Naked attraction Suomi 3

Naked attraction Suomi 3 kausi tulee ja nyt sinä voit hakea ohjelmaan mukaan! Alastomuus, kehopositiivisuus + minäkuvan kanssa sopuun tuleminen. Siinä kuumat, mutta erittäin tärkeät aiheet.

Nyt etsitään rohkeita sinkkuja, eli casting auki!

Naked attraction Suomi 3 kausi

Alastomuus, kehopositiivisuus ja minäkuvan kanssa sopuun tuleminen. Siinäpä kuumat, mutta erittäin tärkeät aiheet. Seksuaaliterapeutti Marja Kihlström juontaa deittiohjelmaa Naked Attraction, josta tulee kolmas kausi maksullisella Discovery + kanavalta. Ohjelmassa ihmiset tapaavat deitti-ehdokkaansa ensimmäisen kerran täysin alasti. Formaatti on tuttu maailmalla monessakin maassa ja nyt jo kolmatta kautta Suomessakin.


Sponsoroitu linkkiMarja törmää päivittäin työssään siihen kuinka ihmiset ovat paineessa yhteiskunnan paineen alla, miltä pitäisi näyttää ja miten nykyaika vaikuttaa kehon kuvaan mm. somen kautta. Tämän ohjelman tarkoitus on avata ihmisten silmiä sille, että oma keho tai alastomuus ei ole asia jota pitää pelätä tai hävetä.
Rohkaisemme jokaista katsojaa sekä kilpailijaa rakastamaan omaa minäkuvaansa hyväksymällä juuri sellaisena kuin ovat, ihanana ja kauniina omana itsenään ❤️

Uusia jaksoja kuvataan toukokuussa 2022.

Ohessa linkki hakuun: https://moskito.teamtailor.com/jobs/948411-naked-attraction-suomi-3

Voit myös laittaa Inalle suoraan kyselyä jos joku asia pohdituttaa ennen hakemuksen laittoa: ina.kalliala@moskito.fi.

Upeita asioita tapahtuu oman mukavuusalueen ulkopuolella. Oletko valmis heittäytymään mukaan? Voisiko se olla Naked Attraction Suomi 3 kausi?

Hae mukaan!


Sinkkujuhannus 2022
Picture of Bloggaaja

Bloggaaja

SinkkuBloggaajan takana on vieraskynäkirjoitukset. Useita eri kirjoittajia.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

Sinkkujuhannus ☀️

Tuu mukaan 💘

Varaa paikkasi NYT - vielä ehdit.

Naisille jonotuslista käytössä.