Rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan – 3 vinkkiä

Rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan, vaikka sinulle olisi mitä sanottu. Parisuhteen etsiminen on yksi koko elämämme haastavimmista ja monimutkaisimmista tehtävistä. Sinkut voivat kuitenkin avata aivan uusia mahdollisuuksia - jos he päättävät jättää huomiotta konkurssikypsät deittineuvot ja vihdoinkin sovittaa rakkauden etsimisen todellisen läheisyyden työkaluihin.

Rakkaat sinkut: Rakkaus ei ole kilpajuoksu aikaa vastaan.

Hyvää sinkkujenpäivää 11.11. Tässä teille pienenä kohottava kirjoitus rakkaudesta sinkkupäivän kunniaksi. Toivottavasti löydät sen pian.

Rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan, vaikka sinulle olisi mitä sanottu.

Parisuhteen etsiminen on yksi koko elämämme haastavimmista ja monimutkaisimmista tehtävistä. Sinkut voivat kuitenkin avata aivan uusia mahdollisuuksia – jos he päättävät jättää huomiotta konkurssikypsät deittineuvot ja vihdoinkin sovittaa rakkauden etsimisen todellisen läheisyyden työkaluihin. Seuraavat kolme ehdotusta kirjasta Deeper Dating saattavat olla vastoin lähes kaikkea, mitä olet oppinut seurustelusta – mutta ne johtavat rakkauteen.

Ympäri maailmaa sinkuille opetetaan, että rakkauden etsiminen on kilpajuoksua aikaa vastaan, numeropeliä, joka suosii nuoria ja kauniita. Että heidän on oltava entistä nokkelampia, viehättävämpiä ja seksikkäämpiä, jos he toivovat koskaan löytävänsä rakkauden ja perustavansa perheen.

Media välityksellä heille esitetään loputon virta retusoituja ja yliromanttisia kuvia rakkaudesta. Sitten heidät kutsutaan juhlaillalliselle, jossa uusia tapoja tavata – joista lähes kaikki ovat epäinhimillisiä. Loppujen lopuksi tämä sieluton lähestymistapa ei johda rakkauteen. Se johtaa epävarmuuteen ja epätoivoon.

Miksi se on tuomittu epäonnistumaan?

  • Se heikentää arvontunnettamme
  • Se tekee meistä kylmempiä, epäystävällisempiä ja väsyneempiä. Intohimoisen päämäärämme, kumppanuuden, palvelemiseksi heitämme inhimillisyytemme – ja seuralaisemme – suoraan bussin alle.
  • Se viestii epätoivoisesta asenteesta, joka saa meidät tekemään huonoja valintoja.
  • Se synnyttää pelkoa ja epävarmuutta, mikä saa meidät tuomitsemaan itsemme ja muut.
  • Se luo epäterveen paineen löytää ”se oikea”.

Sen sijaan, että sinkkumaailma auttaisi meitä omaksumaan autenttisen itsemme, se opettaa meitä välttämään aitoutta – itsessämme ja ihmisissä, joita tapailemme. Kuten nuo rumat huvimajapeilit, sinkkukulttuuri väläyttää meille vääristyneitä, ahdistavia kuvia – kuvia omista vioistamme ja riittämättömyydestämme ja niiden ihmisten riittämättömyydestä, joita tapailemme. Ratkaisu ei ole löytää itsetuntoamme tuon peilisalin seinien sisältä. Se on päästä ulos ja löytää parempi tie.

Olen havainnut, että on olemassa viisaampi polku, joka ei johda ainoastaan terveeseen rakkauteen vaan radikaaliin itserakkauteen. Seuraavassa on kolme työkalua, jotka ilmentävät tämän polun ydintä.

1 Lopeta leikkimästä coolia

Harjoittele sen sijaan ystävällisyyttä, johdonmukaisuutta ja saatavuutta. Kuka tahansa, joka ei tee vastapalvelusta, ei yksinkertaisesti ole henkilö, jonka kanssa voit rakentaa elämääsi.

Seurustelussa meidät on opetettu olemaan cooleja, ei ystävällisiä. ”Seuraava!” on tullut moderni treffikutsu. Jos deittailukulttuuri on jotain, se on epäystävällistä – ja hämmästyttävää kyllä, olemme tottuneet siihen. Kun monet meistä tapaavat monia ihmisiä verkossa ja treffitapahtumissa, olemme menettäneet ystävällisyyden peruskoodit, jotka luovat mahdollisuuden läheisyyteen. Tämä lähestymistapa on kariuttanut lukemattomia potentiaalisia suhteita ja johtanut sinkkukulttuuriin, joka on täynnä syvää yksinäisyyttä.

Kyllä, on pelottavaa osoittaa ylimääräistä ystävällisyyttä ja anteliaisuutta. Se paljastaa sielumme. Ja juuri siksi meidän pitäisi tehdä se! Ei ole parempaa tapaa löytää, kuka on ydinminäsi arvoinen. Seuraavilla ensitreffeillä kokeile osoittaa hieman enemmän ystävällisyyttä ja anteliaisuutta alusta loppuun, ja käytä sitten syrjintää siitä, ketä haluat tapailla uudelleen sen perusteella, miten he reagoivat ystävällisyyteesi. Ystävällisyys ei ainoastaan auta muita, vaan se johtaa meidät tapaamaan ystävällisempiä ihmisiä, ihmisiä, jotka kykenevät pitkäaikaiseen terveeseen rakkauteen. Ystävällisyys ja anteliaisuus ovat huumaavia ihmisille, jotka ovat myös ystävällisiä ja anteliaita. Nämä ominaisuudet ovat juuri läheisyyden väline.2 Opi löytämään oma vetovoimasi

Meille opetetaan, että syvä intohimoinen rakkaus löytyy seuraamalla voimakkaimpia vetovoimiamme. Kävi ilmi, että nuo vetovoimat ovat usein pikaraitiotie henkilökohtaiseen helvettiin. Jokaisen, joka haluaa löytää todellisen ja terveen rakkauden, on opittava ymmärtämään vetovoimamallejaan. Ilman tätä ymmärrystä lähdemme seurustelumaailmaan suojaamattomina ja vaarassa. Jos tutkimme menneitä suhteita, jotka eivät ole toimineet, voimme löytää tapoja, joilla niiden epäonnistuminen oli sisäänrakennettu niihin alusta alkaen. Kuinka moni meistä on aloittanut uudet suhteet uuden toivon tunteen vallassa vain huomatakseen, että ne johtavat meidät suoraan takaisin tuskiin, joita olemme kokeneet kerta toisensa jälkeen aiemmissa suhteissa?

Jokaisella meistä on jotain, mitä kutsun ”puutteen vetovoimatekijöiksi”, joissa näyttelemme henkilökohtaista ”myyttiämme menetetystä rakkaudesta”. Näiden vetovoimien ominaisuudet ovat ainutlaatuisia jokaiselle meistä, ja niitä on tutkittava ja ymmärrettävä, jos haluamme olla toistamatta niitä. Lähes kaikkia meitä viehättää kumppanin osittainen saamattomuus – se laukaisee kaikki epävarmuutemme ja saa meidät haluamaan kyseistä henkilöä enemmän. Useimmat meistä voivat myös tuntea vetoa ihmisiin, jotka kohtelevat meitä hyvin ja sitten huonosti. Nämä puutteen vetovoimat laukaisevat hylkäämisen pelkomme; se on yksi tunne-elämämme voimakkaimmista voimista.

Kuitenkin riippumatta siitä, kuinka paljon meitä vetävät puoleemme pahat pojat ja pahat tytöt, kiltit ja sitten julmat tyypit, voimme myös tuntea vetoa ihmisiin, jotka ovat kilttejä, rakastavia ja saatavilla. Kutsun näitä ”inspiraation vetovoimatekijöiksi”.

Jos voisin jakaa kanssanne vain yhden oivalluksen, se olisi tämä: Opettele erottamaan toisistaan ”puutteen vetovoimatekijät” ja ”inspiraation vetovoimatekijät”. Seuraa sitten yksinomaan inspiraation vetovoimaasi. Uskon, että se on viisain tie rakkauteen.

Viisas ei kuitenkaan tarkoita helppoa. Kun puutteen vetovoimat laukaisevat hylkäämisen pelon, inspiraation vetovoimat laukaisevat läheisyyden pelon. Oletko koskaan aloittanut seurustelun jonkun kiltin, saatavilla olevan ja johdonmukaisen kanssa – ja saanut sitten äkillisen pakohalun? Useimmat meistä ovat tunteneet niin, ja valitettavasti useimmat meistä pakenevat. Kukaan ei ole koskaan selittänyt meille, että tämä halu paeta on usein varhainen – ja väliaikainen – merkki terveestä vetovoimasta!

Jos emme tunnista vetovoiman ja puutteen malleja, valitsemme jatkuvasti vääriä ihmisiä ja menetämme lukemattomia tilaisuuksia muuttaa hyvät treffit todelliseksi rakkaudeksi.

3 Opi kehittämään romattista ja seksuaalistä läheisyyttä terveissä suhteissa

Kuinka moni sinkku toteaakaan epätoivoissaan, että ihmiset, joihin he tuntevat eniten vetoa, eivät ole kiinnostuneita heistä, ja ne, jotka tavoittelevat heitä, eivät vain ole tarpeeksi jännittäviä tai houkuttelevia? Todellisuudessa tämä kokemus on lähes yleinen. Se ei tarkoita, että olemme kyvyttömiä läheisyyteen. Se vain tarkoittaa, että tarvitsemme uusia työkaluja navigoidaksemme näillä monimutkaisilla vesillä.

Me kaikki tiedämme, että seksuaalista ja romanttista vetovoimaa ei voi pakottaa. Meille ei kuitenkaan opeteta, että vetovoimaamme voi kouluttaa – ja itse asiassa sen täytyykin olla, jos haluamme löytää terveen rakkauden. Jos vetovoiman kipinä syttyy ja kyseisellä henkilöllä on inspiroivan vetovoiman piirteitä, olet löytänyt jotain harvinaista ja ihanaa.

Varaa aikaa vetovoimanne vaalimiseen jakamalla haavoittuvuutenne, nauttimalla ja arvostamalla yhteistä aikaanne, kunnioittamalla omaa seksuaalista tahtianne (vahva ehdotus: useimmissa tapauksissa on viisasta olla harrastamatta seksiä heti!) ja antamalla teidän välisen läheisyyden kasvaa omalla tavallaan, omalla tahdillaan. Ja kun tunnet kaipuuta paeta – älä! Tuo aalto (joka pohjimmiltaan on vain hyvin inhimillinen pelko) menee ohi, jos et pakene sitä tai painosta itseäsi liikaa, ja kun se tapahtuu, sinulla on selkeämpi käsitys siitä, onko tämä henkilö oikea sinulle vai ei.

sinkkutapahtumat: löytä seuraa
Rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan

Uskon, että näillä kolmella työkalulla on energia johdattaa sinut todellisen rakkauden luo – mutta ei sen jäätävän deittipelin kautta, jota sinulle on opetettu, että sinun on kestettävä. Ja ne toimivat kaikenikäisille, kaikenlaisissa elämäntilanteissa oleville ja kaikenlaiseen seksuaaliseen suuntautumiseen suuntautuneille ihmisille. Olen nähnyt todellisen rakkauden tapahtuvan 90-vuotiaille ihmisille ja ihmisille, joilla on juuri diagnosoitu kuolemansairaus. Ja kaltaisilleni ihmisille, jotka ovat viettäneet suurimman osan elämästään niin sanotussa kroonisen sinkkuuden tilassa.

Rakkaussuhteen löytämisen tiellä on kyse jostain paljon suuremmasta kuin mitä meille on opetettu. Kyse ei ole peleistä, viettelyistä tai tempauksista. Kyse on läheisyydestä, tai kuten Arielle Ford sanoo, ”into-me-see”.

Jos olet sinkku ja välität tarpeeksi lukeaksesi tänne asti, olet onnekas – koska myönnät, miten paljon rakkaus merkitsee sinulle, vaikka tuo myönnytys saattaa jättää sinut tuntemaan olosi hyvin haavoittuvaksi. Olet onnekas, koska toivot yhä löytäväsi rakkauden.

Itse asiassa ehkä suurin lahjasi – jotain, mitä et ehkä koskaan ole pitänyt lahjana – on kaipauksesi löytää todellinen rakkaus. Meille opetetaan, että rakkauden kaipuu on heikkous, merkki epäonnistumisesta tai tyytymättömyydestä. No, se ei ole sitä. Kaipuu on lahja ja vahvuus. Se ansaitsee kunnioitusta, koska se opettaa meille, mikä on tärkeintä.

Kuinka monet ihmiset ovat asettuneet rakkaudettomiin suhteisiin? Pahempaa, kuinka moni sinkku on luovuttanut kokonaan? Sinun kaipuusi todelliseen rakkauteen ei ole antanut sinun luovuttaa tai tyytyä.

Itse asiassa voisit jopa onnitella itseäsi siitä, että olet ihminen, joka ei ole luopunut rakkauden etsimisestä; ihminen, joka on tarpeeksi elävä, tarpeeksi rohkea ja tarpeeksi päättäväinen sitoutuakseen rakkauden etsimiseen tässä maailmassa.

Sinkkujen on aika kunnioittaa sitä vaikeaa ja haastavaa matkaa, johon he ovat sitoutuneet: matkaa rakentaa hyvä ja merkityksellinen elämä toisen ihmisen kanssa. Kuinka monella asialla voi olla enemmän merkitystä?

Mitä sinä ajattelet? Oletko sitä mieltä, että rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan?

Avec seuranhaku
Avec seuranhaku on ilmainen sinkuille
Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa

ps. Oletko jo sinkkulistalla ja saat tietoa sinkkujen tapaamisista + uusimmista blogiartikkeleista?

Tämä juttu Rakkaus ei ole kilpajuoksua aikaa vastaan on alun perin julkaistu psykologytoday.com-sivustolla.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.