Lakkaa hyväksymästä Friendzonea

Kun haluat jonkun romanttisesti, ystävyytesi hänen kanssaan on huijausta. Lakkaa hyväksymästä Friendzonea

Kun haluat jonkun romanttisesti, ystävyytesi hänen kanssaan on huijausta.

Mikä on friendzone?

Friendzone = Kiinnostuksesi kohde haluaa pitää sinut ystävänä ja sinä haluat häneltä romanssia. Olet tällöin joutunut friendzonelle.

Tiedät varmaan tilanteen: Olet kiinnostunut henkilöstä ja sinnittelet hänen kanssaan ystävänä, toivoen hänen jonain päivänä rakastuvan sinuun. Niin harvemmin kuitenkaan käy. Sinut on asetettu friendzonelle eikä toinen ole sinusta romanttisti kiinnostunut. Ei nyt eikä tulevaisuudessa.

Lakkaa hyväksymästä Friendzonea.

Suhteen rakentaminen ei ole helppoa, mutta kahden ihmisen yhteen tulemisen ja päätöksen valita toisensa ei pitäisi olla niin vaikeaa.

Meidän on lakattava hyväksymästä ”ystävinä olemista” ihmisten kanssa (tai selvien rajojen asettamista tällaisten ystävyyssuhteiden ympärille) silloin, kun halusimme alun perin romanttisen kumppanuuden.

Hyväksymällä ehtoja, jotka eivät ole linjassa sen kanssa, mitä todella haluamme, olemme epäkunnioittavia itseämme kohtaan, puramme itsetuntoamme ja tuhoamme itseluottamustamme.

Jos kaksi ihmissuhdedynamiikassa olevaa ihmistä ei ole samalla sivulla, suhde on kestämätön ja epäterveellinen joka tapauksessa pitkällä aikavälillä.

Myös torjunnan ottaneen henkilön tulisi ymmärtää, että ystävyys ei ole lohdutuspalkinto siksi, että suhdetta ei voinut syntyä.

Ei ole jaloa tarjota ystävyyttä jollekin ja sitten pitää häntä koukussa tuon ”ystävyyden” kautta.

17 positiivista merkkiä orastavassa suhteessa
Lakkaa hyväksymästä Friendzonea.

Kun haluat jonkun romanttisesti, ystävyytesi hänen kanssaan on huijausta.

Ystävänä oleminen tai pysyminen jonkun sellaisen henkilön kanssa, josta olet romanttisesti kiinnostunut, on yksi suurimmista itsensä hylkäämisen muodoista.

Koko tällaisen järjestelyn lähtökohta on: ”Teen asioita puolestasi, jotta näet, kuinka ”mukava” olen, ja palkitset minut vastineeksi suhteella.”

Lakkaa hyväksymästä Friendzonea 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!
Lakkaa hyväksymästä Friendzonea 1 | 1 Tapahtumia sinkuille!

Tämä on hyväksyntää hakevaa käyttäytymistä.

Yrität todistaa arvosi toiselle henkilölle kumartumalla. Mutta juuri se, että teet sen, todistaa heille, että et tunne olevasi sen arvoinen, että sinut valitaan, koska olet luopunut itsestäsi…
energiaa, joka osoittaa itsekunnioituksen ja itsekunnioituksen puutetta.

  • Yksikään terve kumppani ei rakastu sinuun tuolla tavalla, sillä vetovoima ei toimi niin.
  • Et voi neuvotella halusta ”tekemällä kovasti töitä” saadaksesi jonkun.
  • Et voi (etkä saisi) pakottaa toista vetovoimaan tekemällä kotitöitä hänen puolestaan/ratkaisemalla hänen ongelmiaan hänen puolestaan.
miksi deittailu on vaikeaa
Lakkaa hyväksymästä Friendzonea.

He saattavat pitää sinusta tekaistun ystävällisyytesi vuoksi, mutta he eivät kunnioita sinua itsesi pettämisen ja selkärangattomuuden vuoksi.

Ja ilman kunnioitusta rakkautta ei voi olla olemassa.

Lisäksi monet ihmiset syyttävät tai häpäisevät toista ihmistä siitä, että hän on ystävystynyt heidän kanssaan ja käyttänyt heitä hyväkseen. Vaikka toisen käyttäminen on ehdottomasti väärin, on myös otettava huomioon, että käyttäminen on vapaaehtoinen valinta, joka johtuu rajojen puutteesta.

Kukaan ei pakottanut sinua olemaan ystävä toisen henkilön kanssa. Sinä valitsit sen oman kyvyttömyytesi/haluttomuutesi takia kävellä pois.

Ja sinun pitäisi omistaa se, jotta voit muuttaa sitä.

Kun joku torjuu sinut ja yrittää laittaa sinut ystäväalueelle, vastauksesi pitäisi olla seuraavanlainen:

”Ymmärrän, mutta en ole kiinnostunut pitämään ystävyyttä kanssasi. Tunnen vetoa sinuun, ja sinun kanssasi ystävystyminen on harhaanjohtamista ja samalla sinun pettämistäsi. Se on epärehellisyyttä, joten olen pahoillani, mutta en voi olla ystävä kanssasi. Voit ottaa minuun yhteyttä, jos ja kun olet kiinnostunut jostain enemmästä.”

Jotta voisit tehdä näin, sinulla on oltava selkärankaa, sillä yleinen vastustus, johon saatat törmätä, on: ”En voi uskoa, että olet niin itsekäs, että jätät minut vain siksi, etten ole kiinnostunut sinusta.” Tämä ei ole totta.

He eivät ehkä ymmärrä, ettet kanna kaunaa, vaan asetat rajat hyvinvointisi ja aitoutesi vuoksi. Jos joku ei arvosta tätä, niin se on hänen ongelmansa, ei sinun.

Itsesi suojeleminen ja hyvinvointisi asettaminen etusijalle ei ole julmuutta. Se on itsesi kunnioittamista. Joskus itsesi kunnioittaminen tarkoittaa pettymystä jollekin toiselle, ja se on ihan okei.

Astut aikuisena esiin suojellaksesi sisäistä lastasi siltä, että se kranaattimyrskyyn joutuisi jonkun sellaisen ihmisen tavoittelussa, joka ei halua sinua.

Lakkaa hyväksymästä Friendzonea 3 | 3 Tapahtumia sinkuille!
Lakkaa hyväksymästä Friendzonea.

Se on sen mallin parantamista, joka rohkaisee sinua pysymään epäterveellisissä tilanteissa hyvinvointisi kustannuksella.

Eikä eroaminen ole julma teko. Jos rakastat jotakuta aidosti ja hän on hieno ihminen, voitte erota rakastavalla tavalla ja voitte ottaa uudelleen yhteyttä, kun olette siirtyneet eteenpäin.

Älä kuitenkaan anna tunteidesi tulla sen korkean itsearvostuksen mukaisen käyttäytymisesi tielle, jota sinulta tällä hetkellä vaaditaan. Tee se, mitä on tehtävä.

Saatat menettää heidät, mutta voitat itsesi.

Seurustelun perussääntö: Valitse vain ihmisiä, jotka valitsevat sinut takaisin heti alusta alkaen. Jos joku ei ole innostunut ja innostunut sinusta, anna hänen mennä. Ansaitset enemmän kuin sen. Hän ei ole huono ihminen, koska hylkäsi sinut. Heillä on siihen oikeus.

Hylkäämällä sinut he ovat kuitenkin karsineet itsensä mahdollisesta kumppanistasi. Tämä on se arvo ja kunnioitus, joka sinun on asetettava itsellesi.

Vetovoima ei ole valinta, joten älä tuhlaa aikaasi siihen, että vakuutat jonkun valitsemaan sinut.

Sinkkutapahtumat - kivaa tekemistä sinkuille
Sinkkutapahtumat -sinkuille livetapahtumia ja seuranhakua
Lakkaa hyväksymästä Friendzonea.

Artikkelin Lakkaa hyväksymästä Friendzonea on kirjoittanut Patricia Vilchez.

0 0 ääntä
Arvio artikkeli
Tilaa
Ilmoita
guest
0 Kommentit
Inline Feedbacks
Kaikki kommentit

Artikkeleita randomisti

Sponsoroitu linkki

st-logo-192

Tilaa viikkokirje

Sinkkulistan kautta voit saada, tapahtumien lisäksi,  samanhenkisten ihmisten viisaita neuvoja ja inspiroivia tarinoita suoraan sähköpostiisi.