Miten voit vietellä miehen? Osa 1

Jos haluat vietellä miehen, niin itsevarmuus on avain. Herätä hänen kiinnostuksensa olemalla oma itsesi, luo olosuhteet ja hitaasti lähesty häntä.

Osa 1: Kiinnostuksen saavuttaminen


Ole itsevarma

Miehiä viehättää itsevarmuus. Itse asiassa, monet miehet pitävät itsevarmuutta enemmän puoleensavetävänä kuin fyysistä kauneutta. Yritä olla enemmän määrätietoinen kiinnostuksen kohteistasi, päämääristäsi ja ideoistasi. Tämä herättää useimpien miesten kiinnostuksen.

On tärkeää tuntea olonsa itsevarmaksi ja viehättäväksi, kun yrittää herättää miehen kiinnostuksen. Toisin sanoen, älä yritä olla jotain muuta kuin olet. Ole oma itsesi ja avoin kiinnostuksen kohteistasi.

Tämä sama päteen myös nettideittailuun. Vaikka söpö profiilikuva saattakin saada potentiaalisen miehen klikkaamaan profiiliasi, ei hän välttämättä ota yhteyttä sinuun jos tietosi ovat yleistyksellisiä. Anna persoonasi näkyä myös nettideittailussa.

Pukeudu tyylikkäästi

Kohdatessaan henkilön ensimmäistä kertaa, useimmat ihmiset arvioivat häntä visuaalisesti. Mikäli haluat vietellä miehen, niin huolehdi siitä, että olet pukeutunut tyylikkäästi herättääksesi hänen mielenkiintonsa.

Tyyli syntyy sisältä, persoonallisuudesta. Ulkoinen olemuksemme, tapa pukea vaatteita, muodostaa vaikutelman, jota kutsutaan tyyliksi. Tyylillä voi ilmaista ajatuksiaan ja asenteitaan ja jopa tunteita

Muista, että itseluottamus on se avain. Jos et tunne itseäsi viehättäväksi, et vaikuta sitä myöskään miehelle. Jos tunnet olosi mukavammaksi farkuissa kuin hameessa, niin valitse tyylikäs rento asukokonaisuus mielummin kuin pakotat itsesi ilta-asuun.

Jos et tiedä miten pukeutya tyylikkäästi, niin kysy neuvoa stailistilta, joka osaa valita sinun tyyliisii ja muotoihisi sopivan kokonaisuuden.

Katsekontakti

Kun halutaan herättää miehen kiinnostus, niin katsekontakti on tärkeää. Mies yleensä mittailee seksuaalista tai romanttista kiinnostusta silmistä ja kasvojen ilmeistä. Jotkut tutkimukset paljastavat, että nainen osoittaa vähemmän kiinnostusta kehollaan. Katsekontaktin ylläpitäminen illan aikana voi osoittaa miehelle, että olet kiinnostunut.

Käytä kehonkieltä

Älä ujostele käyttää kehonkieltä kun flirttailet. Tämä voi auttaa miestä huomaamaan, että olet seksuaalisesti hänestä kiinnostunut.

Istu suorassa laskematta leukaasi. Tämä saa sinut näyttämään itsevarmalta.

Älä pelkää käyttää kevyttä kosketusta. Kosketa häntä käsivarteen tai olkapäähän. Laske kätesi hänen polvelleen. Sipaise hänen hiuksiaan.

Flirttaile

Pieni flirttailu voi auttaa paljonkin herättämään hänen kiinnostustaan.

Jos olet ulkona, tarjoudu ostamaan hänelle drinkki. Ole ystävällinen baarimikolle ja kunnioittava kiinnostuksesi kohteen ystäville. Yritä kiinnittää hänen huomionsa flirttailemalla ja silti olemalla oma itsesi. Käytä omaa hauskaa huumoriasi ja näkemyksiäsi tehdäksesi häneen vaikutuksen.

Keksi joku yhteinen aktiviteetti. Haasta hänet vaikka johonkin peliin tai tietovisaan ja käytä sen myötä mahdollisuutta jutella hänelle ja tutustua häneen paremmin.

Ole suora

Miehet tuppaavat pitämään suoruudesta. Jos olet kiinnostunut fyysisestä suhteesta hänen kanssaan, niin kokeile saada viesti siitä aloittaessasi keskustelun. Kainosti ehdota häenelle, että lähtisitte sinun luoksesi. Kysele flirttailevasti hänen kehostaan. Miehet reagoivat seksuaalisesti suoriin ehdotukiin, joten rohkeasti vain ilmaisemaan mitä sinä itse haluat.

Osa 2: Olosuhteiden luominen. Tulossa.
Miten voit vietellä miehen? Osa 1 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Käännös engl.kielisestä artikkelista.

Sinkkutapahtumat
Sinkkutapahtumat
0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.