Oletko sydämeltäsi sinkku?

Elätkö sinkkuna ja sinusta tuntuu, että se on mitä aidointa ja merkityksellisintä elämää, niin olet todennäköisesti sydämeltäsi sinkku.

Sydämeltään sinkut eivät ole sinkkuja siitä syystä, etteivät olisi löytäneet kumppania tai koska ovat epäonnisia rakkaudessa. He ovat sinkkuja, koska sinkkuus sopii heille.

Saatat olla sydämeltään sinkku, vaikka olisit romanttisessa suhteessa tai naimisissa. Ehkä päädyit suhteeseen, koska ajattelit, että sinun piti tehdä niin – sinkkuus ei ollut hyväksytty vaihtoehto? Nyt haluat kunnioittaa tekemääsi sitoumusta. Ihmiset, jotka ovat sydämeltään sinkkuja, ovat paljon todennäköisemmin yksinäisiä kuin parisuhteessa olevia, mutta käytetään termiä ”sydänmeltään sinkku” päästäkseen sisään niihin ihmisiin, joilla on romanttinen kumppani.

Voit elää parasta elämääsi ilman selittelyjä statuksestasi. Jos sinkkuna eläminen ei jostain syystä ole mahdollista niin etsi tapoja vaalia sisäistä sinkkuasi, olitpa kiinteässä suhteessa tai et.

Mistä tunnistat, että olet sydämeltäsi sinkku?

sinkku
  • Pidät eristäytymisestä.
  • Kun haluat hemmotella itseäsi, et tarvitse siihen välttämättä seuraa vaan voit hyvin tehdä sen yksinkin.
  • Olet omavarainen; kykenet käsittelemään ongelmia ja haasteita yksinkin.
  • Tee suuret muutokset oman päätöksentekokykysi turvin ilman kumppania. Teet itsellesi oikeita päätöksiä murehtimatta hyväksyisikö kumppani niitä vai haittaisiko päätös kumppanin omia tavoitteita.
  • Et tarvitse kumppania joka tilanteessa. Uskallat osallistua tapahtumiin yksin tai ystävien kanssa tai vain olla kotona.
  • Inspiroivat kirjat, terveyden vaaliminen tai liikunta ei vaadi kumppania. Voit nauttia niistä yksin tai ystävien kanssa.
  • Luotat itseesi ja sinulla on asenne ja tunne, että pystyt tekemään asioita kun päätät niin.
  • Et panosta pitkäaikaisen romanttisen kumppanin löytämiseen.
  • Jos sinun pitäisi valita mielekkään huonopalkkaisen työn tai inspiroimattoman korkeapalkkaisen työn välillä, valitset mielekkään työn.
  • Jos olet ollut suhteessa ja se päättyy, hallitseva tunnereaktiosi oli useammin helpotus kuin suru tai kipu.

Vinkkejä miten ottaa ilo irti sinkkuudesta

Jos tunnistat itsesi joistakin yllä luetelluista ominaisuuksista, tee ota siitä kaikki ilo irti.

Voit esimerkiksi antaa itsellesi oman ajan lahjan. Monilla ei ole mahdollisuutta omaan aikaan kaiken kiireen keskellä (perhe, kumppani, lasten harrastukset ym), joten nauti siitä kun sinulla on siihen mahdollisuus.

Jos pidät itsenäisyydestä, niin valitse se. Ole rehellinen mitä haluat.

Jos et ole kiinnostunut pitkäaikaisista romanttisista suhteista, älä ajaudu niihin. Jos sukulaisesi eivät usko, että nautit sinkkuelämästä, niin se on heidän murheensa. Ole uskollinen itsellesi.

Älä elä elämää, jota muut ihmiset haluavat sinun elävän tai jota tavanomainen normi sanelee. Elä omaa parasta elämääsi. Mikä voisi olla sen parempaa?

80-luvun bileet sinkuille 1.10.2022

Lähde Medium.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.