Kuinka päästä eroon ikävistä tyypeistä? Ota talteen 3 vinkkiä

Aina kannattaa päästää irti elämäsi myrkyttäjistä ja energiasyöpöistä.

Tunnistat varmaan tyypin. Sen ”ystävän”, joka pelkästään ottaa antamatta takaisin. Toki ystävyydessä ei kannata vain odottaa toisen tekevän jotain hyväksesi, mutta joskus tulee vain se tunne, että alkaa riittämään yksipuolisuus.

Tässä muutamia kikkoja miten päästä eroon ikävistä tyypeistä

Sano ei

Eroon ikävistä tyypeistä

Se ei satu niin paljon kuin olit kuvitellut. Itse asiassa se sattuu enemmän, kun teet asioita, joita et oikeasti haluaisi tehdä. Miten paljon jaksat tällaista ajanhaaskausta suojelematta itse itseäsi ja aikatauluasi? Sano ei ja ota oma elämä haltuusi.

Ei on yhtä pätevä kuin kyllä ja sitä kannattaa tarpeen mukaan käyttää. Siis jos haluat elää onnellisempaa elämää.

Jos joku katkaisee yhteydet sinuun vain sen vuoksi, että kieltäydyit jostain, niin tuollaisen ihmisen kannattaakin antaa mennä. Hän osoitti vain suhteenne yksipuolisuuden kun se jatkui vain niin kauan kuin olit valmis myöntymään.

Sano siis ei ihmisten turhalle miellyttämiselle ja sano kyllä itsestäsi paremmin huolehtimiselle.

Vietä aikaa yksin

Oman ajan ottaminen ei tarkoita sitä, että olisit yksinäinen tai sinussa olisi jotain väärin. On hyvä välillä vetäytyä sosiaalisesta kanssakäymisestä ja viettää aikaa yksikseen, varsinkin jos tuo kanssakäyminen tapahtuu sinun hyvinvointisi kustannuksella. Vietä siis aikaa myös yksikseen ja kerää energiaa.

Yksin ollessasi ehdit miettiä mitä elämältäsi haluat ja millä ehdoin.

Näin sinulla on enemmän kykyä päästä eroon energiasyöpöistä ja elämän myrkyttäjistä sekä muista elämän ankeuttajista. Lyhyesti ikävistä tyypeistä.

Opi kokemuksistasi

Älä muistele sitä katkeruudella, kun elämässäsi oli näitä myrkyttäjiä. Jokainen ihminen elämässämme opettaa meille jotain. Nämä negatiiviset ihmiset opettavat meitä kunnioittamaan omia rajojamme sekä sen, kuinka tärkeää on olla antamatta ulkoisten seikkojen vaikuttaa elämäämme liian paljon.

Ota itse vastuu omasta elämästäsi ja siitä kenet siihen päästät. Kun elämässäsi on positiivisia ihmisiä, on elämäsi myös parempaa.

Millaista elämää haluat viettää? Liity sellaisten ihmisten joukkoon, jotka tätä jo elävät. Kun ympäröit itsesi positiivisilla ja reiluilla tyypeillä, elämäsi on positiivista.

Ole rehellinen itsellesi sekä kunnioita itseäsi.

Kuinka päästä eroon ikävistä tyypeistä? Ota talteen 3 vinkkiä 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Kysymys: Joko olet käynyt sinkuille suunnatuissa tapahtumissa?

Jutun inspis: CuriousMindMagazine.

Artikkeleita randomisti

Sinkkutapahtumia

Sponsoroitu linkki