Miten teet hyvän ensivaikutelman?

Ensivaikutelma syntyy silmänräpäyksessä, ja monesti se voi ratkaista pelin kulun. Miten ihmeessä selviäisi voittajaksi?

Pyritkö antamaan hyvän ensivaikutuksen vai menetkö asenteella ”mä nyt vain olen tällainen”? Itsensä hyväksyminen sellaisena kuin on, on hienoa. Jos olet kumppania etsimässä ja asenne ei ole toiminut, niin voisitko tehdä jotain toisin? Kirjoituksen ”hyvä ryhti, peloton katsekontakti ja puhtaus” todellakin ovat sellaisia, joihin kannattaa panostaa. Edes yrittää sitä katsekontaktia. Se voi olla meille suomalaisille vaikeaa, mutta kun jotain harjoittaa, niin se muuttuu luonnolliseksi.

Kauppalehden Jenny Jännäri kirjoitti lyhyen ja ytimekkään artikkelin aiheesta. Aihe sopii ainakin niille sinkuille, jotka etsivät kumppania. Haluathan tehdä hyvän vaikutuksen. Mitä mieltä itse olet?

Ensivaikutelma syntyy silmänräpäyksessä, ja monesti se voi ratkaista pelin kulun. Miten ihmeessä selviäisi voittajaksi?

1) Fysiikka. Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että ulkonäkö vaikuttaa, halusi tai ei. Tärkeät perusasiat ovat nämä: hyvä ryhti, peloton katsekontakti ja puhtaus. Jos näitä ei ole, kaikki maailman mittatilauspuvut ja louboutinit ovat turhia. Jännä juttu sekin, että fyysinen tila vaikuttaa myös mieleen. Kun rönötät maata kohti, myös mieli on alavireessä.

2) Logiikka. Seuraava armoton totuus on, että kauniit kuoret ilman sisältöä eivät pelitä. Jos sinulla ei ole mitään sanottavaa mistään, tylsistytät itsesikin kuoliaaksi. Ruoki siis uteliaisuuttasi. Lue medioita ja kirjoja, käy erilaisissa paikoissa, kysele tyhmiä. Kun kivassa paketissa on kiinnostavaa sisältöä, voittajasegmentti siintää.

3) Magiikka. Hänessä on se jokin, sanotaan ihmisistä, jotka jättävät jäljen. Hyvät uutiset ovat tässä: se jokin on kaikissa. Jotta se pullahtaisi kunnolla esiin, tarvitaan läsnäoloa. Vanha kikka on kuunnella enemmän kuin puhua. Kun kuuntelee toisia ja osoittaa kiinnostusta heitä kohtaan, kaikki maailman taika on käden ulottuvilla.

Sinkkutapahtumat
Sinkkutapahtumat – tapahtumia sinkuille
Picture of Sari

Sari

Sari on ollut Sinkkutapahtumissa mukana alusta lähtien ja perustajajäseniä. Hän on Sinkkujuhannuksen pääjärkkäri sekä järjestää retkeilyä, fillarointia, vuohikävelyitä, pikadeittejä, retriittejä ym. Sinkkuuden aalloilla jo kaksinumeroinen luku vuosia, joten genre on hyvin tuttu.
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki