12 syytä miksi nainen on sinkku

Sinkkuudessa itsessään ei ole mitään vikaa, eikä sitä tänä päivänä pidetä enää kovin erikoisena asiana. Jossain vaiheessa useimmat sinkut alkavat kuitenkin toivoa parisuhdetta. Jos huomaat olevasi tässä vaiheessa, mutta et yrityksistä huolimatta ole vielä löytänyt sopivaa kumppania, kannattaa ehkä tutustuta seuraaviin mahdollisiin syihin.

1. Olet pinnallinen

Jos olet ensitapaamisella jo muutamassa sekunnissa arvioinut toisen ongelma-alueet, voit pitää itseäsi pinnallisena. Vaikka henkilö olisi kuinka vetävä tahansa, tulet vääjäämättä löytämään hänestä vikoja. Anna toiselle edes mahdollisuus!

2. Olet liian itsenäinen

Sinkkuudessa on kieltämättä monia hyviä puolia. Voit esimerkiksi mennä ja tulla miten haluat. Totuus kuitenkin on, että jossain vaiheessa et halua välttämättä enää tehdä asioita yksin. Jos et halua jäädä ikisinkuksi, opettele tekemään kompromisseja ja luovu hieman itsenäisyydestäsi.

3. Et huolehdi itsestäsi

Itsensä huomiotta jättäminen kostautuu yleensä romanssimarkkinoilla. Jos et välitä omasta ulkonäöstäsi tai kotisi on kuin pommin jäljiltä, on aika ehkä katsoa peiliin. Jos sinua itseäsi ei kiinnosta, miksi ketään muutakaan kiinnostaisi?

4. Olet epätoivoinen

Puhdas totuus on se, että epätoivo paistaa läpi kilometrien päähän. Jos siis onnistut saamaan mukavan tyypin puhelinnumeron, ei ole ehkä heti järkevää pommittaa tätä puheluilla tai viesteillä kymmeniä kertoja päivässä.

5. Olet liian kiltti

Olet aina avulias, kohtelias ja kiltti. Jokaisen unelma. Ehkä ei kuitenkaan. Useimmat pitävät liikaa kiltteyttä jopa luonteen heikkoutena, eikä tällainen saa sydäntä sykkimään. Näytä myös kovempi puolesi silloin tällöin, näin annat ymmärtää, ettet ole mikään ovimatto.

6. Olet kontrollifriikki

Pidät siitä, että asiat menevät sinun suunnitelmiesi mukaan, eikä elämässäsi ole tilaa kompromisseille. Jos hermostut heti, kun menetät kontrollin, on aika ehkä hieman löysätä otetta.

7. Olet liian ujo

Elämässäsi tulee vääjäämättä vastaan hetki, jolloin sinun on pakko kohdata epävarmuutesi tai hyväksyä tosiasia, että jäät yksin. Jos sinulla ei ole kiinnostuskohteen suhteen lainkaan itsevarmuutta, ota joku sosiaalisempi ystäväsi avuksi. Tarkkaile vaikka miten hän lähestyy potentiaaleja ja ota opiksesi!

8. Olet itsekäs

Jos ajattelet aina vain itseäsi voit olla varma, että saat tehdä sitä vielä pitkään, sillä parisuhdetta tuskin tällä asenteella löydät. Yritä laittaa muut itsesi edelle hieman useammin.

9. Rakastat itseäsi

Olet täydellinen ja upea. Et tarvitse parisuhdetta, koska mitä tahansa teet, sanot tai omistat, on niin hienoa. On varmasti mahtavaa olla sinä!

10. Olet työnarkomaani

Hieno ura ja päämäärätietoisuus eivät ole huonoja asioita, mutta ne saattavat pilata monta hyvää mahdollisuutta parisuhteeseen. Jos sinulla on jatkuvasti liian vähän aikaa minkäänlaiselle sosiaaliselle elämälle, olet käytännössä jo naimisissa – työsi kanssa.

11. Rakastat vielä exääsi

Parisuhteesi eivät ehkä koskaan tule toimimaan jos haikailet vielä vanhojen rakkauksien perään. Paras olisi siis mennä eteenpäin ja unohtaa menneet. Kukaan ei halua elää ex-rakkaan varjossa. Puhumattakaan siitä, että se on säälittävää.

12. Olet tylsä

Kukaan ei halua kuulla samaa juttua tuhat kertaa, varsinkaan jos se ei ole hauska. Jos aiot puhua paljon, ole edes kiinnostava. Muussa tapauksessa kannattaa pysyä hiljaa ja kehitellä salaperäistä mielikuvaa itsestään.

Sinkkutapahtumat
Sinkkutapahtumat – tapaa muita sinkkuja!

Lähde: The Best Article Every Day  / Terve.fi

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.