Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla?

On vuosi 2022 ja miesten deittimarkkinat ovat melko katastrofaaliset! Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla? Monet ihmiset käyttävät deittisovelluksia tapaamiseen enemmän kuin ennen. Se on muuttanut deittailun hook-up-kulttuuriksi, joka ei johda suhteisiin.


On vuosi 2022 ja miesten deittimarkkinat ovat melko katastrofaaliset!

Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla

Monet ihmiset käyttävät deittisovelluksia tapaamiseen enemmän kuin ennen. Se on muuttanut deittailun hook-up-kulttuuriksi, joka ei johda suhteisiin. Tämä on järkyttävää ja luulisi, että mitä helpompi on tavata, sitä todennäköisemmin he löytävät suhteita.

Tiedätkö, mikä muu on kauhistuttavaa?


Tutkimusten mukaan 50 prosentilla parisuhteessa olevista naisista on varasuunnitelma.

Antakaa tämän painua mieleenne, hyvät herrat!

Jos olet sinkku vuonna 2022 ja/tai sinulla on vaikeuksia seurustella, tämä voi auttaa sinua.

Ennen kuin aloitetaan, niin huomioidaan millaisten naisten kanssa miehet ovat tekemisissä:

👉 Naiset ovat koulutetumpia
Yhä useampi nainen on koulutetumpi kuin koskaan ennen. Tällä hetkellä korkeakouluissa opiskelee enemmän naisia kuin miehiä, ja suuntaus vain jatkuu.

Naiset tienaavat omaa rahaa, joten kumppanin taloudellisen tuen tarve on vähentynyt. Tämän vuoksi hypergamiasta on tullut todellista. Sosioekonomisesta näkökulmasta katsottuna useimmat naiset valitsevat seurustelun yli ja ylöspäin.

Kääntäen tämä sinulle, naiset haluavat miesten tienaavan yhtä paljon kuin he itse tai enemmän!

👉 Naisten vaatimukset ovat korkeammat kuin koskaan aiemmin
Naiset eivät siedä enää yhtä hyvin sitä vittuilua, joka liittyy useimpien miesten riittämättömyyteen tarjota, olla herrasmies… ja periaatteessa kaikkeen muuhunkin.

Ensimmäisestä ongelman merkistä naisella on mahdollisuus hylätä suhde. Lisäksi on olemassa pesulalista asioista, joita naiset etsivät miehiltä. Useimmat miehet eivät täytä suurinta osaa vaatimuksista.

Te kaikki itse voitte päättää, onko tämä huono asia vai ei.

Mitä miesten pitäisi tehdä?

Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla? 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla?

Muista, että sinä miehenä saavutat huippusi myöhemmin elämässäsi. Sinulla on ajan ylellisyys puolellasi. Tämä tarkoittaa myös sitä, että sinulla kestää kauemmin rakentaa itseäsi ja tulla naisten silmissä houkuttelevaksi. Huippusi saavutat 35-45 vuoden iässä. Jos olet parikymppinen, sinun on paljon vaikeampi kilpailla kolmekymppistä miestä vastaan, koska hän on useimmiten onnistunut hankkimaan omaisuutta, kokemusta ja varallisuutta sinua enemmän.

Muista tämä: Naiset ovat ja miesten on tultava.

Ratkaisu #1: Lakkaa kohtelemasta ja ajattelemasta naisia seksiobjekteina

Ensinnäkin: yksi elämän parhaista asioista (tai huonoimmista) on se, että sinulla on nainen rinnallasi. Useimmat heistä eivät aina näytä naisilta, joita näet aikuisten sivustoilla. He eivät reagoi hyvin typeriin ja halpamaisiin iskurepliikkeihin. Et voi puhua heille miten haluat. Puhuisitko koskaan miespuolisille ystävillesi töykeästi?

Ja lopuksi, sinun on kohdeltava heitä kunnioittavasti, kuten kohtelet siskoasi, äitiäsi, tätiäsi… jne.Ratkaisu #2: Puhu naisille tosielämässä

Juttele naisten kanssa itseluottamuksesi ja lähestymistapasi vahvistamiseksi. Viihdy heidän seurassaan. Mitä useammalle naiselle puhut, sitä enemmän opit, miten he reagoivat. Samassa iässä naiset ovat sosiaalisesti valveutuneempia kuin useimmat miehet. Tämä johtuu siitä, että heitä on isketty jatkuvasti nuoresta asti. Sinun on siis opittava, milloin laukoa ja milloin siirtyä eteenpäin.

Vältä myös menemästä baareihin/klubeihin tapaamaan naisia. Useimmat heistä eivät ole siellä sinua varten, ja jos he eivät välttele sinua, heidän ystävänsä välttelevät.

Lopeta lopuksi nettideittisovellusten käyttäminen. Poista ne, ne eivät ole aikasi arvoisia. Jos et vielä tiennyt, 75 % Tinderin käyttäjistä on miehiä ja 67,4 % Bumblen käyttäjistä on myös miehiä. Lisäksi 80 prosenttia naisista pitää 80 prosenttia miehistä epämiellyttävinä näissä samoissa deittisovelluksissa.

Käännän sinulle – suurin osa teistä (80 %) taistelee naisten 20 prosentin alapäästä.

Ratkaisu #3: Paranna itseäsi

Tee töitä itsesi eteen, jotta voisit olla houkuttelevin versio itsestäsi. Useimmat naiset eivät ole niin erityisiä. Suurin osa naisista etsii samaa arkkityyppistä miestä. Pitkä, komea, itsevarma, taloudellisesti turvattu, hauska. Naisilla on paljon enemmän mieltymyksiä kuin miehillä ja he luopuvat joistakin näistä mieltymyksistä, jos olet tarpeeksi hyvä muilla osa-alueilla, esim. itsevarmuus, saavutettu, taloudellinen turvallisuus… jne.

Ratkaisu #4: Valitse keskivertonainen

Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla? 2 | 2 Tapahtumia sinkuille!
Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla?

Lakkaa tähtää kuumiin pakkauksiin. He eivät koskaan anna sinulle mahdollisuutta, koska heillä on satoja muita miehiä kertomassa heille, että he ovat kauniita – useita kertoja päivässä. Vaikka olisit kuinka hyvä heille tai kuinka kovasti yrität vakuuttaa heidät, he eivät koskaan rakastu sinuun!

Valitse nainen, joka käyttää sinuun saman energian, jonka sinä hänelle annat.

Jokainen mies haluaa hottis tyttöystävän, mutta jos sinulla ei ole asiat kunnossa, et saa tyttöystävää ollenkaan. Et voi antaa rahojesi tai asemasi tehdä kaikkea puhetta puolestasi.

Ratkaisu #5: Älä hyväksy huonoa käytöstä tai luurankoja

Etsi nainen, joka tarvitsee miestä. Ei vahvoja ja itsenäisiä tyyppejä, jotka jatkuvasti kehuskelevat urallaan, kuinka paljon tienaavat ja kuinka he eivät tarvitse miestä. Useimmat näistä maskuliinisista naisista eroavat sinusta, kun joku parempi tulee vastaan.

Kaikki naiset, joilla on luurankoja, eivät ole sinulle hyväksi; olivatpa ne sitten lapsen tasolla aiemmista suhteista tai traumoja liian monista ”suhteista”. Useimmat näistä naisista eivät etsi rakkautta, he etsivät apua.

Ratkaisu #6: Odota, kunnes olet saanut asiasi kuntoon

Tee töitä itsesi eteen! Sinun on rakennettava varallisuuttasi ja muita elämäsi osa-alueita, sillä nämä asiat vievät paljon aikaa, vaivaa ja energiaa.

Kaikilla teillä on mahdollisuus tehdä tämä. Pääsetkö lopulta perille? Siitä ei ole takeita. Kaikki riippuu siitä, kuinka kovasti teette töitä ja kuinka onnekas olette. Eikö se ole reilua, sanotte? No, elämä ei ole reilua. Aivan kuten jotkut naiset syntyvät kauniimmiksi kuin toiset, jotkut miehet syntyvät pidemmiksi ja vahvemmiksi kuin toiset.

epärealistisilla deittimarkkinoilla?
Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla?

Kylmä ja ankara todellisuus odottaa miehiä

Useimmat miehet kulkevat omaa tietään. Monet teistä ovat sinkkuja ja pian hyväksytte sen tosiasian, että ette koskaan löydä ketään, joka vastaa vaatimuksianne. Siksi strippiklubit, porno ja seksityö tulevat jatkossakin olemaan olemassa.

Vaikka loput teistä eivät saa unelmiensa naista, te tyydytte johonkin, joka on tarpeeksi hyvä.

Muille unelmiesi nainen asuu luultavasti yksin kissojensa kanssa. Hän kuolisi mieluummin yksin kuin tyytyisi sinuun. Se on kaikkien aikojen suurin deittailun irvikuva ja sinun on miehenä hyväksyttävä se. Se on katkerin pala nieltäväksi.

Yhteenvetona

Älkää nyt saako kalsareitanne solmuun, sääntöön on olemassa poikkeuksia. Se kuuluu sanontaan, että ”tuolla jossain on joku sinua varten”. Kuinka kauan aiot odottaa. Kuinka kaukaa aiot etsiä? Kuinka toiveikas sydämesi on?

Se, että me kaikki synnymme erilaisina ja ainutlaatuisina, antaa meille etuoikeuksien ja harhakuvitelmien ylellisyyden.

Loppujen lopuksi olemme kaikki täällä löytämässä onnea, kunnioitusta ja rakkauden monia traagisia harhakuvia.

Paljon onnea sinne, veljet!

Sinkkutapahtumat - sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Sinkkutapahtumat – sinkuille seuraa ja ohjelmaa
Avec seuranhaku
Vaikka artikkelissa ei paljon toivoa seuranhaulle netissä annettukkaan, niin Avec on erilainen. Kokeile vaikka.

Artikkelin Mitä miesten on tehtävä nykypäivän epärealistisilla deittimarkkinoilla? on kirjoittanut Hai Hua, SW insinööri. Nörttimies ruudun takaa.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.