Kiinnostus pikadeittiä kohtaan

Millainen kiinnostus on pikadeittiä kohtaan? Jos se järjestetään "jossain syrjässä" niin tulisitko? Tätä kysyttiin ja vastauksia saatiin. Pikadeitti kiinnostaa.

Pikadeittiä usein kysytään. Keväällä oli tarkoitus muutama pitää, mutta korona esti ne ja sitten olikin jo juhannushulinat.

Sijainti

Halusimme selvittää kiinnostusta pikadeittiin jos sitä ei järjestettäisikään Helsingin keskustassa kuten tähän asti.

Missä pikadeittiä voisi pitää

 

Peräti 65.3% olisi valmis tulemaan pikadeittiin Helsingin ulkopuolelle.

Pitopaikka

Mikä sitten olisi hyvä paikka pitää pikadeitti?

Sinkut vastasivat:

Pikadeitti tilastoa

Jopa yli 50% olisi kiinnostunut pikadeittiin luonnonhelmassa. Kakkosen oli kahvila ja kolmosena ravintola/baari, missä pikadeittiä on yleensä pidetty.

On siis kiinnostusta muuttaa formaattia.

Seuraava pikadeitti pidetäänkin Nurmijärven mäntyisillä sväärellä lauantaina 25.7. Tervetuloa mukaan.

Tilastotietoa

Pikadeittikyselyn yhteydessä kysyttiin myös mistä oli kuullut Sinkkutapahtumista.

Tuloksessa oli jotain yllättävää, mutta silti tiedettyä.

Suurin osa oli kuullut Sinkkutapahtumista Facebookin kautta. Se tuli vähän yllätyksenä.  Näistä FB:n kautta tietävillä vain pari oli kuitenkin käynyt tapahtumissa, suurin osa ei ollut käynyt tapahtumissa.  Tämä ei ollut yllätys. Samaa kertoo Googlekin: FB:n kautta tulevat käyttäjät eivät osallistu tapahtumiin.

Facebook on hyvä paikka keskustella, jopa väitellä. Hyvä se ei ole tapahtumiin. Paljon puhetta, mutta ei toimenpiteitä.

Facebook toimii hyvin siis keskusteluihin ja varmasti mainosten kautta ostetaan tuotteita mukavasti pehmeän sohvan syövereistä. Kun pitäisi jotain kongreettista tehdä: lähteä jonnekin, niin sitten tilastojen ja kyselyiden molempien tilastoimana ei toimiin aleta.

Jos mietit monia sinkkuryhmiä, jossa jopa yli 3.000 sinkkua: vain kourallinen lopulta osallistuu tapahtumiin. Moni vain keskustelee ja suurin osa taitaa olla vain hiljaa.

Toisena tietämyksen väylänä kyselyssä vastattiin, että hakukoneet. Tilastoissa hakukoneet ovat selvästi ykkösenä reilusti yli 50%:lla.

Kolmosena kyselyssä tuli ”kaverin kautta”. Tällaista tietoa ei tilastoista saakkaan, joten kiva kuulla, että viidakkorumpu toimii.

Mistä sinä, tätä lukeva, kuulit sinkkutapahtumista ja oletko sinä kiinnostunut pikadeittiin osallistumisesta?

Kyselyyn pääsee vielä vastaamaan täältä.

 

Picture of sinkkutapahtumat

sinkkutapahtumat

Löydä seuraa ja kivaa tekemistä muiden sinkkujen kanssa. Sinkkutapahtumat tarjoaa alustan sinkuille tapahtumiin ja seuranhakuaan. Tule tapahtumiin ja lähde uusia ystäviä ja kokemuksia rikkaampana. Tapahtuman tekijöitä löydät tiimi -sivulta.

0 kommenttia

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki