ystävänsä oli järkyttynyt. Hän oli hyvä mies, vastuullinen ja rakastava. Hän sai naisen aina nauramaan.

Miksi monet naiset luopuvat deittailusta? 7 syytä. 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Mies oli todella ollut hänen elämänsä rakkaus. Hän ei olisi halunnut elää ilman miestään, mutta hän oli jäänyt yksin.

Vuodet kuluivat, ja hän tottui olemaan yksin. Löytyi hienoja asioita. Hän oli vapaa tekemään mitä halusi. Ja hän tiesi syvällä sisimmässään, ettei hän voisi koskaan rakastaa ketään toista niin kuin hän rakasti miestään.

Hän alkoi rakastaa yksin olemista. Hän oli tyytyväinen naisystäviinsä ja lemmikkikoiraansa.

Molemmat naiset eivät halua mennä naimisiin uudelleen. He eivät edes halua seurustella enää.

He ovat ymmärtäneet, että heidän on parempi olla yksin.

Kuinka moni nainen on lopettanut seurustelun?

Monet naiset ovat lopettaneet seurustelun kokonaan. Pew Researchin raportin mukaan vain 15 % leskeistä tai eronneista naisista haluaa mennä uudelleen naimisiin. Tutkimus osoitti myös, että 29 prosenttia leskeistä tai eronneista miehistä haluaa mennä uudelleen naimisiin.

Miksi niin monet naiset luopuvat deittailuelämästä? He viettävät mieluummin loppuelämänsä sinkkuna.

Mitä tapahtui heidän unelmalleen kestävästä rakkaudesta? Eikö romanttisen kumppanin pitäisi olla sitä, mitä kaikki naiset haluavat?

On monia syitä, miksi naiset ovat luopuneet etsimästä rakkautta uudelleen.

Kun on satutettu liian monta kertaa

Monen naisen on vaikea löytää oikeaa kumppania. He ovat luottaneet johonkin ja loukkaantuneet yhä uudelleen ja uudelleen.

Heidän poikaystävänsä ja aviomiehensä pettivät heitä ja särkivät heidän sydämensä.

He kokivat antaneensa 100 prosenttia, kun taas heidän kumppaninsa antoivat heille mahdollisimman vähän. Heistä tuntui, että he olivat ainoita rakastuneita.

Jonkin ajan kuluttua he eivät enää halunneet loukkaantua. He alkoivat uskoa, että on parempi olla sinkkuna kuin ottaa riskiä saada sydämensä särkymään uudelleen.

He tapasivat monia miehiä, jotka eivät voineet sitoutua heihin, ja he tuhlasivat vuosia yrittäessään saada rakastamansa ihmisen muuttamaan mieltään. Se oli ehdottomasti huono idea, koska ihmiset muuttuvat harvoin.

Vastuuton kumppaninsa tuhosi talouden

Monet naiset, jotka eivät halua enää seurustella, asuivat kerran vastuuttoman kumppanin kanssa. He ovat nähneet sen draaman.

He haluavat turvallisen elämän, jossa laskut maksetaan ja he voivat tehdä joka päivä asioita joita pitävät.

He ovat onnellisia, etteivät ole enää kumppanin kanssa, joka käytti väärin heidän rahojaan. He muistavat kaikki ne kauheat ajat, jolloin heidän kumppaninsa joi palkkansa ja ei ollut läsnä.

Naiset haluavat rauhallisen elämän, jossa he maksavat laskunsa ajallaan ja heillä on rahaa jäljellä tehdäkseen mukavia asioita.

He ovat mieluummin yksin ja omasta taloudestaan yksin vastuussa kuin jonkun kanssa, joka heitti rahansa alkoholiin ja typeriin ostoihin.

Itsensä kadottaminen

Monet naiset viettivät vuosia kumppaniensa huolehtimiseen. He luopuivat omista intohimoistaan ​​ja kiinnostuksen kohteistaan ​​keskittyäkseen ja tukeakseen kumppaniaan. He piilottivat omat kykynsä kaikilta, koska heidän kumppaninsa oli heille kaikki kaikessa.

Miksi monet naiset luopuvat deittailusta? 7 syytä. 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!

Heidän kumppaninsa ura oli tärkeämpi. He rakensivat elämän kumppaninsa ympärille.

He menettivät itsensä suhteeseen. He unohtivat keitä he olivat.

Monet naiset tekivät vuosia kaikki kotityöt sekä huolehtivat yksin lapsista. Kun heidän suhteensa päättyi, oli kuin heillä olisi nyt elämä uudelleen. Heidät vapautettiin.

He haluavat nyt löytää itsensä uudelleen ja jatkaa elämäänsä.

Huonoja kokemuksia treffisovelluksista

Monilla naisilla, jotka luopuivat seurustelusta, oli huonoja kokemuksia treffisovelluksista. He olivat järkyttyneitä huomatessaan, että monet nykyajan miehet eivät ole yhtä ritarillisia kuin miehet menneisyydessä.

Heidän odotettiin menevän ensimmäisillä treffeillä sänkyyn. Kun he kieltäytyivät, heidän treffeinsä menetti kiinnostuksensa, koska he halusivat vain yhtä asiaa.

Jotkut heidän treffeistään olivat suorastaan ​​pelottavia. Kannattaa kertoa ystävilleen, missä tapaa deitin siltä varalta, että treffeillä tapahtuisi jotain ikävää.

Kaikki oli liian stressaavaa. Naiset luovuttivat.

Vapaus tehdä mitä haluaa

Kokeneet naiset ovat kyllästyneitä siihen, että heille kerrotaan mitä heidän olisi hyvä tehdä.

He haluavat nyt ottaa elämänsä omiin käsiin . He haluavat nukkua lauantaiaamuisin ja syödä noutoruokaa sohvalla. He eivät halua valmistaa ruokaa tai siivota tai pestä pyykkiä jonkun toisen puolesta.

Naiset haluavat olla vapaita tapaamaan jälkikasvuaan milloin haluavat. He haluavat matkustaa naisystävänsä kanssa.

He haluavat lakata tuntemasta painostusta näyttääkseen upealta ja nuorekkaalta miehille. He pukeutuvat mieluummin mukaviin vaatteisiin.

On aikaa tutkia omia kiinnostuksen kohteitaan ja intohimojaan.

Ennen kaikkea he haluavat tulla aidoksi itsekseen ensimmäistä kertaa elämässään. Ja se tuntuu hämmästyttävältä.

Myös monet miehet tuntevat samoin

Myös miehiä on loukattu ja heillä on ollut vastuuttomia kumppaneita. Monet heistä ovat myös päättäneet olla seurustelematta.

Koska kun olet kokeneempi, et ota enää kuraa päällesi. Haluat rauhaa ja nauttia loppuelämästäsi.

Ja jos sinkkuna oleminen on tie onnellisempaan elämään – miksi et valitse sitä?

Miksi monet naiset luopuvat deittailusta? 7 syytä. 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Onnellisempi suhteessa vai sinkkuna?

Tässä syitä miksi monet naiset luopuvat deittailusta. Ja miehet myös.

Lopulta tämä ei ole sukupuolikysymys. Artikkeli on käännetty ja ei täysi sellaisenaan ihan sovellu suomalaiseen deittailukulttuuriin, mutta ehkä antaa vähän makua kun sinkkuuntuu vanhemmalla iällä. Kun nuoruudessa kaikki ehkä oli helpompaa sillä saralla.

Mitä mieltä sinä olet? Onko totta, että naiset luopuvat deittailusta? Entäpä miehet?

Sinkuille tapahtumia ja ohjelmaa löydät täältä ja ole tervetullut mukaan oli tavoitteesi parisuhde tai ikisinkkuus. Kivaa yhdessä oloa ja tekemistä. Ilmainen seuranhaku löytyy täältä.

Aihe: Naiset luopuvat deittailusta?

Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.