10 asiaa, joita alfanaiset tarvitsevat parisuhteessa

Alfanaiset omaavat mielen voimaa ja itsenäisyyttä sanan kaikessa merkityksessä. He ovat tottuneet ottamaan vastuuta ja he voivat pelottaa joitain henkilöitä. Millainen kumppani on sopiva juuri alfanaiselle?

Alfanaiset omaavat mielen voimaa ja itsenäisyyttä sanan jokaisessa merkityksessä. He ovat tottuneet ottamaan vastuuta ja he voivat jopa pelottaa joitain ihmisiä.

Alfanaiset ovat itsevarmoja ja kunnianhimoisia eivätkä pelkää ilmaista ihmisille, miten näkevät asiat. Tällainen voima voi olla poistyöntävää joillekin kumppaneille, jotka ovat joko liian kilpailevia tai liian alistuvia.

Joten kuinka alfanainen voi ylläpitää vahvaa ja tervettä suhdetta?

Alfanaiset ja parisuhde

1. Haasteet

Alfa-naisen kumppanin on kyettävä pysymään omassa voimassaan. Alfanainen tarvitsee jonkun, jonka haastaa hänet, mutta kuitenkin on vahva ollakseen armollinen voittaessaan + osaa tarvittaessa myöntää olleensa väärässä.

2. Luottamus

Hänen on oltava varma, että luottamukselliset asiat pysyvät teidän välillänne. Alfanaiselle on annettava tilaa olla myös haavoittuvainen ja luoda luottamuksen ilmapiiri. Hänen täytyy luottaa siihen, että häntä ei puukoteta selkään jonkun oman hyödyn tavoittelun vuoksi.

3. Kunnioitus

Alfanainen tarvitsee kumppaninsa kunnioittamaan hänen päätöksiään eikä arvostelemaan niitä joka käänteessä. Häntä saa haastaa ennen päätöksen tekemistä, mutta ei sen jälkeen. Hän tarvitsee myös oman tilansa ja rajojensa kunnioitusta. Älä valehtele hänelle mistään syystä. Alfanainen kunnioittaa sinua kun et vähättele häntä, kiukuttele tai aseta häntä jalustalle, josta hän lopulta putoaa.

4. Itsenäisyys

Alfanaisen on voitava seurata kiinnostuskohteitaan ja viettää aikaa ystäviensä kanssa. He eivät tarvitse takertuvaa henkilöä, joka ei selviä muutamaa tuntia ilman heitä. He haluavat jonkun omankaltaisensa, jolla on myös elämää suhteen ulkopuolella.

5. Tempo

Alfanaisilla on veloitteita, jotka on tehtävä ja joita kukaan tee niitä heidän puolestaan. Ne ovat nopeita ja tekokkaita sekä varattuina lähes 24/7. He etsivät kumppania, joka voi elää samassa tempossa heidän kanssaan ja yhtä intensiivisessä ympäristössään.

6. Tasa-arvo

Alfanaiset kunnioittavat kumppania, jonka kanssa ollaan tasa-arvoisia ja kantaa oman vastuun suhteesta. He tarvitsevat kumppanin, jolla on omat mielipiteet ja terveen egon. Toisin sanoen he tarvitsevat jonkun kävelemään kanssaan, ei heidän takanaan tai edessään. Heidän kumppanillaan ei tarvitse olla samoja mielipiteitä, harrastuksia tai ystäviä. Alfanaiset kunnioittavat kumppania, joka on omilla jaloissa seisova ja riippumaton.

Alfanaiset ja nauru

7. Nauru / huumori

Alfanaiset rakastavat kun saat heidät nauramaan ja keventämään ilmapiiriä stressaavassa ja paineistetussa tilanteessa. He tarvitsevat jonkun, joka saa heidät hymyilemään, joka voi kiusoitella heitä ja tulla kiusatuksi vastineeksi loukkaamatta kummankaan puolen tunteita.

8. Suoruus

Tämä voi olla haastavaa, mutta alfanaiset tarvitsevat jonkun, joka on tarpeeksi vahva ja turvallinen saadakseen heidät hämilleen. Sellaisen, joka muistuttaa heitä siitä, että he eivät ole täydellisiä ja että he voivat itse asiassa tehdä virheitäkin. Kaikki tarvitsevat egon tsekkausta silloin tällöin, eikä alfanainen ole poikkeus. Heidän voimansa ja persoonallisuutensa vuoksi tarvitaan joku, joka hillitsee heitä hieman, kun mopo lähtee käsistä.

9. Perillä oleva / tietävä

Alfanaisen kumppanin olisi hyvä olla perillä ajankohtaisista asioista ja -tapahtumista. Heidän on kyettävä keskustelemaan älykkäästi alfanaisen kanssa ja ilmaista ajatuksia hänen tasollaan. Sosiaalisen median ja informaatiokuplien aikakaudella on tärkeää, että alfanaisen kumppanilla on hyvin viritetty puppu-suodatin.

10. Hienotunteisuus

Alfanaiset tarvitsevat jonkun hienotunteisen ja tahdikkaan, joka ymmärtää milloin pitää puhua intensiivisesti jostain tärkeästä ja milloin päästää siitä irti. He tarvitsevat jonkun, joka pystyy käsittelemään heidän tunnelmiaan ja tunteitaan ilman hiustenhalkomista. Alfanainen tarvitsee ajattelevan kumppanin, joka on tarpeeksi herkkä aistiakseen hänen tunteensa ja lähestyäkseen vaikeita aiheita yksityisesti ilman yleisöä.

Avec seuranhaku

Artikkelin lähde: The Power of Positivity

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.